Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Dedicat familiilor cu copii sau familiilor care cauta un sejur linistit

Situare: Este pozitionat in centrul statiunii, la aproximativ 150 m de plaja.

Info: Hotelul Iris situat in centrul statiunii Jupiter, la 100 de metri de plaja, cu o capacitate de cazare de 250 de locuri, intins pe o suprafata de 15.000 de metri patrati, avand 2 hoteluri de 3 stele - Iris si Mimoza, un restaurant de 150 de locuri, un cafe-bar, incadrat de gradini interioare cu vegetatie luxurianta si plante exotice, reprezinta un loc ideal pentru vacanta dumneavoastra. Atat spatiile de cazare, cat si spatiile publice sunt renovate si amenajate cu eleganta si bun-gust, folosind culori calde si materiale de foarte buna calitate. Dispune de restaurant, cafe-bar, loc de joaca pentru copii, gradini si parcare.

Camere: Complexul este compus din 2 hoteluri, avand o capacitate de cazare de 78 camere duble superioare si 4 apartamente (250 de locuri), dispuse in camere duble si apartamente.
Camerele duble superior - 78 de camere dotate cu TV, minibar, aer conditonat, pot fi cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, avand bai atat cu cadite de dus cat si cu cada.
Apartamentele - 4 apartamente sunt formate dintr-un living cu canapele colt, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada si sunt dotate cu TV, minibar, aer conditonat.
Spatiile de cazare sunt renovate anual, avand un mobilier deosebit finisat din lemn, aer conditionat, televizor, cablu TV, minibar, bai cu dus sau cada.

Restaurant: Serviciile de masa se pot asigura pe baza bonurilor valorice la restaurantul Antik, situat in fata hotelului Iris.
Micul dejun in valoare de 35 lei/zi/pers. este inclus in tarif si se serveste in sistem bufet suedez.

Servicii gratuite: informatii turistice, trezirea turistilor la orele solicitate, comenzi taxi, seif
Servicii cu plata: inchiriere fier de calcat, jocuri distractive

Facilitati copii:
- 0-8 ani vor beneficia in mod gratuit de mic dejun- 8-12 ani vor achita 50% din contravaloarea unui mic dejun
- peste 12 ani vor achita contravaloarea MD integral (35 lei)

Pranzul (45 lei/pers.) si Cina (45 lei/pers.) vor fi asigurate in baza unui card valoric,in limita serviciilor de masa solicitate si vor fi servite in sistem a-la-carte,cu exceptia bauturilor alcoolice.

Copiii intre 0-12 ani beneficieaza de gratuitate la cazare 100% in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar asigurat. In cazul in care se solicita se va percepe 50% din valoarea unui loc de cazare.

Facilitati:
In cadrul complexului s-a amenajat un nou spatiu de joaca unde copiii vor petrece clipe minunate ,in confort si siguranta.
Animale de companie: Accesul nu este permis.
Atractii in zona: Este aproape de Club Paradise si de discoteca Catunul.

Oferta speciala: in perioada 01.06-11.07.2021 si 26.08.-15.09.2021 cei care solicita sejururi de minim 7 nopti ,vor beneficia de intrare gratuita o zi din sejur la piscina hotelului Capitol si sezlonguri gratuite pentru 2 persoane de luni pana joi inclusiv iar de vineri pana duminica vor achita jumatate din valoarea de inchiriere afisata, in limita locurilor disponibile, pe plaja WHY NOT din Statiunea Neptun.Distanta plajei fata de hotel este de 10-15 minute de mers.
De asemenea, vor beneficia si de o cina cu specific tataresc oferita la Cafe Efendi din Statiunea Neptun .

Incepand cu anul 2021, s-a instituit taxa speciala de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi, taxa care se va incasa la receptia structurilor de cazare turistica clasificata, de la persoanele care beneficiaza de serviciile de cazare ( persoanele peste 18 ani ).
Aceasta taxa va fi virata la bugetul local si constituie venit cu destinatie speciala , fiind utilizata pentru dezvoltarea infrasctucturii turistice si de intretinere a destinatiei turistice Mangalia si punerea in valoare a patrimoniului turistic din Mangalia si statiunile aferente.


Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.