Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Confort si Relaxare

Localizare: MSR Port Mangalia este un hotel relativ nou, situat aproape de faleza orasului Mangalia, la doar 100 de metri de plaja si de portul turistic. De asemenea, Sanatoriul Balnear Mangalia este localizat in imediata vecinatate a hotelului.

Descriere: Finalizat in anul 2017, hotelul are 32 de spatii de cazare, dispuse pe 4 nivele, ce ofera vedere spre portul turistic sau spre oras. Fiecare camera decorata elegant este dotata cu sistem central de incalzire si aer conditionat, tv cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si cutie de valori, mocheta. Baia privata include dus sau cada cu jacuzii, precum si uscator de par. In calitate de oaspeti ai hotelului, turistii beneficiaza de acces gratuit pe plaja privata a unitatii , sezlonguri si umbrele. Micul dejun este inclus in pretul camerei si se serveste in restaurantul hotelului, iar oaspetii pot servi pranzul, cina sau preparate de bar pe terasa intr-o atmosfera destinsa.

Camere:

Toate camerele dispun de instalatie de climatizare individuala, TV LED, cablu tv, mocheta, internet WI-FI, acces pe baza de cartel magnetica, minibar, cafetiera, baie cu dus sau cada, halate si papuci, uscator de par etc.
Camerele duble standard - 19 mp, au balcon cu vedere laterala spre mare. Capacitate de cazare: 2 adulti si 1 copil, fara pat suplimentar (nu se permite amplasarea unui pat suplimentar in camera).
Camerele duble economy - 19 mp, nu au balcon, au vedere laterala spre mare. Capacitate de cazare: 2 adulti si 1 copil, fara pat suplimentar (nu se permite amplasarea unui pat suplimentar in camera).
Camerele duble superioare a 27 mp, au in dotare pat matrimonial si o canapea extensibila, vedere laterala spre mare.
Camerele duble king a 35 mp, au in dotare pat matrimonial si o canapea extensibila, cada cu hidromasaj, vedere laterala spre mare.
Junior Suite a 37 mp, dormitor si living, pat matrimonial si canapea extensibila, vedere frontala spre mare
Apartamente de lux a 43 a 47 mp, dormitor si living, pat matrimonial si canapea extensibila, terasa cu cada cu hidromosaj, vedere frontala spre mare si spre port.

Restaurant:


- Micul dejun se serveste in restaurant, in incinta hotelului intre orele 7.00-10.00.
- Pentru ca dispunem de dotari noi si moderne, va invitam sa serviti pranzul si cina pe terasa in aer liber. Puteti servi preparate romanesti si internationale, pregatite pentru oaspetii nostri cu grija si bucurie.
- Meniul barului nostru va propune o varietate uimitoare de sucuri naturale, cocktailuri, vinuri alese si o cafea perfect preparata.

Politici copii:
- 2 adulti si 1 copil 0-5.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
- 2 adulti si 1 copil 6-11.99 ani, in camera dubla family/camera dubla king, copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si achita mic dejun 26 lei/zi.
- 2 adulti si 1 copil 12-17.99 ani, in camera dubla family/camera dubla king, copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si achita mic dejun 52 lei/zi
- 2 adulti si 2 copii 0-5.99 ani, in junior suite/suita king/apartament, copii beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
- 2 adulti si 2 copii 6-11.99 ani, in junior suite/suita king/apartament, copii beneficiaza de gratuitate la cazare, fiecare copil achita mic dejun 26 lei/zi.
- 2 adulti si 2 copii 12-17.99 ani, in junior suite/suita king/apartament, copii beneficiaza de gratuitate la cazare, fiecare copil achita mic dejun 52 lei/zi.
Capacitate maxima camera dubla economy/standard: 2 adulti si 1 copil 0-5.99 ani.
Cpacitate maxima camera dubla family/camera dubla king: 2 adulti si 1 copil 0-17.99 ani.
Capacitate maxima junior suite/suita king/apartament: 2 adulti si 2 copii 0-17.99 ani.

Dotari generale:
- 32 spatii de cazare (7 camere duble standard, 4 camere duble economy, 6 camere duble superioare, 3 duble king, 10 Junior Suite, 2 apartamente de lux)
- Restaurant
- Bar
- Terasa
- Camera de bagaje
- Plaja privata
- Parcare
- Sali de conferinte (capacitate 50-80 persoane)

Alte servicii:
- parcare gratuita,
- acces pe plaja private,
- WI-FI gratuit,
- baby-cot (la cerere),
- servicii de spalatorie,
- camera pentru bagaje etc.


Nu se accepta cazarea cu animale de companie!

Msr Port Hotel are incheiata o conventie de colaborare cu Sanatoriul Balnear Mangalia prin care turistii pot face tratament ambulatoriu la Sanatoriu.


Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020



Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.