Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COCOR SPA HOTEL - IT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

INFORMATII GENERALE: Pentru cei mari, Cocor Spa, cel mai mare spa din Romania pune la dispozitie o serie de tratamente de tip medical wellness. Printre acestea, tratamente de detoxifiere, relaxare, kinetoterapie, programe de reducere a durerilor cronice, programe de eliminare a efectelor stresului fizic si mental, programe anti-aging precum si terapii de reducere a tulburarilor de somn.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: parcare proprie -110 locuri (acces gratuit in limita locurilor disponibile), gradinita (acces gratuit), rampe acces pentru persoane cu dizabilitati.

PROGRAME SPASERVICIILE COCOR SPA SUNT DEDICATE EXCLUSIV PERSOANELOR PESTE 16 ANI
Ritualurile speciale Thalasso vavor ajuta sa scapati de stres si oboseala, sa uitati de serviciu si sa vabucurati de spiritul vacantei. Extracte naturale marine sunt folosite intr-ovarietate de tratamente care au fost selectate cu ajutorul echipei noastre despecialisti. Profitati de privilegiile marii si naturii si veti fi surprins catde mult va pot ajuta sa va simtiti linistit, relaxat si invigorat.
TARIFELE PROGARMELOR SPA SUNT PENTRU 2 ADULTI

WELLNESS THALASSOTHERAPY - programde 2 sau 6 zile
Continut: chestionar medical, 3terapii/ zi
Recomandari: persoanelor cedesfasoara activitati suprasolicitante atat psihic cat si fizic, pentru combatereaefectelor somatice si psihice ale stresului, ameliorarea contracturilor sidurerilor musculare precum si a celor reumatismale, a tulburarilor de somn,eliberarea de tensiunea nervoasa prin dobandirea starii de relaxare fizica sipsihica.
SERENITY LIFE BALANCE - program de 1, 2 sau 6 zile
Continut: chestionar medical, 3terapii/zi
Recomandari: acest program estemenit sa combata stresul cotidian, relaxand simturile prin combinarea puteriiapei si a algelor cu tratamente de cosmetica faciala si corporala.

REMISE EN FORME - program de 6 sau12 zile
Continut: consultatie medicala, 2terapii/zi
Recomandari: acest program esterecomandat persoanelor care doresc sa revina la forma maxima psihofizica, prinimbinarea unei vacante relaxante cu o incantatoare stimulare generala atrupului. Contribuie la: revigorare, cresterea fortei musculare si a toleranteila efort, ameliorarea tulburarilor de somn, profilaxia afectiunilorreumatismale, a durerilor lombare si osteoporozei.
BALNEOVITALITY - program de 6, 12sau 18 zile.
Continut: consultatie medicala, 4terapii/zi.
Recomandari: afectiuni reumatismaleinflamatorii si degenerative, recuperarea sechelelor post chirurgicale si posttraumatice,hernia de disc, afectiuni neurologice centrale si periferice, sterilitateasecundara, tulburari circulatorii periferice, osteoporoza, reducereahipertensiunii arteriale usoare/medii.
SPA RHEUMA - program de 5, 10 sau16 zile.
Continut: consultatie medicala, 3terapii/zi.
Recomandari: toate tipurile deafectiuni asociate sistemului locomotor si osos - reumatism degenerativ(osteoartrita) si pentru bolile reumatice inflamatorii, afectiunile coloaneivertebrale, durerile cervicale si lombare, sciatica.
ZEN ATTITUDE - program de 3 zile
Continut: 9 terapii / program
Un ritual complet dedicat fetei sicorpului cu ajutorul caruia va veti redescoperi splendoarea si starea de binevisata. Veti fi protagonistii unei calatorii in tara armoniei, a echilibruluisi a plenitudinii. Un ritual dedidicat deopotriva doamnelor si domnilor pentruredobandirea armoniei dintre minte, trup si suflet.
DETOX - program de 6, 12 si 18zile disponibil doar cu pensiune completa (meniu special)
Continut: consultatie medicala, 4terapii/zi
Recomandari: program menit sadetoxifieze trupul, sa imbunatateasca circulatia sangelui si cea limfatica,furnizeaza oxigenul vital organelor si pielii, optimizeaza procesele metabolicesi sprijina procesele de pierdere in greutate, amelioreaza calitatea pielii,combate obezitatea si sedentarismul, echilibreaza si armonizeaza sistemulnervos si induce un sentiment de sanatate si energie, o renastere a mintii si atrupului.
VENUS BEAUTY LIGHTNESS - program de 3 zile
Un pachet complet pentru corp sifata ce dedica o atentie speciala gambelor si picioarelor. Programul isipropune doua obiective: tonifierea si redefinirea siluetei folosind produsecare au la baza rozmarin, cedru si chintesenta Yon-KA si redescoperirea frumusetiisi senzatia de picioare usoare. Totul se incheie cu o impachetare Dry Flotationpentru eliminarea tensiunilor musculare si redobandirea unui corp de matase.
VENUS IN A DAY - program de 1 zi
Doar intr-o zi cu ajutorultratamentelor special alese pentru o relaxare totala va veti redescoperifrumusetea. Lasati-va ghidati intr-un program autentic Beauty Renaissance.

Servicii GRATUITE:
- acces la piscina exterioara cu sezlong si prosop in limita locurilor disponibile,
- acces la piscina interioara, in functie de disponibil, inclus in perioadele 10.06-30.06 si 04.09-10.09.2023. Capacitate piscina interioara, aprox. 30 pers. Zona include si saune, fantana de gheata, dusuri emotionale, zona de relaxare.
Copiii au acces doar la piscina!
Accesul se va face in intervalul orar care va fi afisat la Receptie.
- loc de joaca pentru copii, program zilnic animatori in perioada 12.06- 03.09.2023

Observatii:
Nu se accepta animale de companie.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 234
Duble: 226
Junior Suite: 8 - apartamentul este compus din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila.
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, chicineta -(doar in unele apartamente), balcon- la camerele de la etaj, uscator de par, sonorizare in baie, inchidere centralizata pe baza de cartela, senzori de fum, telefon, pardoseala din gresie.

Camerele standard au o suprafata de cca 16 mp, pardoseala din gresie si dispun de pat matrimonial sau doua paturi.
Camerele duble superioare (6 camere) sunt situate in corpul nou si au o suprafata de cca 26- 28 mp, cu pardoseala mochetata.

LOCALIZARE
Hotelul este situat la aproximativ 50 m de plaja, intre statiunile Neptun si Olimp, in zona rezidentiala.
Plaja: in golf, nisipoasa, intrare lina in mare.

SERVICII MASA
se acorda in restaurantul Cocor categoria 4 stele, micul dejun, dejunul sau cina in sistem bufet suedez.
In momentul cazarii clientul opteaza pentru pranz sau cina.
Mesele bufet se organizeaza pentru minim 40 de persoane.

FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
CAMERA DUBLA STANDARD- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0-12 ani;
CAMERA DUBLA SUPERIOR- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 12 ani; 2 copii: 1 copil 0- 12 ani+ 1 copil 13- 17 ani; 3 adulti;
APARTAMENT- capacitate maxima 3 adulti si 1 copil 0- 12 ani;

FACILITATI EVENIMENTE
COCOR BALLROOM dispune de o capacitate de maxim 400 invitati - stil receptie, 250 invitati - stil teatru, 180 invitati - stil banquet. Facilitatile Centrului de Conferinte COCOR sunt urmatoarele: lobby-bar, foyer amplu cu lumina naturala destinat servirii pauzelor de cafea, acces la sala direct din exterior, flexibilitate in ceea ce priveste amenajarea diferitelor tipuri de set-up. Dotarea centrului de conferinte consta in echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: videoproiector, ecran, flipchart, acces internet wireless gratuit, ecrane plasma aferente fiecarei sali de conferinta rezultata din modularitatea COCOR BALLROOM. Petrecerile, mesele si pauzele de cafea pot fi savurate atat in restaurantul Mon Jardin cat si pe terasa acestuia sau la piscina
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.