Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situare: Este pozitionat
in centrul statiunii - langa Cazino, Melody Bar, Gradina de Vara, la 30 m de
plaja.



Descriere: Hotelul Hefaistos Mamaia renovat si regandit complet in anul 2014 este situat in centrul statiunii Mamaia, langa Cazino si la circa 100 metri de plaja Cazino, dispune de 48 camere duble si ofera clientilor sai conditii moderne de cazare cu TV LED, minibar, telefon cu acces extern, uscator de par, seif cu cifru, aer conditionat centralizat, iar baile sunt dotate cu cada.

Camere: Cele 48 de camere duble ale hotelului sunt create pentru a va oferi confortul cel mai bun la cele mai atractive tarife, iar daca veti veni cu copiii la mare, cu siguranta vor fi cei mai bucurosi, iar dvs nu veti plati cazarea pentru ei daca au sub 12 ani si veti folosi acelasi pat. In schimb veti achita doar micul dejun la jumatate din valoarea acestuia. Hotelul nu ofera paturi suplimentare.
Camerele sunt dotate 2 paturi twin unite, aer conditionat centralizat, minibar, televizor LED cu canale HD, telefon, internet prin cablu si wireless, baie cu cada, uscator de par. Camerele din hotel nu au balcon. Baile dispun de cada. Suprafata 18 mp.


Restaurant: Restaurantul are un specific clasic, cu o capacitate de 80 locuri.

- mic dejun - 35 lei, inclus in tariful camerei
in perioada 20.07-20.08.2022
- demipensiune - 75 lei, meniu fix in 2 variante la alegere.

Restaurantul si barul hotelului va ofera meniuri fixe cu plata pe loc sau nota cont hotel.

POLITICI COPII si GRATUITATI:

- Categ 1: Copiii cu varsta pana in 6 ani neimpliniti au cazare si mic dejun gratuit daca folosesc acelasi pat cu parintii
- Categ 2: Copiii cu varsta intre 6-12 ani achita c/v a 50 lei/zi si au mic dejun inclus, daca stau in acelasi pat cu parintii
- Categ 3: Copiii cu varsta intre 12-18 ani achita c/v a 70 lei cu mic dejun inclus, daca stau in acelasi pat cu parintii.
- Pentru al doilea copil se achita obligatoriu un pat suplimentar, daca este disponibil, contra unei sume de 100 lei/zi
cu mic dejun inclus.
Nu se accepta 2 adulti cu 2 copii in acelasi pat, doar daca unul este infant (pana in 2 ani).



Servicii
gratuite: TV color, informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare,
trezire la ora dorita sau transmitere de mesaje, predare corespondenta, pastrare
bagaje, comanda taxi



Servicii
cu plata: parcare, convorbiri telefonice, calcat diverse
articole de imbracaminte, inchirieri frigider, in limita disponibilului, care
se plateste la receptia hotelului



Info:

- Este interzis accesul cu animalele de companie in incinta hotelului.
- Check-in: de la ora 14.00 (extrasezon) si 16.00 (sezon). Perioada de sezon: 01.07 - 20.08 Check-out: pana in ora 12
- Late check-out: de la ora 12 la 16 se achita 50 lei in plus. Dupa ora 16 se achita noaptea de cazare fara mic dejun.
Late c/o se poate oferi doar daca nu este rezervata camera si trebuie anuntata receptia cu o zi inainte.





Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.