Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Confort

Situare: Hotelul dispune de un excelent amplasament, fiind situat pe malul Marii Negre, la mai putin de 100 de metri de Phoenicia Holiday Resort si la doar 1 km de zona de cluburi din Mamaia Nord, pe una dintre cele mai frumoase plaje de pe intreg litoralul romanesc.
Descriere: Hotel este amplasat intr-o zona linistita a statiunii Mamaia Nord, chiar pe malul marii. Construit pe 8 etaje si inaugurat in 2013, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 180 de spatii de cazare destinate atat persoanelor aflate in cautarea relaxarii, cat si tinerilor aflati in cautarea distractiei si a familiilor cu copii de toate varstele. Toate camerele va ofera vedere laterala catre mare si un spatiu generos de cazare, camerele avand suprafata de 45 mp, iar apartamentele de 71 mp. Toate spatiile de cazare sunt amenajate modern si sunt prevazute cu televizor LCD, cablu TV, instalatie individuala de climatizare, internet WI-FI, seif, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, minibar, cafetiera, prosoape pentru plaja, baie cu dus/cada si uscator de par. In incinta hotelului regasiti 4 restaurante cu specific: Byblos, Babel, Kasttane si Italian, in care va puteti bucura de experiente culinare placute. Hotelul mai dispune de lobby bar in care va puteti relaxa dupa o zi de plaja. Complexul dispune de 6 pisicine destinate atat adultilor, cat si copiilor, unde va puteti relaxa sau puteti lua parte la diverse activitati distractive. In zilele racoroase, apa din pisicina este incalzita. Plaja hotelului are nisip fin si este amenajata cu sezlonguri, umbrele si baldachine. Phoenicia Luxury Hotel dispune de baza sportiva cu terenuri de fotbal, volei si tenis de camp. Langa piscina, in aer liber, este amenajata Zona de fitness pentru iubitorii de miscare. Pe langa toate faciliatile mentionate, Phoenicia Luxury Hotel va mai pune gratuit la dispozitie parcare, internet wireless si patuturi pentru copii.

Dotari camere:
Phoenicia Luxury Hotel dispune de 180 de spatii de cazare prevazute cu televizor LCD, cablu TV, instalatie individuala de climatizare, internet WI-FI, seif, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, minibar, cafetiera, prosoape pentru plaja, baie cu dus/cada si uscator de par.
Camerele matrimoniale sunt prevazute cu un spatiu deschis cu suprafata de 45 de mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial, canapea modulara, extensibila sau fixa, parchet, baie cu cada si balcon cu mobilier. In camera se pot caza 2 adulti si 2 copii (0 a 11.99 ani) sau 3 adulti si 1 copil (< 2 ani).
Camerele twin sunt prevazute cu un spatiu deschis cu suprafata de 45 de mp, zona pentru dormit cu 2 paturi pentru o persoana, canapea modulara, extensibila sau fixa, parchet, baie cu cada si balcon. In camera se pot caza 2 adulti si 2 copii (0 a 11.99 ani) sau 3 adulti si 1 copil (< 2 ani).
Camerele comunicante reprezinta 2 camere duble, una matrimoniala si una twin, care comunica printr-o usa.
Apartamentele standard sunt formate dintr-un living cu canapea modulara sau extensibila si un dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada si vedere frontala catre lacul Siutghiol. In apartamente se pot caza 2 adulti si 2 copii (0 - 11.99) sau 3 adulti si 1 copil (<2 ani). Suprafata; 71 mp
Apartamentele superioare sunt formate dintr-un living cu canapea fixa si un dormitor cu pat matrimonial, 2 bai (una dintre bai cu cada) si vedere frontala catre mare. In apartamente se pot caza 2 adulti si 1 copil (<2 ani). Suprafata; 71 mp



Restaurant: Servirea meselor in restaurantul hotelului se face in regim buffet suedez, in interalul 07:30 - 10:00 (micul dejun), 13:00 - 15:00 (pranzul) si 19:00-21:00 (cina).Servicii de masa:
- DEMIPENSIUNE: Mic dejun (7.30 - 10.00) bufet suedez (apa, suc, ceai, cafea incluse); Pranz (13.00 - 15.00) bufet suedez (apa, suc, ceai, cafea incluse);
- PENSIUNE COMPLETA: Mic dejun (7.30 - 10.00) bufet suedez (apa, suc, ceai, cafea incluse); Pranz (13.00 - 15.00) bufet suedez (apa, suc, ceai, cafea incluse), Cina bufet suedez (apa, suc, ceai, cafea incluse);
- ALL INCLUSIVE: Mic dejun (07.30 - 10.00) bufet suedez , include cafea, apa,ceai; Pranz bufet suedez (13.00 a 15.00) include bauturi racoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodca, Cina bufet suedez include bauturi racoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodca, bar plaja (10.00 a 19.00) include bauturi racoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodca), bar piscina (10.00 a 19.00) include bauturi racoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodca.
ALL INCLUSIVE: in prima zi de cazare se intra cu cina si in ziua plecarii se servesc si micul dejun si pranzul.
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate atat la plaja cat si in complex.

Servicii incluse: Umbrele si sezlonguri la plaja si piscine; Prosoape plaja - pe baza de tichet primit la cazare; Cosmetice la baie; Parc de joaca pentru copii pe categorii de varsta; Teatru de vara/Cinema; Parcul indragostitilor (foisoare pentru seri romantice); Club animatie copii; Jocuri si concursuri adulti si copii (la plaja, piscine, terasa); Piscine pentru adulti si copii cu valuri/ tobogane (2 piscine cu apa incalzita), piscina interioara inclazita; animatori, muzica live si program pentru copii seara la restaurant Kasttane; petreceri tematice, karaoke, carnaval; Fitness / Aerobic / Sauna; Baza sportiva (tenis/baschet/fotbal/volei), kangoo jumps, zumba, clase de yoga, pilates si aquagym; Spalatorie auto; Parcare supravegheata; Spalatorie haine cu autoservire; Televiziune interna proprie; Internet WI-FI; Presa la receptie; Pat bebe la cerere; Business Center; Cabinet cu medic pediatru, generalist, stomatolog si nutritionist; cursuri de nutritie; cursuri de pictura; activitati de dezvoltare personala; mini gradina Zoo.
Turistii cazati la Hotelul Phoenicia Luxury beneficiaza de gratuitate la toate facilitatile Complexului Phoenicia Holiday Resort.
Servicii optionale: Salon de infrumusetare/ Masaj; Punct farmaceutic; Complex magazine (alimente/jucarii/cosmetice); Echitatie; Club games / Biliard; Punct nautic (skijet/distractii nautice); Excursie in Delta Dunarii; Transfer turisti (la/de la gara sau aeroport a Constanta/Bucuresti; Instructori de sport, baruri si cafenea orientala; Restaurant Sarago (specific Italian) cu terasa si piscina; Pescarie mediteraneana Babel (cu specific mediteranean si libanez); Restaurant Internatioanal (cu program artistic, deschis in intervalul 20.00 a 03.00); Restaurant Bocca Lupo(restaurant cu specific italian); Atelier de creatie, plimbari cu elicopterul, scuba diving, cinema 7D, centru comercial,
Facilitati copii: In camera cu 2 adulti:
- copiii (0 - 1.99 ani) beneficiaza de gratuitate la cazare si masa conform serviciilor achizitionate de parinti;
- primul copil (2- 6.99 ani), insotit de 2 adulti platitori, beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
- al doilea copil (2- 11.99 ani) achita tariful conform ofertei;
- copiii peste 12 ani sunt considerati adulti si sunt tarifati conform ofertei;
Gradul minim de ocupare pentru orice tip de camera este de doi adulti (in cazuri exceptionale, pentru cazarea in regim single se va achita 80% din valoarea pentru doi adulti).

Atractii in zona: locuri de joaca pentru copii, program artistic in fiecare seara in cadrul Restaurantului ,,Kasttane', teatru de vara, Parcul Indragostitilor



Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.