Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Savoy este amplasat in partea de nord a statiunii, pe plaja. Acces gratuit pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru fiecare adult sau copil platitor. Acces gratuit la piscinele hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii de la plaja si piscina cu jucarii gonflabile si tobogane.
Dotari camere :Toate camerele sunt dotate cu instalatie de climatizare, TV LED, minibar GRATUIT (se alimenteaza o data pe zi: 2 Pepsi Cola 330ml, Mirinda 330ml, 2 Seven Up 330ml, 2 ape plate 500ml, 2 ape minerale 500ml, 2 Lipton Ice Tea 500ml, 2 beri 500ml), seif, baie proprie cu cada, balcon, internet, uscator de par, telefon (in camera si baie), priza pentru aparat de barbierit in baie. Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces in camera pe baza de cartele magnetice.
Camera dubla twin: are o suprafata generoasa de aproximativ 30 mp, ce include un balcon de 5 mp cu deschidere spre mare si lac, are doua paturi separate si un design primitor, asigurandu-ti confortul de care ai nevoie intr-o vacanta, atat pentru odihna cat si pentru activitatile tale obisnuite. Hotelul dispune de 42 de astfel de camere duble, destinate cazarii a cel mult 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 a 11.99 ani sau 2 adulti si 1 copil cu varsta intre 12 a 15.99 ani.
Toate camerele sunt dotate cu cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Camera dubla cu vedere la mare si piscina: are o suprafata generoasa de aproximativ 30 mp, ce include un balcon de 5 mp cu deschidere spre mare, piscina si lac, are un design primitor, asigurandu-ti confortul de care ai nevoie intr-o vacanta, atat pentru odihna, cat si pentru activitatile tale obisnuite.
Hotelul dispune de 16 de astfel de camere duble, destinate cazarii a cel mult 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 a 11.99 ani sau 2 adulti si 1 copil cu varsta intre 12 a 15.99 ani.
Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial, cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Camera dubla cu vedere la mare: daca ai visat la un sejur aproape de malul marii, unde briza sa-ti spuna la propriu 'Buna dimineata!', atunci camera dubla cu vedere la mare este alegerea ideala pentru un sejur de neuitat. Spatiul de aproximativ 30 mp ce include un balcon de 5 mp cu deschidere spre mare, este locul perfect pentru a te bucura de relaxare si confort.
Hotelul dispune de 47 de astfel de camere duble, destinate cazarii a cel mult 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 a 11.99 ani sau 2 adulti si 1 copil cu varsta intre 12 a 15.99 ani.
Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial, cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Camera dubla family cu vedere piscina/ mare: intram in zona destinata familiilor si te poftim sa alegi una dintre cele 17 camere duble family, unele cu vedere frontala la mare iar altele cu vedere catre mare si lac, impartite pe toate etajele hotelului. Camerele spatioase, cu o suprafata de aproximativ 35 mp ce include un balcon de 5 mp, sunt ideale pentru a te bucura de o vacanta impreuna cu cei dragi.
Numarul maxim de persoane ce pot fi cazate este de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 a 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 a 15.99 ani.
Toate camerele duble family sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibila, cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Apartament Junior: o alta categorie de spatii de cazare destinate familiilor este reprezentata de apartamentele Junior. Acestea sunt ideale pentru un sejur de poveste la mare, cu intreaga familie. Te vei putea bucura de un apartament spatios, elegant si aerisit, cu o suprafata de aproximativ 56 mp, ce include un balcon de 11 mp, dispus pe toata lungimea apartamentului, cu acces atat din dormitor, cat si din living.
De pe balconul cu vedere la mare si la lac, te poti bucura nestingherit de sunetul valurilor si de privelistea plajei intinse si insorite.
Hotelul dispune de 8 astfel de apartamente Junior, cate unul pe fiecare etaj; fiecare apartament poate gazdui pana la 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 a 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 a 15.99 ani.
Apartamentele Junior sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila si sunt dotate cu cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif, internet si o chicineta, cu chiuveta si spatiu de depozitare.
Apartament Senior: intram in zona Luxury si te poftim in apartamentul Senior. Cu o suprafata de aproximativ 63 mp, ce include un balcon spatios de 13 mp dispus pe toata lungimea apartamentului. Acest tip de apartament are vedere frontala la mare si iti ofera toate conditiile pentru a te bucura de sejurul mult visat.
Hotelul dispune de cate un astfel de apartament pe fiecare etaj, de la 1 la 4 inclusiv, iar capacitatea de cazare a fiecaruia este de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 a 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 a 15.99 ani.
Toate apartamentele Senior sunt formate din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, baie proprie cu cada cu jacuzzi si dus, cartele magnetice de acces, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Apartament Executive: de la nivelul etajelor 7 si 8, te vei putea bucura de o panorama superba, ce iti va da un sentiment de intensa libertate. Aici regasim cele doua apartamente Executive, cu o suprafata de aproximativ 76 mp, ce include o terasa de 11 mp; apartamentele sunt special amenajate pentru a imbina confortul unei vacante de vis cu necesitatea de a avea business-ul cat mai aproape.
Apartamentele Executive pot gazdui un numar maxim de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 a 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 a 15.99 ani si sunt formate din dormitor cu pat matrimonial, living generos, cu canapea extensibila si birou utilat, chicineta cu spatiu de depozitare si chiuveta si o baie spatioasa, prevazuta cu cada cu jacuzzi si cabina de dus.
Cele doua apartamente sunt dotate cu cartele magnetice de acces, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Apartamentul Matrimonial: zona Ultra Luxury este reprezentata de cele doua apartamente matrimoniale ale hotelului, situate la etajele 5 si 6.
Apartamentul de la etajul 5, cu o suprafata de aproximativ 110 mp, ce include o terasa de 50 mp, cu vedere frontala la mare, include tot ce ti-ai putea dori de la vacanta mult asteptata. Dormitorul cu pat matrimonial, livingul cu canapea extensibila si cele doua bai (una cu cada cu jacuzzi, cealalta cu cabina de dus) iti garanteaza o vacanta de neuitat.
Apartamentul de la etajul 6, de aproximativ 105 mp, ce include o terasa de 40 mp, este format din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila si o baie prevazuta cu cada cu jacuzzi si cabina de dus.
Ambele apartamente au vedere frontala la mare, sezlonguri si mobilier de exterior pe terasa, pot gazdui pana la 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 a 15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil cu varsta intre 0 a 15.99 ani si sunt dotate cu cartele magnetice de acces, chicineta cu spatiu de depozitare si chiuveta, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet.
Apartamentul Family reprezinta o alta categorie destinata familiilor numeroase este apartamentul Family, compus din doua dormitoare (unul matrimonial, altul twin), living cu canapea extensibila si doua bai. Suprafata generoasa a acestui apartament, de aproximativ 79 mp, ce include un balcon de 11 mp, dispus pe toata lungimea apartamentului, il face potrivit pentru cazarea a 4 adulti si 2 copii sau 5 adulti si 1 copil.

Descriere Pachet All Inclusive 2023:
Intr-o atmosfera placuta, vesela si de relaxare, faci primii pasi in interiorul hotelui nostru. Bine ai venit la Savoy hotel, unde serviciile special gandite pentru tine, ale pachetului All inclusive iti vor oferi vacanta mult asteptata.In prima zi de concediu, vei fi rasfatat cu un pranz dintre cele mai gustoase. Dimieata, iti incantam simturile cu cele mai proaspete si diversificate preparate pentru un plus de energie si un start perfect. Dupa- amiaza, continuam rasfatul culinar cu un pranz delicios pentru toate gusturile. La caderea serii, te poftim din nou la masa pentru a savura o cina usoara si sanatoasa. Toate cele 3 mese sunt insotite de bauturi rafinate si sucuri revigorante (disponibile in toate barurile din hotel), ce pot fi servite atat in restaurant, cat si pe terasa. In ultima zi de vacanta, ne luam la revedere si te poftim la mic dejun savuros pentru a-ti ramane in minte momentele de rasfat culinar de la mare.
De asemena, pe parcursul zilelor petrecute in resortul nostru, poti participa impreuna cu ai tai (mici si mari) la:
- spectacole si animatie pentru copii
- spectacole pentru adulti
Este de notat ca ne-am gandit si la momentele adultilorsi am construit cel mai complex si gustos pachet de bauturi, care va fi la dispozitia ta, peste tot in resort.
Pachet
bauturi All Inclusive:
- Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, ceai,
racoritoare carbonatate din gama Pepsi - Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP,
racoritoare necarbonatate din gama Pepsi - Prigat de portocale/ capsuni si banane/ mar
verde/ visine,
Limonada,
longdrink-uri, bere draft si vin alb/rosu servit la draft*.
- Johnnie
Walker Red Label, Gin
Gordon's, J & B Rare, Gin Gordonas Pink, Bushmills
Original, Rom Captain Morgan Spice
Gold, Schwartzhog Digestif Liqueur, Cinzano Bianco, Rosso & Dry, Smirnoff
Red, Bailleyas Crema de Whisky, Smirnoff Flavours

(Vanilla, Citrus, Apple,
Raspberry), Sky Vodka, Tequila Jose Cuervo Especial Silver
- Cocktail-uri
alcoolice: Passion Tequilla, Mango Gin Cooler, Russian Lemonade, J&B Summer
Lemon, Captain Savoy, Gin Tonic, Aperol Spritz, Pink Spritz, Campari Tonic.


*Acest
pachet de bauturi este disponibil pe parcursul tuturor meselor, precum si in
toate barurile hotelului prezentate mai jos, cu exceptia vinului alb/rosu
servit la draft, care nu se regaseste la barul de pe plaja si piscina.'


Programul
restaurantului, teraselor, barurilor, plajei si piscinei din locatie il poti
vizualiza mai jos:
Program
Restaurantul Savoy:
- Mic dejun, intre orele 07:00-10:00
- Dejun, intre
orele 12:30-14:30
- Extra Snack,
intre orele 17:00-18:00
- Cina, intre orele 19:00-21:30.
Toate
mesele sunt servite exclusiv in regim bufet suedez atat in restaurant (in
functie de masurile dispuse de catre institutiile statului in contextul
combaterii raspandirii COVID-19), cat si pe terasa acestuia.
Dreamer Bar
Piscina: deschis intre 09:00 a 19:00
Bar Plaja: deschis intre 09:00 a 19:00
Bar Dom Plaja
: deschis intre 20:00 a 00:00
Bar Terasa Restaurant: deschis in timpul meselor iar seara pana
la ora 22:00
Inghetata
pentru toate gusturile la Dreamer Bar Piscina si la Bar Plaja
- acces pe
plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru toti
membrii familiei
- acces la piscinele
hotelului cu
sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Nu se pot face rezervari pentru
sezlong.
- acces La
Domnul Girafa Academia de joaca, spatiu amenajat in interiorul hotelului. Incepand cu 1 iunie si pana la 10 septembrie, cei mici vor beneficia intre orele 10.00- 19.00, de jocuri si jucarii pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 8 ani, desene animate, concursuri interactive pentru toate varstele.
- acces la
locurile de joaca pentru copii de
la plaja cu jucarii gonflabile si tobogane.
- parcare auto gratuita in limita disponibilitatii.
Pentru ca ne adresam
in special mamelor cu copii, am adus un plus valoare clientilor nostri,
incepand cu 2021. Deasemenea, suntem promotorii unei diete echilibrate si
sanatoase, astfel ca, vei gasi si anul acesta preparate vegane si fara zahar in
componenta bufetului nostru.


Facilitati extra
incluse in Pachetul All Inclusive


1. O cina a la carte cu rezervare la check in


Meniul va fi alcatuit din: aperitiv, fel principal, desert si bauturi
(sucuri servite la doza, o sticla de Prosecco).


2. Pachet Baby
Extra inclus:


Carucioare
pentru copii, la cerere.


Loc
special amenajat cu incalzitoare pentru biberoane si sterilizatoare.


Sterilizator
si incalzitor de biberoane, cadita si masuta de infasat, la cerere.


3. Nisip fin pentru pielea bebelusului


Loc de joaca pe plaja
pentru bebelusi, cu umbrar, nisip fin cernut special, jucarii si jocuri doar
pentru ei. Locul va fi imprejmuit cu bancute pentru insotitori.
4. Bufet pentru copii in
restaurant, disponibil in intervalul orar 7:00 a 21:30


Bufet pentru copiii
mici (0 a 2 ani) si mixere, cu preparate special gatite pentru ei, gata sa fie
mixate de catre mamici.


Bufet
copii (2 - 10 ani). Bufet cu preparate sanatoase pentru copii mai mari,
deserturi fara zahar - vegane.


5. Zona la bufet cu mancare
vegana


Pe
scurt, pentru ca lucrurile sa se desfasoare fara cusur si din grija pentru voi,
mai jos am sintetizat cateva informatii despre felul in care va stam la
dispozitie pe parcursul sejurului:
- pe
toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de
bufet.
- toate
bauturile incluse se vor servi in regim self-service.
- produsele alimentare si bauturile in sistemul All
Inclusive se servesc exclusiv in locatiile: restaurant, terasa restaurant,
piscina, Plaja, Dom Plaja si Dreamer Pool Bar.
- produsele oferite la mic dejun,
dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului si pe terasa, pe
parcursul desfasurarii mesei. Nu este permisa iesirea cu produse alimentare si
bauturi din aceste locatii.
- clientii
care achizitioneaza All Inclusive vor primi la receptie, la check-in, bratari,
pe care sunt obligati sa le poarte pe tot parcursul sejurului.
- hotelul asigura cazarea
tuturor oaspetilor incepand cu ora 18:00, astfel check-in-urile mai devreme de
aceasta ora se efectueaza in functie de disponibilitatea din ziua respectiva.
- check-out-ul
se face cel tarziu la ora 12.00, in ziua plecarii (cand cardurile de acces in
camera se dezactiveaza
in mod automat). In ziua check-out-ului veti beneficia de pachetul All
Inclusive doar pana la ora 12:00.
- hotelul
isi rezerva dreptul de a anula o rezervare, in urmatoarele conditii:


daca
rezervarea ar putea aduce prejudicii reputatiei hotelului;


daca
oaspetele are un istoric, datorat unor evenimente nedorite: servicii neachitate
si restante, tulburarea linistii, producerea unor pagube, etc.


daca
oaspetele refuza sa se legitimeze in baza actului de identitate.
- conform
Codului de Conduita privind Prevenirea si Protejarea Copiilor de Exploatarea
Sexuala in Turism, adultii insotiti de copii pana la 14 ani, vor prezenta
certificatul de nastere al copilului sau pasaportul, precum si orice alt
inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie. Adultii insotiti de copii
de peste 14 ani, vor prezenta cartea de identitate a copilului sau pasaportul,
precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie.


Clauze informative:
- hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi turistilor in pachetul all inclusive
- avand in vedere ca nu sunt conditii de pastrare in echipamente cu regim termic controlat, nu este permis accesul in hotel cu alimente sau bauturi din exterior
- minibarul din camera, este inclus in pachet si incarcat cu urmatoarele produse: 2 Pepsi Cola 330 ml, 2 Mirinda 330 ml, 3 SevenUp 330 ml, 2 ape plata 500 ml, 2 ape minerale 500 ml, 2 Lipton Ice Tea 500 ml, 2 beri 500 ml, la achizitionarea pachetului de cazare cu All inclusive, in limita unei alimentari pe zi
- nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina sau pe plaja. La check-in turistii vor primi pe langa cardurile pentru accesul in camera si cardurile pentru prosoape. Prosoapele vor putea fi gasite in zona piscinei hotelului si vor putea fi folosite atat la piscina cat si la plaja. La check-out turistii au obligatia de a preda aceste carduri impreuna cu cardurile pentru accesul in camera. La check-in se va solicita o garantie pentru utilizarea prosoapelor in valoare de 100 lei pentru fiecare prosop, suma care se va preautoriza pe un card de credit/debit valabil. Tranzactia va fi efectuata doar cu card prezent si cu introducerea pinului. In cazul in care nu detineti un card garantia se poate achita numerar. Garantia se va elibera dupa check-out. Refuzul depunerii garantiei numerar sau a preautorizarii cardului duce automat la neacordarea cardurilor de prosoape.
- parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie in parcarea din fata hotelului in limita locurilor disponibile. Hotelul nu percepe taxa de parcare. In ziua check-out-ului parcarea se va elibera la ora 12.00.
Activitatea teraselor si restaurantelor din vecinatate nu se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati private independente. Respectarea de catre aceste terase a normelor si regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivala este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputand fi raspunzator de abaterile acestora, depasirea nivelului admis de sonorizare sau o orelor limita convenite. Administratia hotelului face toate eforturile sa impuna regulile generale.

Facilitati copii(cazati in camera cu 2 adulti):
Camera dubla standard, dubla cu vedere la mare si piscina sau dubla cu vedere la mare
- primul copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
- al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani achita 20% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar- fiecare copil cu varsta cuprinsa intre 7 - 11,99 ani, achita 40% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar.
- copilul cu varsta cuprinsa intre 12-15,99 ani, achita 60% din valoarea unui loc in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar.
- numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 a 11.99 ani SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 a 15.99 ani.
- numarul maxim de paturi suplimentare ce pot fi introduse in camerele duble standard, duble cu vedere la mare si piscina sau in duble cu vedere la mare este 1 (unul).
- tariful patului suplimentar pentru copilul cu varsta intre 0-6.99 ani este de 20% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti pentru camerele duble standard, duble cu vedere la mare i
Camera dubla family cu vedere la piscina, dubla family cu vedere la mare sau apartamente:
- orice copil cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
- fiecare copil cu varsta cuprinsa intre 7- 11.99 ani achita de 40% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar
- fiecare copil cu varsta cuprinsa intre 12- 15.99 ani achita 60% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar
- numarul maxim de persoane admise in camerele duble family si apartamente este de 2 adulti + 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 a 15.99 ani SAU 3 adulti + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 a 15.99 ani.
- orice persoana peste 16 ani este considerata adult si va achita 70% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de ceilalti adulti. Al 3-lea adult este acceptat doar in camerele duble family sau apartamente.
- in camerele duble family si apartamente nu se poate introduce pat suplimentar pentru ca in acestea exista deja o canapea extensibila.
Important!!!Turistii au obligatia sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.




Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.