Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Bavaria Blu Hotel este situat la malul MariiNegre, in poate cea mai vie si mai efervescenta statiune a litoraluluiromanesc, Mamaia. Amplasarea este ideala atat pentru turistii care vin pentru a-si petrece vacantele de vara si cat si in interes profesional.
Nu putem exclude nici faptul ca ne aflam intr-o zona carepermite deplasarea rapida in zonele de atractie precum Satul de Vacanta,Delfinariu, Planetariu, Microrezervatie, Centrul Vechi al orasului Constanta,Zona Peninsulara, cluburile exclusiviste din Mamaia, Telegondola ce se afla lanumai 5 minute de Hotel Bavaria Blu si Aqua Magic, locul preferat de ceimici, acesta aflandu-se de asemenea la doar 4-5 minute de locatia noastra.
Intr-un fel sau altul, toate drumurile duc la HotelBavaria Blu .

Descriere: Hotelul dispune de123 de camere de 4 stele si 16 camere de5 stele. In plus, intreg ultim etaj de cinci stele, vine si cu o povesteaparte,devenind o frumoasa calatorie in jurul lumii, cu 16 camere tematice, ce infatiseaza 16 culturi diferite.

Structura de cazare:
A. Bavaria Blu 4stele cu 123 camere
Camere single/duble economy: 37 camere
Camere duble: 32 camere
Garsoniere (in regim de dubla sau tripla): 54 camere
Camere twin disponibilie din total: 34 camere
Dubla twin: 16 camere
Garsoniera twin: 18 camere
B. Mapamond 5stele cu 16 camere
Camere duble deluxe: 12 camere
Apartamente deluxe: 4 camere

Servicii gratuite:- parcare in limita locurilor disponibile , informatii turistice, trezirea turistilor la ora solicitata, internet wireless, acces piscina exterioara incalzita (sezlong si umbrele gratuit in limita locurilor disponibile; numarul acestora poate varia in functie de normele legale in vigoare), acces plaja privata gestionata de colaboratori externi
- piscina exterioara este functionala in perioada 01.05-18.09.2023 in functie de conditiile meteo. Accesul este permis, zilnic, in intervalul 8.00-20.00
- plaja este amenajata in perioada 01.06-15.09.2023, in functie de conditiile meteo
- accesul la plaja se face pe baza unui voucher primit la receptie, care se preda pe plaja in schimbul sezlongului. Voucherul poate fi valorificat doar de catre turistii cazati in hotel si este interzisa transmiterea acestuia catre alte persoane.
- voucherul este valabil pentru ziua in curs , pentru o singura persoana. Numarul voucherelor este egal cu numarul de nopti al sejurului

Servicii cu plata:
- telefon, minibar, room-service, spalatorie, masaj

Descrierea camerelor:
Camera Single Parter fara terasa/Camera Single Parter cu terasa/ Camera Single Standard/ Camera Single Vedere la Mareeste spatiulde cazare destinat cazarii unei singure persoane sau a maxim un adult cu un copil de maxim 2.99 ani.Suprafata totala de 15 mp, vedere parcare/gradina interioara/piscina/mare , access wifi,televiziune prin cablu TV LCD, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie,oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat,climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu,detectoare de fum.
Camera Dubla Parter fara Terasa/Camera Dubla Parter cu Terasa/Dubla Standard fara balcon/ Dubla Standard/ Dubla Vedere la Mareeste spatiul de cazare care permiteacomodarea a maxim 2 persoane si un copil de maxim 2.99 ani. Suprafatatotala de 19 mp, vedere standard, access wifi, televiziune prin cablu, halat sipapuci de casa, uscator de par/ prize baie, oglinda cosmetica, telefon, biroude lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sistemede alarma in caz de incendiu, detectoare de fum. Nu se suplimenteaza cu extrabed.
Studio Standard / vedere la mare 4*este spatiul decazare care permite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti. Estesuplimentata cu canapea extensibila. Doicopii cu varsta
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.