Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTAMENTE PROMENADA 2 cm


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Apartament Ires Papaya
Situat in cea mai frecventata si cea mai cautata statiune turistica de pe litoral, Mamaia Nord, acesta va ofera un sejur relaxant si confortabil la malul marii.
Apartament Ires se afla intr-un bloc nou construit, cu materiale de calitate pentru a oferi clientilor un ambient cat mai placut si relaxant.
Datorita spatiului sau generos, apartamentul Ires are capacitatea de a gazdui pana la 6 persoane, deorece acesta este format din 3 camere decomandate, cu canapea extensibila in living si 2 paturi matrimoniale.
Apartamentul prezinta 2 dormitoare cu paturi matrimoniale, baie si living open space cu bucataria.
Bucataria este mobilata si utilata cu o gama larga de electronice de cea mai buna calitate: maSina de spalat rufe, cuptor Si plita electrica, cuptor cu microunde Si filtru de cafea.
Proprietatea are aparat de aer conditionat, precum si TV in living si TV in dormitoare, cu o gama variata de posturi .
Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza, electrocasnice (apartamentul fiind dotat cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat).
Apartamentul Ires va ofera posibilitatea sa va bucurati de razele soarelui si de briza marii chiar de pe terasa.
In zona Mamaia Nord gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje, astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare.
Deasemenea cluburile renumite sunt la o mica distanta de proprietate, astfel ca distractia va fi nelipsita.

Distanta pana la plaja : 10 m
3 camere (2 dormitoare + living) a 72 mp
Locuri de cazare : 6 + 1 copii
Mamaia Nord, strada Promenada , nr 85, Bl , et. parter, ap. 6.

Blue Promenada Apartment
Apartamentul Blue Promenada este situat in Mamaia Nord, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).
Situat in prima linie, in cea mai frecventata si cea mai cautata statiune turistica de pe litoral, acesta va ofera un sejur relaxant si confortabil la malul marii.
Apartament Blue Promenada se afla intr-un bloc nou construit, cu materiale de calitate pentru a oferi clientilor un ambient cat mai placut si relaxant.
Datorita spatiului sau generos, apartamentul Blue Promenada are capacitatea de a gazdui pana la 4 persoane, deoarece in dormitor se afla un pat matrimonial, iar in living o canapea extensibila.
Bucataria este mobilata si utilata punAend la dispozitia clientilor sai o gama larga de electronice de cea mai buna calitate: maSina de spalat rufe, cuptor Si plita electrica, cuptor cu microunde Si filtru de cafea.
Apartamentul va ofera posibilitatea de a va bucura de razele soarelui si de briza marii chiar de pe terasa acestuia, apartamentul avand un view superb la Marea Neagra.
Proprietatea are aparat de aer conditionat, precum si TV cu o diagonala de 100 cm in living si TV in dormitor de 81cm, cu o gama variata de posturi. Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza, electrocasnice, apartamentul fiind dotat cu tot ce este necesar.
Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a dezvoltat foarte mult, astfel ca in acest moment a devenit cea mai cautata statiune turistica de pe litoralul romanesc.
Cumparaturile sunt usor accesibile. Deasemenea cluburile sunt la o mica distanta de proprietate.
Distanta pana la plaja : 20 m
2 camere (dormitor + living) a 62 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
Mamaia Nord, strada Promenada nr. , Bl , et. 4
Balcon cu iesire din toate camerele

Studio Rif
Studio Rif este situat la malul marii, intr-o pozitie care imbina faleza cu marea, in cea mai cautata statiune turistica de pe litoralul romanesc, Mamaia Nord.
Studio-ul este ideal atat pentru o familie cu un copil, dar si pentru un grup de tineri pusi pe distractie, deoarece cluburile sunt la o mica distanta de proprietate, astfel ca distractia va fi si ea prezenta la cote maxime.
Studio Rif va pune la dispozitie pat matrimonial, canapea, 1 smart TV, astfel studio-ul ofera capacitatea de gazduire de pana la 3 persoane.
Bucataria este mobilata si utilata modern si nou, cu electronice si electrocasnice de cea mai buna calitate, cu loc de luat masa.
Studio-ul este spatios, fiind amplasat intr-o cladire noua. Acesta beneficiaza de un interior placut si relaxant.
Pentru recreere si timp petrecut cu prietenii gasiti in zona cafenele, terase, restaurante.
Proprietatea are aparat de aer conditionat, precum si TV in living si TV cu o gama variata de posturi . Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza
Distanta pana la plaja : 50 m
1 camere a 36,50 mp
Locuri de cazare : 2 + 1 copii
Mamaia Nord, strada D 25 , Bl , et. 2, ap. 212
Loc de parcare in afara complexului

Apartament Mystic Promenada
Va punem la dispozitie un apartament superb, modern si spatios.
Apartamentul Mystic Promenada se afla intr-un bloc nou construit, cu materiale de calitate si cu finisaje premium atent alese pentru a spori confortul turistilor.
Apartamentul Mystic se afla in Mamaia Nord, la malul marii,astfel ca din acest motiv este foarte atractiv in ochii turistilor.
Apartamentul este decomandat, format din 2 camere, dormitor living baie si bucatarie.
Datorita spatiului generos pe care il are, capacitatea de gazduire fiind de 4 persoane, deoarece in dormitor se afla un pat matrimonial, iar in living o canapea extensibila.
Bucataria este mobilata si utilata punAend la dispozitia clientilor sai o gama larga de electronice de cea mai buna calitate: maSina de spalat rufe, cuptor Si plita electrica, cuptor cu microunde Si filtru de cafea.
Proprietatea va pune la dispozitie dressing, TV cu o gama larga de posturi, Wi-Fi de cea mai buna calitate Si aer conditionat pentru zilele toride de vara.
Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a dezvoltat foarte mult, astfel ca in acest moment a devenit cea mai cautata statiune turistica de pe litoralul romanesc.
In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit, terase,baruri,cafenele,gelaterii,magazine,farmacii,etc. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).
Cumparaturile sunt usor accesibile. Deasemenea cluburile sunt la o mica distanta de proprietate.

Distanta pana la plaja : maxim 10 m
2 camere a 50 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
In zona sunt restaurante , gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.

Taxele locale se achita la fata locului.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.