Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cheile Gradistei Fundata Resort Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Cheile Gradistei Fundata este situat la 35 km de Brasov si la 5 km fata de complexul Cheile Gradistei Moeciu, pe un platou din zona Fundata.
Accesul se face doar prin complexul Resort Moeciu, pe un drum privat, proaspat asfaltat. Locul ofera panorame deosebite a muntilor Piatra Craiului si Bucegi, iar noutatea si intimitatea locului fac din acest complex un loc plin de liniste si frumusete.
Resort Fundata are o capacitate de 480 de locuri, in cele 232 de camere din hotelurile si vilele complexului.
Camerele si vilele de la Complexul Cheile Gradistei Fundata au minibar si TV LCD. Baile sunt prevazute cu articole de toaleta si uscator de par.
SPA: piscina interioara, cada cu hidromasaj si diferite tipuri de saune. De asemenea, oaspetii pot opta pentru o gama variata de masaje si terapii spa.
Restaurantul serveste mancaruri traditionale romanesti.La bar, oaspetii pot juca biliard si tenis de masa. Accesul la internet WiFi este gratuit in toata proprietatea si zonele publice.


Hotel Piatra Craiului 3* are o capacitate de 80 locuri. Hotelul se afla in partea superioara a complexului Cheile Gradistei Fundata si ofera vedere atat spre muntii Piatra Craiului si cat si spre muntii Bucegi. Hotelul are o capacitate de 80 locuri de cazare, dispuse in 38 camere duble si 1 apartament.
Localizare: Hotelul este pozitionat langa restaurantul complexului si la 50 metri distanta de receptie. Hotelul Piatra Craiului are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere:
- 29 camere duble twin, cu 2 paturi, televizor si baie proprie cu cada;
- 9 camere duble matrimonial, televizor si baie proprie cu cada;
- 1 apartament cu pat matrimonial si canapea extensibila (maxim 4 locuri), televizor si baie proprie cu cada.
Alte facilitati: lobby la parter, balcon sau terasa la toate camerele. Hotel Bucegi 3* are o capacitate de 170 locuri. Hotelul Bucegi se afla in imediata apropriere a receptiei Cheile Gradistei Fundata.


Hotelului Bucegi 3* ofera vedere atat spre muntii Piatra Craiului cat si spre muntii Bucegi. Localizare: hotelul este pozitionat intre receptia complexului si hotel Piatra Craiului.
Hotelul Bucegi are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere:
- 69 camere duble matrimonial, televizor si baie proprie cu cada si dus;
- 2 camere duble twin, cu 2 paturi, televizor si baie proprie cu cada si dus;
- 7 garsoniere cu pat matrimonial si canapea extensibila (maxim 4 locuri), televizor si baie proprie cu cada si dus
Alte facilitati: lobby la fiecare etaj; balcon sau terasa la toate camerele; lift; centrul SPA la parterul hotelului (piscina, sauna uscata, sauna umeda, jacuzzi, masaj).
Camerele si vilele de la Complexul Cheile Gradistei Fundata au minibar si TV LCD. Baile sunt prevazute cu articole de toaleta si uscator de par.


Hotelul Sport 2* dispune de:
- 59 camere twin;
- 6 suite spatioase.
Acesta se afla in imediata apropiere a terenurilor de sport si Parc Aventura.


Vila Carpenul 3* - dispune de3 Camere duble matrimoniale, spatioase, mobilate si realizate in stil rustic. Aceasta ofera confort in mijlocul unui peisaj spectaculos.
Vila Pinul 3* -9 Camere duble matrimoniale, spatioase, cu facilitari diverse si living comun. Vila are un aspect rustic oferind urmatoarele facilitati: televizor, minibar, terasa, baie cu cada si uscator de par.
Vila Molidul 3* - 9 Camere duble matrimoniale, cu facilitati diverse si living comun spatios.Vila are un aspect rustic oferind urmatoarele facilitati: televizor, minibar, terasa, baie cu cada si uscator de par.
Vila Bradul 3* - 9 camere duble matrimoniale si living comun. Camerele dispun de grup sanitar propriu cu cada, televizor si terasa.
Bungalou Alunul 3* - 2 camere duble matrimoniale, spatioase si intime. Camerele dispun de televizor, grup sanitar cu cada si terasa.
Bungalou Frasinul 3* - dispune de 3 camere duble matrimoniale, living comun, grup sanitar, televizor, minibar si terasa.
Bungalou Paltinul 3* - 3 camere duble matrimoniale, living comun, grup sanitar cu cada, televizor, minibar si terasa.
Bungalou Fagul 3* - 2 camere duble matrimoniale cu living comun, grup sanitar propriu, televizor, minibar si terasa.
Bungalou Brandusa 3* - o camera dubla matrimoniala cu living, grup sanitar, minibar si televizor.
Bungalou Bujorul 3* - o camera dubla matrimoiala decorata rustic, avand grup sanitar, televizor si minibar.




In Complex Cheile Gradistei Fundata turistii au la dispozitie urmatoarele servicii de agrement contra - cost:
- Centrul SPA (piscina, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi);
- Masaj de relaxare: Maseur: KingaSzavuy (pe bazade progamare)Program - 10:00 - 17:00;
- Tour off-road masini Suzuki si Duster.
Intr-omasina pot merge 4 persoane iar turul se face cu insotitor cu o alta masina.
- Sala de fitness gratuita;
- Teren tenis: Suprafata sintetica, rachetatenis;
- Panou de escalada - in interior;
- Teren multifunctional: baschet (streetball), handball, fotbal;
- Teren demini-fotbal, suprafata sintetica 40 m x 20 m - gazonartificial;
- Biciclete de munte pentru adult/ copil; intre orele 9:00 - 17:00;
- Biciclete downhill si cross country;
- Trotinete;
- Biciclete electrice - Pentru adulti si copii peste 14 ani.
- Aventura park- sunt disponibile 3 trasee: doua trasee, cu grade de dificultate diferite, pentru adolescenti si adulti si un traseu pentru copii.
- Tiroliana Montana -Pentru adulti si copii peste 14 ani. Tiroliana are 500 metri lungime si 50 metri inaltime - Traseul poate fi parcurs de 4 persoane simultan, echipament si transfer cu jeepurile pana la punctul de plecare, incluse. Durata traseului este de 10 - 15 minute/persoana; In cazul grupurilor, tiroliana poate fi parcursa de aproximativ 40 persoane/ora;
- Drumetii si / sau itinerarii culturale cu ghid specializat: Trasee personalizate cerintelor fiecarui grup;
- Loc de joaca pentru copii in exterior - gratuit;
- Publa etajul II al Restaurantului: - bauturi, billiard, minifotbal (1 masa disponibila), tenis de masa(2 mese disponibile);
- Tubing;
- Partii de Schi alpin de diferite grade de dificultate dotate cu instalatie pe cablu teleski si instalatii pentru zapada artificiala si centru de inchirieri echipamente;
- Partii de Schi fond;
- Partii de Sanius.
Activitatile desfasurate in aer liber depind de conditiile meteo


De asemenea, Resort Cheile Gradistei Fundata este locatia ideala pentru organizare de evenimente de orice fel: nunti si botezuri, conferinte si teambuilding, evenimente sportive de orice natura, dispunand de urmatoarele saloane/sali:
- Sala hotelului Bucegi - aranjament teatru: 250 de persoane - aceasta dispune de sonorizare, flipchart si ecran de proiectie.
- Sala hotelului Piatra Craiului - aranjament teatru: 120 de persoane; aranjament clasa: 60 de persoane; aranjament U-shape: 60 de persoane. Dispune de flipchart si ecran de proiectie.
- Pub 2 (Restaurant etaj 2) - aranjament teatru: 70 de persoane; aranjament clasa: 50 de persoane; aranjament U-shape: 50 de persoane. Dispune de flipchart si ecran de proiectie.
- Sala Polivalenta (langa hotel Sport) - aranjament teatru: 300 de persoane. Aceasta dispune de sonorizare, flipchart si ecran de proiectie.
- Protocol 2 - aranjament teatru: 60 de persoane; aranjament clasa: 40 de persoane; aranjament U-shape: 40 de persoane. Dispune de flipchart si ecran de proiectie.
- Protocol 3 - aranjament teatru: 40 de persoane; aranjament clasa: 26 de persoane; aranjament U-shape: 26 de persoane.Dispune de flipchart si ecran de proiectie.
Sala Sporturilor - suprafata jos: aranjament teatru: 600 - 1000 persoane.
- Vip - Baza Sport Biatlon - aranjament teatru: 25 de persoane. Aceasta dispune de sonorizare, flipchart si ecran de proiectie.
- Media - aranjament teatru: 25 de persoane.


Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.