Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DANUBIU RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

ocalizare:
Danubiu Resort amenajat pe un teren in suprafata de 10.000mp,intr-o zona linistita si relaxanta, unde singurele sunete sunt cele din naturale vietatilor Deltei , pe malul lacului Murighiol la o distanta de aproximativ 800 m de marginea satului Murighiol, cea mai frecventata zona turisticadeltaica, aflat la o distanta de 38 km de municipiul Tulcea, parte integrata adestinatiei ecoturistice Delta Dunarii.

Dotari si facilitati:
Resortul Danubiu dispune de o capacitatede cazare de 65 locuri, dispunand de 20 camere duble, 5 suite cu o camera matrimoniala si living si 2 apartamente cu 2 camere matrimoniale si living.
In fiecare camera veti gasi :aer conditionat ,TV cablu - satelit,free wi-fi,minibar,baie .
Nu conteaza pozitionarea camerelor, intrucat toate ofera privelisti extraordinare spre peisajele exterioare puse in valoare de lacurile din jurul locatiei si in afara celor de la mansarda toate au iesire pe terasa exterioara.

Restaurant:Restaurantul a-la-cart al Resortului Danubiu cu terasesi foisoare avand o capacitate de 75 locuri in interior i 150 locuri inexterior , pune le dispozitia clienilor sai cele mai gustoase preparate din bucataria traditionala specifica Deltei Dunarii precum si alte preparate din bucataria internationala pe care le puteti servi in interior sau puteti admira rasaritul / apusul soarelui in oaza de liniste de pe malul lacului Murighiol pe terasele exterioare ale locatiei noastre.Ambianta linistita va indeamna sa savurati sortimente variate de peste si icre preparate cu respectarea secretelor culinare ale locuitorilor deltei, folosind numai ingrediente locale bio,furnizate zilnic si alese cu grija.

Agrement:
Danubiu Resort amplasat in spatele pensiunii ,inspre Lacul Porculet,vine in intampinarea turistilor nostri cu o zona de plaja si relaxare cu 150 desezlonguri cu umbrele amplasate in jurul piscinei semiolimpice de 300 mp cu apa incalzita , ce dispune de bar si sezlonguri in apa, plus un jacuzzi de relaxare cu sezlonguri si canapele cu hidromasaj si o piscina pentru copii dotata cu umbrelasi tobogan cu apa ,langa care este amenajat un amplu si diversificat spatiu de joaca destinat copiilor.
Dupa zona de agrement destinata piscinelor si zonei de sezlonguri ,avem amenajat pe malul Ghiolului Porculet padocuri ptr. pescuit si relaxare, un foior din lemn cu instalatie de sunet si lumini pentru organizarea de petreceri si un foisor cu zona de barbeque cu gratar,rotisor , plita si cuptor de pitza pe lemne ,avand o capacitate de aprox.25 locuri la mese.

De asemeni dispunem de Sala de conferinte cu o capacitate de 75 locuri ,o Sala de fitness si un Salon de relaxare si divertisment, dotat cu masa de tenis ,masa de biliard, masa de poker, echipamente de darts si alte jocuri precum cari de joc, table, sah.
Pentru petrecerea timpului liber ,oaspeii nostri pot beneficia de servicii de agrement, precum pescuitul sportiv, inchirieri deATV-uri si biciclete ptr barbati/femei/copii , inchirieri de caiace,canoe,hidrobiciclete sau barci cumotor/rame pentru plimbari pe Lacul Murighiol aflat in fata locatiei ,unde avem amenajat un mini port pentru ambarcatiuni si doua diguri cu padocuri din lemn de pe care se poate pescui in voie si fara taxe.

Excursii:

TRASEU 1: Murighiol-Lac Uzlina-Lac Durnaliapca - LacIsaccel-Canal Litcov-Lac Isac /1h mars+2h croaziera
TRASEU 2: Murighiol- Dunare Sf.Gheorghe 3,5h mars+4,5h plaja
TRASEU 3 : Murighiol - Lacuri-Crisan-Sulina 4h mars +4h plaja
TRASEU 4:Murighiol -Lac Uzlina-Lac Isac-Canal Litcov-Peribolovca-Caraorman 4h mars + 4 h pranz si safari inclus la Padurea Caraorman
TRASEU 5: Murighiol -Uzlina -Lac Isac-Canal Litcov-Crisan-CanalMagearu-Letea/4h mars +4h pranz si safari inclus la Padurea Letea
TRASEU 6: Murighiol -Uzlina -Lac Isac-Canal Litcov-Crisan-MILA 23-retur Canal Heracle-Lac Trei Iezere - Lac Amiaza-Lac Bogdaproste-Canal Ingusta - Crisan-Murighiol/5,5h mars +2h pranz la Mila 23 la Ivan Patzaichin
TRASEU 7: Murighiol -Lacuri -Crisan-Dunare -Sulina-Mila8 -Padurea Letea - 5h mars +2h pranz la Letea+ 2h plaja la Sulina
TRASEU 8:Murighiol-Lacuri- Caraorman- Puiu-Sf.Gheorghe siretur pe Dunare 5h mars +4h pranz si plaja la Sf.Gheorghe

Conf.legii ,copiii indiferent de varsta , sunt considerati pers.in barca. - Permisele de intrare in rezervatie de 5lei/zi de pers., se obtin on-line, de fiecare turist , de pe site-ul Rezervatiei Deltei Dunarii.www.ddbra.ro/activitati/permise-online.
Pachet 2 npt - 7 npt

Ziua 1
Ora19.30: Cina - Platou pescaresc +Crap/Somn /Carasprajit cu mujdei si mamaliguta+Desert.
Ziua 2
ora 08.00:Mic dejun - Bufet suedez .
ora 10.00: : Excursie de 8 ore pana la Padurea Letea ,inclusiv safari si pranz pescaresc la Letea
ora 20.00:Cina - Saramura de scrumbie cumamaliguta +Desert.
Ziua 3
ora 08.00:Micdejun-Bufet suedez
ora 10.00 : Plimbare si agrement pe Lacul Murighiol cu barcile cu rame,caiacele si canoele.
ora 13.00: Pranz -Storceag desomn +Caras prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi..
ora 20.00 : Cina - Plachie de crapcu mamaliguta+Desert. .
Ziua 4
ora 8.00 : Mic dejun - Bufet suedez..
ora 10.00:Excursie de 8 ore la Sfantul Gheorghe la Marea Neagra ptr. plaja si pranz pescaresc inclus
ora 20.00: Cina - Salau panecu cartofi natur +Desert
Ziua 5
ora 8.00 : Micdejun - Bufet suedez.
ora12.00 : Pranz- Bors pescaresc .
ora 20.00 Cina - Plachie de somncu mamaliguta+Desert. .
Ziua 6
ora 8.00 : Mic dejun - Bufet suedez. .
Ora 10 : Excursie de 8 ore pana la Sulina la Marea neagra ptr vizitare oras si plaja cu pranz inclus.
Ora 20 ; Cina-Crap pe varza-Desert
Ziua 7
ora 8.00 : Mic dejun - Bufet suedez. -
Ora 10; Excursie in Delta de 3 h pentru vizitarea - Lacurilor , Baltilor a Florei si Faunei.
Ora 13: Pranz-Storceag de sturion + Scrumbiela gratar.-
Ora 20.00 Cina - Scordolea de stiuca cu cartofi fierti in coaja si mujdei - Desert.
Ziua 8
ora 8.00 : Mic dejun - Bufet suedez. La cererea prealabila meniul poate fi modificat si fara peste


Accesul la zonele de agreement din cadrul resortului este inclus !
Responsabilitatea supravegherii copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor !!!


NOTA :
-Imbarcarea si debarcarea in barci se face numai la indicatia personalului nostru.
-Persoanelor aflate in stare de ebrietate nu li se va permite accesul in barci.
-In barca si in camerele pensiunii, fumatul este interzis.
-Pe toata durata excursiilor , este obligatoriu purtarea vestei de salvare in barca.
-Ghidul sau conducatorul barcii este direct raspunzator de siguranta dumneavoastra. Din acest motiv ,indicatiile acestuia sunt obligatoriu de urmat.
-Animalele de companie nu sunt acceptate in pensiune/barca.
-Este strict interzis accesul si consumul de alimente si bauturi alcoolice sau racoritoare din afara unitatii noastre.
-Intre orele 23:00-07:00 se va respecta cu strictete programulde odihna.
-Persoanele cu un comportament neadecvat pot fi decazate ,fara obligatia returnarii financiare sau compensarii.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.