Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Recomandat familiilor cu copii

Situare: Situat in centrul statiunii, in zona Cazino, pe partea lacului Mamaia, Hotelul Piccadilly va pune la dispozitie 192 de spatii de cazare - camere duble cu aer conditionat -, restaurant si terasa, sala de conferinte, scoala de windsurfing, loc de joaca pentru copii si, nu in ultimul rand, o gradina superba pe malul lacului.

Info: Hotelul are in dotare un restaurant cu terasa, o sala de conferinte complet utilata si o gradina cu spatii de joaca pentru copii.

Camere: Camerele sunt dotate cu 2 paturi, fotolii si masuta, televizor, minibar, grup sanitar propriu cu cadita si dus, pardoseala din gresie, aer conditionat, balcon si acces gratuit la internet (Wi-fi) in spatiile comune.

Restaurant: Terasa restaurantului este dominata de o atmosfera eleganta si romantica, cu o vedere magnifica asupra lacului la apus de soare. Restaurantul, decorat elegant si neconventional, dispune de o bucatarie excelenta ale caror preparate culinare de mare savoare - atat traditionale romanesti, cat si internationale - va incanta gusturile si va satisface cele mai exigente cerinte, la preturi pentru orice buzunar.
Micul dejun se asigura in sistem ,,bufet suedez'. Pranzul si cina se vor servi in sistem a la carte.

Nu exista nicio restrictie pentru numarul de persoane care consuma din cont sau pentru suma consumata pentru fiecare masa in parte.

Facilitati: Hotelul are deja o traditie insemnata in ceea ce priveste desfasurarea evenimentelor si ofera un ambient optim pentru organizarea de trainning-uri, conferinte, cursuri etc. Sala de conferinte, cu o capacitate de 80 de locuri, este utilata cu aer conditionat, flip-chart, sistem de sunet cu masa de mixaj, cablu TV si acces gratuit la internet (Wi-fi). Hotelul dispune de o gradina pe malul lacului cu multe flori si verdeata, unde poti admira linistit apusul de soare sau te poti relaxa pe sezlong, departe de agitatia falezei. Pentru cei mici gasiti aici un spatiu de joaca dotat cu leagane, balansoar, topogan etc., unde acestia se pot juca in liniste, protejati de traficul strazii si al falezei.

Servicii gratuite: pastrarea valorilor si banilor la receptive, trezirea clientilor la ora solicitata, transmiterea de mesaje, informatii despre mersul trenurilor directe, predarea si expedierea corespondentei, asigurarea a doua cotidiene la receptive, obtinerea legaturii telefonice, informatii despre orarul curselor aeriene, comanda pentru taxi

Servicii cu plata: servicii de curatatorie chimica, conform cu tarifele spalatoriei, rezervari de bilete la spectacole (20% din valoarea biletului).

Facilitati copii: gratuitate la cazare pentru copiii pana in 12 ani, cazati in camere cu doi adulti platitori, care nu solicita pat suplimentar. Pretul patului suplimentar este de 50% din valoarea locului de cazare. Se acorda gratuitate pentru copiii cu varsta de pana la 7 ani pentru micul dejun (regim ,,bufet suedez').

Acces animale: Este interzis accesul cu animale de companie.

Atractii in zona: plimbare cu vaporasul spre Insula Ovidiu si Restaurant Cherhana, activitati de pescuit in lacul Mamaia, Zona Cazino-Mamaia in punctul fierbinte al statiunii - cu terase, restaurante, discoteci si cluburi, magazine, bancomate, concerte-live -, puncte de plecare / sosire Telegondola

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.