Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Conac in Bucovina


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea La Conac in Bucovina se afla in Gura Humorului, in drum spre Partia Soimul (la o distanta de aproximativ 500m), avand o pozitionare excelenta fata de Parcul Arinis si fata de Manastirea Voronet (aproximativ 2km).

La Conac in Bucovina este o locatie cu arhitectura exterioara ce respecta elemente din stilul bucovinean insa odata ce ai pasit in conac, te intampina o atmosfera calda, eleganta si primitoare, cu elemente de design modern imbinate cu materiale decorative atipice.

Conacul dispune de 28 camere spatioase, decorate cu bun gust si eleganta, in nuante pastelate,structurate astfel:
- 22 camere duble twin;
- 4 garsoniere;
- 2 apartamente.

Garsonierele sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila de 1,2 m latime, masuta si scaun.
Apartamentele sunt formate din living si dormitor, separate prin usa. In living exista o canapea extensibila de 1.5 m latime, cu saltea, masa si scaune iar in dormitor pat matrimonial. Camerele dispun de terasa.

Toate camerele dispun de: grup sanitar cu cabina dus, internet WI-FI/cablu, TV -LED, cablu TV, mocheta, terasa/balcon propriu, minibar silentios (0 decibeli), telefon, senzor fum, foen, priza in baie, papuci casa, cosmetice hoteliere Dove, economizor energie electrica, incalzire centrala pe lemne.

Restaurant de nefumatori, cu meniu traditional, de 95 locuri, potrivit pentru a servi masa a la carte, dar si pentru organizari de evenimente private, petreceri corporate, nunti sau botezuri de dimensiuni mai mici.Restaurantul este decorat intr-o maniera eleganta, cu usoare accente vintage-chabby chic.

Din meniul restaurantului se pot servi mancaruri traditioanle, specialitati ale bucatarului, diverse platouri, deserturi facute in bucataria restaurantului, salate.
Micul dejun se serveste intre orele 8.30-11.00.

La peste 15 persoane cazate se organizeaza bufet suedez. Sub acest numar se serveste pe baza de variante din meniul aa la carte.a
Pranzul se serveste incepand cu ora 12.00

Restaurantul se inchide la ora 22.00, ultima comanda se preia la ora 21.30.

In restaurant se poate servi pranzul si cina in regim a la cartea.

Pentru grupuri mai mari, se va alege un meniu prestabilit din mai multe variante cu servire la masa.

Bar si zona lobby bar conceputa intr-un stil aparte (arhaicul se imbina armonios cu modernul) si dotata cu canapele, fotolii, semineu si televizoare pentru petrecerea timpului liber, pentru a savura o cafea, cocktail, pahar de vin, toate insotite de o priveliste superba a padurii de brazi din spatele pensiunii - 40 locuri.

Zona de lobby bar este pentru fumatori. In bar se serveste cafea si specialitati din cafea Illy, ceai Damman.

Sala de conferinte - 40-50 locuri, in functie de aranjarea scaunelor. Aceasta este dotata cu videoproiector, flipchart si ecran proiectie.

Loc de joaca interior, situat in imediata apropiere a zonei lobby bar, astfel incat parintii se relaxeaza si copiii se pot juca in voie. Spatiul este dotat cu tobogan, masute si scaunele, jucarii, televizor.

Loc de joaca exterior, dotat cu 2 tobogane, bara de catarat, groapa cu nisip, leagane. Zona de biliard.
- SPA, cu jacuzii de 6 persoane, sauna, sala masaj, aparate fitness. Program functionare zona SPA: 10.00-20.00. Temperatura in piscina interioara este in medie de 31 grade Celsius iar in ciubarul exterior in medie de 41 grade Celsius. Sedintele de masaj sunt contra cost si se fac la receptie, pe baza de programare, in functie de disponibiltate.

- Mini boutique-cu souveniruri si amintiri marunte din Bucovina.
- Parcare proprie supravegheata video.

Casuta taraneasca, situata in curtea pensiunii, destinata petrecerilor campenesti, amenajata in stil bucovinean si respectand tehnici de lucru ca odinioara. Casuta este dotata cu banci si mese din butuc de lemn, cu soba interioara cu plita, gratar exterior, rotisor/afumatoare. Langa casuta se afla un mini iaz decorativ. Din spatele casutei, se poate urca in padure, unde
exista bancute pentru odihna si relaxare.

- Terasa exterioara cu 30-40 locuri.
- Locatia nu are lift.

Nu sunt premise animalele de companie in locatie.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.