Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul Gloria 3*, renovat in 2022, este ideal amplasat chiar pe faleza statiunii Eforie Sud - doar cobori cateva trepte si esti deja pe plaja cu nisip fin, mangaiata mereu de o briza racoroasa. Datorita pozitiei privilegiate (situare perpendiculara pe linia marii) toate camerele de la etaj au vedere la mare.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: parter si 4 etaje, terase de relaxare cu vedere la mare (la fiecare nivel), wi-fi in receptie si pe terasele de relaxare, parcare publica gratuita in limita locurilor disponibile.

Observatii
Accesul cu animale de companie este strict interzis.
Este interzis gatitul in camera de hotel si accesul cu arzatoare, spirtiere, resouri, aragaze si plite.


DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 130
Camere duble: 126 (110 situate la etaj si 16 la parter) - camere cu pat matrimonial, cu suprafata de 17 mp. Cele 16 camere duble de la parter sunt identice ca suprafata, structura, dotari insa nu au balcon, iar ferestrele au gratii.

Apartamente: 4
Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial, o camera de zi cu canapea extensibila, o baie, conectate printr-un hol, au doua balcoane dotate cu masuta si scaune.
Dotari camere: TV LED, aer conditionat, minibar (racitor), baie cu cadita si dus, balcon cu masa si scaune- la camerele de la etaj, mobilier nou, uscator de par la cerere.


LOCALIZARE
Hotelul este situat in nordul statiunii la aproximativ 100 m de mare.
Plaja: cu nisip fin si intrare lina in mare.


FACILITATI COPII
(in camera dubla cu 2 adulti):
CAMERA DUBLA ETAJ- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0- 15 ani sau 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 15 ani+ 1 copil 16- 17 ani.
In camera dubla de la etaj se accepta un singur pat suplimentar (canapea fixa cu dimensiune de aproximativ 1.70 m lungime/ 0.90 m latime).
CAMERA DUBLA PARTER- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0- 13 ani sau 2 adulti si 1 copil 14- 15 ani
In camerele duble de la parter nu se poate introduce pat suplimentar.
Optional pat (tarc) bebelusi, contra cost, se achita si se solicita la receptia hotelului.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.