Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Terra Clinique Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat intr-o zona rezidentiala exclusivista, Terra Clinique Hotel este un spatiu datator de vitalitate si de echilibru.Filozofia hotelului se bazeaza pe principii cheie ale ospitalitatii,
Terra Clinique Hotel impresionand prin valoarea si atentia oferita clientilor sai. Cu o capacitate de 20 camere Deluxe si 46 de locuri de cazare (14 camere double, 2 camere triple, 4 apartamente standard), Terra Clinique Hotel este o locatie emblematica in regiunea de est a
tarii. Etajul 4 al hotelului are terasa proprie si ofera vedere spre Lacul Brates.


In perioada 30.04.2021-30.09.2021 accesul in zona SPA Terra Clinique Hotel + Fitness va fi permis zilnic tuturor oaspetilor cazati in hotel cu titlu gratuit, pentru 1 ora, indiferent de pachetul de servicii achizitionat (cazare / masa /spa), in urma unei programari efectuate la Receptie.
Zona SPA Terra Clinique Hotel este compusa din urmatoarele facilitati: piscina interioara, sauna umeda, infrasauna, Salina Himalaya, Salina xxxxx .
Copiilor cazati in hotel cu varste cuprinse intre 4-16 ani li se va permite accesul la piscina* (tot cu titlu gratuit) in intervalul orar 12:00-14:00.
Copiilor cu varste pana in 4 ani nu li se va permite accesul la piscina.
Nota importanta: In cazul diagnosticelor ce cuprind una sau mai multe dintre afectiunile enumerate mai jos, exista posibilitatea ca in urma consultatiei medicale, medicul de recuperare si balneologie sa recomande neefectuarea terapiilor dintr-o anumita gama si inlocuirea acestora cu altele apartinand unei game care sa nu fie contraindicata in afectiunile respective.
Lista de afectiuni este urmatoarea: hipertensiune arteriala, angina pectorala, stari dupa accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic, tulburari de ritm cardiac, insuficienta cardiaca, tromboflebita, fibromuterin, chistovarian, tuberculoza pulmonara, faza acuta a oricarei boli infectocontagioase, venerice, tumori maligne, sarcina, epilepsie si tulburari psihice, bolile hematologice, alcoolism si altele

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.