Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Recomandat familiilor cu copii
Localizare:Hotelul este localizat in zona verde din nordul statiunii Mamaia, la 100 m de plaja statiunii, avand o pozitie privilegiata cu vedere catre lacul Siutghiol si spre Marea Neagra.
Descriere: Acesta a fost supus unui amplu proces de renovare in 2023, astfel oferindspatii de cazare dotate cu aer conditionat, smart TV, minibar, seif, wi fi, baie cu cabina de dus si uscator de par.
Hotel Dorna Mamaia este construit pe 3 etaje si cuprinde 145 de camere duble, o parte dintre ele avand vedere catre mare, iar restul fiind orientate spre lac.
Camere:
Camerele dublesunt dotate cu pat matrimonial (180x200), baie cu cabina de dus, uscator de par si cosmetice hoteliere, smart TV, internet wireless, minibar, aer conditionat, telefon, mocheta, seif,balcon cu mobilier. Suprafata 18 mp.
Nu se poate acomoda pat suplimentar sau baby cot.
Apartamentele(la cerere)se compun din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial (180x200), baie cu cadita de dus. LCD tv si aer conditionat se afla in living, iar camerele nu sunt despartite cu usa. Pot avea balcon, insa repartizarea se face la receptie, in functie de disponibilitate. Se poate acomoda baby cot. Suprafata 43 mp.

Restaurant:
Restaurantul 'PETITJARDIN' este format din salonul principal cu o capacitate de 220 depersoane si terasa de 100 de locuri.
Micul dejun este servit sub formade bufet

Pachetul Cazare cu Micdejun include:

Cazare, mic dejun, acces gratuit la locurile de joaca exterioare, acces laterenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului in functie dedisponibilitate, acces gratuit la plaja cu asigurarea gratuita a sezlongurilorpentru adulti si copii peste 7 ani siumbrela.

Barul de langa piscinaeste la dispozitia oaspetilor nostri carese pot bucura, de asemenea, de o bautura langa piscina, pe terasa umbrita.Apa, cafea, ceai, racoritoare, bere romaneasca si straina, bauturi tari sau cocktail-uri racoritoare va asteapta la doi pasi de piscina in care va racoriti. Barul este deschis intre orele 09:00 - 23:00.
Barul din holul receptieieste de tip a la carte, serveste contra cost bauturi, cafea, tigari si alte produse specifice unui bar. Este deschis in intervalul orar 09:00-23:00.
Beach Barulcompleteaza o zi perfecta sub lumina arzatoare a soarelui, oferind apa, cafea, ceai, racoritoare si bere la draft.Toate buturile de la baruri sunt contra-cost!

Mentiuni importante:
Accesul la piscina hotelului este GRATUIT NUMAI PENTRU CLIENTII HOTELULUI in intervalul orar 09.00- 19.00.
Nu se poate face rezervare de sezlong.

Agrement si divertisment

Complexul Dorna pune la dispozitie posibilitati de agrement pentru toate gusturile:
mini-teren de badminton sau volei pentru cei competitivi;
masa de tenis si masa de biliard pentru cei care iubesc umbra;
sala fitness si aqua gym la piscina;
cursuri de dans, zumba pentru cei hiperactivi,
darts, rummy si table, pentru cei care dau vacantei notele cele mai relaxante.

Piscina
Relaxarea la piscina este, poate, cea mai buna imagine a unei vacante lipsite de griji. Accesul pentru adulti si copii la cele doua piscine in aer liber este gratuit. Oaspetii beneficiaza de sezlonguri, umbrele, prosoape si saltele.
Accesul la piscina hotelului este GRATUIT NUMAI PENTRU CLIENTII HOTELULUI in intervalul orar 09.00- 19.00.
Nu se poate face rezervare de sezlong.

Plaja
Pe plaja privata din apropierea complexului va veti putea relaxa bucurandu-va de razele soarelui, nisipul fierbinte si racoarea marii.
Pentru turistii care aleg cazare cu mic dejun, aceste servicii vor fi contra cost.

Sala de conferinta
Va punem la dispozitie o sala de conferinte care poate gazdui pana la 45 de participanti.Este ideala pentru evenimente corporate, intalniri cu partenerii de afaceri sau orice fel de intalnire cu un numar mediu de participanti, fiind dotata cu video proiector, flipchart, televizor, DVD si acces la internet. De asemenea, intalnirile pot avea loc si in salonul restaurantului.

Parcare
Parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie in PARCARE- proprietatea PRIMARIEI CONSTANTA, in limita locurilor disponibile. HOTELUL NU PERCEPE TAXA DE PARCARE; nu rezerva si nici nu asigura locuri de parcare.

Servicii gratuite: acces piscine, sezlonguri si umbrele, informatii turistice, cultural - sportive, agrement, orare, adrese, internet wireless, sala fitness, pastrarea obiectelor de valoare, comenzi taximeter, pastrarea bagajelor
Servicii cu plata:spalatorie, calcatorie, convorbiri telefonice, servicii postale, servicii fax, vanzari cosmetice

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Check-in: maxim ora 16:00; Check-out: maxim ora 12:00.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.