Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel 2D Resort Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Recomandat familiilor cu copii / Relaxare
Localizare: Hotelul 2D resort & spa se afla localizat in centrul statiunii Neptun, fiind situat pe malul lacului Neptun, intr-o veritabila oaza de verdeata si liniste, inconjurat de un parc natural cu promenade ce duc pe malul lacului si plaja statiunii.


Descriere: Hotelul 2D resort & spa dispune de 321 camerele de 3 si 4 stele, un restaurant ce ofera o multitudine de preparate din bucataria traditionala, regionala dar si internationala, piscina exterioara, piscina interioara de dimensiuni semi-olimpice cu apa incalzita si o piscina pentru copii , ambele piscine fiind deservite de un bar in care se pot servi bauturi si cocktail-uri fine, centru de relaxare SPA-ntastic unde oaspetii se pot bucura de binefacerile terapiilor spa, masaje, sauna salina si finlandeza, jacuzzi, sala de fitness si nu in ultimul rand centru de conferinte si afaceri care se adreseaza exclusiv turismului de afaceri si conferinte.




Camere: Hotelul va pune la dispzotie 321 de spatii de cazare de 3 si 4 stele, dispuse in 3 corpuri. Primele doua corpuri dispun de 236 camere standard de 3 stele, iar cel de al trei-lea corp are 72 camere superioare, pe langa acestea hotelul mai are 9 apartamente si 4 camere concepute special pentru persoane cu dizabilitati. Camerele standard sunt confortabile au un design clasic, nuantele echilibrate contribuind la relaxarea dumneavoastra. Camerele superioare au un design modern cu elemente elegante, de un rafinament aparte. Elementele de design alese creaza spatii armonioase pentru toti oaspetii noastri, fie familii cu copii, tineri in cautare de distractie sau oameni de afaceri. Animalele de companie sunt acceptate doar in camerele de parter a hotelului.

- camera dubla standard - Acest tip de camera este o alegere perfecta pentru vacanta dumneavoastra. Camerele sunt dispuse in doua corpuri diferite avand un design classic dar mobilate diferit in functie de corp. Camera dubla standard este potrivita pentru cazarea a doua persoane.

Ocupare camera:
Min Persoane *:1;
Max Persoane *:3;
Max Adults *:2;
Max copii *:1

Facilitati:
-wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini-bar contracost, tv, telefon contracost, detector de fum, balcon.

- camera tripla standard este alegerea potrivita pentru cei care calatoresc in familie si au nevoie de confort si relaxare. Atmosfera de ospitalitate si amenajarea clasica a camerei garanteaza experienta unei vacante de vis si ofera conditii excelente pentru acomodare.

Ocupare camera:
Min Persoane *:1;
Max Persoane *:3;
Max Adults *:3;
Max copii *:1

Facilitati:
- wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini-bar contracost, tv, telefon contracost, detector de fum, balcon.

- camera superior Camera dubla 4* este potrivita vacanta dumneavoastra. Suprafata generoasa de care dispune camera este o alegere perfecta pentru relaxare si confort. Mobilierul si decorul modern ofera toate aspectele necesare pentru o sedere placuta si de neuitat.

Ocupare camera:
Min Persoane *:1;
Max Persoane *:3;
Max Adults *:2;
Max copii *:1;

Facilitati:
-wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, clima, mini-bar contracost, seif, lcd tv, telefon contracost, uscator de par, detector de fum, camerele nu au balcon.

-camera family este dotata cu canapea extensibila, perfecte pentru familiile cu 2 copii sau 3 adulti. Suprafata generoasa si mobilierul atent de care dispune camera este alegerea perfecta pentru relaxare si confort.

Ocupare camera:
Min Persoane *:1;
Max Persoane *:3;
Max Adults *:2;
Max copii *:1

Facilitati:
-wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, cablu tv, clima, mini-bar contracost, seif, lcd tv, telefon contracost, uscator de par, detector de fum, camerele nu au balcon.

- Apartamentul este alegerea perfecta pentru familiile cu copii sau pentru cei care calatoresc in grup. Apartamentul este destinat cazarii a 4 persoane, fiind format dintr-o camera cu pat matrimonial si o camera cu canapea extensibila.

Ocupare camera:
Min Persoane *:1;
Max Persoane *:4;
Max Adults *:4;
Max copii *:2;

Facilitati:
-wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini-bar contracost, seif, lcd tv, telefon contracost, uscator de par, detector de fum.

- Camere pentru persoane cu dizabilitati - acest tip de camera este complet dotat astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor persoanelor cu disabilitati..
Ocupare camera:

Min Persoane *:1;
Max Persoane *:4;
Max Adults *:4;
Max copii *:2;

Facilitati:
- minibar (consumatie
contra cost),telefon, aer conditionat, mic dejun in sistem bufet suedez, acces gratuit la piscina in aer liber, piscina
acoperita, jacuzzi, sala sport, loc de joaca pentru copii, acces internet wireless in spatii comune si
camere .



Restaurant:

In cadrul complexului, Restaurantul 2D ofera oaspetilor preparate de neegalat, imbinand bucataria clasica cu cea regionala, conferind totodata eleganta fiecarei mese servite, fie ca e mic dejun, pranz sau cina.


Restaurantul are la etaj iesire la terasa, unde se poate servi inclusiv micul dejun, insa cu siguranta este perfecta pentru organizarea unor evenimente exclusiviste. Salonul principal are capacitatea de 350 de locuri, dispunand de bar si terasa. Aici se servesc cele trei mese in regim de bufet suedez, din care micul dejun este inclus in pretul de cazare.


Meniul este diferit in fiecare zi, iar unele seri sunt dedicate deliciilor gastronomice de pe mapamond, organizand seri mexicane, grecesti, turcesti, mediteraneene, romanesti etc. Fiecare pachet de servicii de cazare cu masa achizitionat are incluse anumite tipuri de bauturi. Clipe deosebite puteti petrece pe terasa unde este si grill-ul, precum si la cele doua baruri ale complexului. Barmanii nostri va vor recomanda cele mai delicate bauturi sau va vor prepara cele mai distinse cocktail-uri. Oaspetii Hotelului 2D sunt rugati sa acorde atentie acestor informati:
- Micul dejun se serveste intre orele 07:00 - 09:30,
- Dejunul se serveste intre orele 13:00 - 15:00,
- Cina intre orele 19:00 si 21:00.

- Serviciile de All Inclusive
vor fi oferite in perioada 01.06.2023-22.09.2023


- Masa
se serveste in sistem bufet suedez in cadrul restaurantului nostru Restaurant
2D.
- Demipensiunea este formata din :pranz sau cina si mic dejun.
- Pensiunea completa este formata din :
cina, pranz si mic dejun
- All inclusive este format din mese
principale (mic dejun, pranz
si cina), gustari si pachet de bauturi
pe perioada zilei

Pachet all inclusive:
Acest pachet include cazare, mese incluse: micul dejun, pranzul si cina in sistem de bufet suedez. De mentionat este faptul ca timp de 7 zile seful bucatar a conceput pentru dumneavoastra un meniu special pentru fiecare zi a saptamanii. Astfel ca in fiecare zi veti avea parte de preparate diferite ce nu se vor repeata pe toata durata sejurului dumneavoastra. Cele 3 mese se servesc la restaurantul hotelului astfel: Mic dejun - 7:00 - 09:30 Mic dejun, Pranz 12:00 - 15:00 si Cina -18:00 - 21:00. Pachetul de bauturi incluse pe tot parcursul zilei atat la barul restaurantului, cat si la barul de langa piscina, intre orele 09:00 si 21:00. Bauturile incluse in acest pachet sunt racoritoare: apa plata, bauturi carbogazoase si necarbogazoase - dozator; alcoolice: bere draught, vinul dozator, vodka, coniac, vermut alb si rosu, bitter , lichior , cocktail-uri alcoolice; bauturi calde: cafea, cappuccino, ciocolata calda, ceai.
- Pachet pensiune completa: Purtarea bratarii oferite la receptie este necesara deoarece simplifica semnificativ procedura de servire si accesul la facilitatile hotelului.
Produsele oferite in sistemul All Inclusive, Pensiune completa si Demipensiune sunt destinate consumarii in incinta restaurantului complexului hotelier 2D.
Accesul animalelor de companie este interzis in incinta restaurantului si pe terasa.
In functie de numarul de oaspeti cazati, in lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte.
- Pachet demipensiune:
Pachetul include cazare si mese incluse: micul dejun si pranzul sau cina in sistem de bufet suedez restaurantul hotelului in intervalul orar, astfel
Ca si in cazul pachetelor all inclusive sau pensiune completa meniurile servite sunt concepute de seful bucatar pentru dumneavoastra timp de 7 zile, un meniu special pentru fiecare zi a saptamanii.
Astfel ca in fiecare zi veti avea parte de preparate diferite ce nu se vor repeata pe toata durata sejurului dumneavoastra.
- Pachetul standard
Pachetul include cazare si micul dejun.
Oaspetii se pot bucura de un mic dejun organizat in stil bufet suedez unde veti gasi o gama variata de produse.
De asemenea in acest pachet mai sunt incluse bauturi calde: Cafea sau ceai si bauturi racoritoare: sucuri neacidulate si apa.

Baruri:


- Barul exterior - Fie ca doriti o bautura fructata, un suc acidulat sau pur si simplu o cafea, barul de langa piscina va ofera tot ceea ce va doriti. Astfel, nu trebuie sa parasiti locul de distractie in cautarea unei bauturi de care sa va bucurati pe malul piscinei. Dispunem de numeroase sortimente de bauturi racoritoare si alcoolice, cafea si apa asa ca suntem siguri ca veti gasi orice va doriti.
- Barul interior - Barul de la receptia hotelului va invita sa va relaxati si sa va bucurati servind un suc racoritor sau un cocktail, intr-o atmosfera placuta, alaturi de prieteni sau de cei dragi. Dispunem de numeroase sortimente de bauturi racoritoare si alcoolice, cafea si apa, asa ca veti avea de unde alege ceva pe placul dumnevoastra si al celor care va insotesc.

Centrul Spa:
Centrul SPA al complexului hotelier 2D este sanctuarul nostru dedicat relaxarii, sanatatii si frumusetii dumneavoastra, o oaza de revitalizare pentru trup, minte si spirit. Terapiile anti-stres si ritualurile de relaxare se imbina perfect cu programele de intinerere sau de imbunatatire a aspectului siluetei, centrul oferind tot ce aveti nevoie pentru a va transforma zilele de vacanta intr-o poveste frumoasa, una care nu veti dori sa se termine. Terapiile balneare traditionale pentru care folosim ingrediente daruite de natura sunt completate de masajele si procedurile executate de catre expertii nostri. Am pregatit numeroase tipuri de masaj, dar si tratamente de infrumusetare pe care le puteti combina dupa bunul plac. Fie ca doriti sa va bucurati de un masaj de relaxare, de impachetari corporale, hidromasaj sau exfoliere corporala, noi va putem ajuta sa aratati perfect. De asemenea, oferim masaje terapeutice, termoterapie prin hidromasaj, dus masaj Vichy, bai de plante si impachetari cu parafina. Spatiul amplu are un design si nunate de culori care vor contribui la imbunatatirea starii dumneavoastra de spirit si la relaxare. Aici veti reusi sa va redescoperiti linistea, iar starea de bine se va reflecta nu numai in sufletul dumneavoastra ci si in corp, prin frumusetea exterioara.






Servicii
gratuite: informatii turistice, predarea si expedierea corespondentei
turistilor, transportul bagajelor, trezirea clientilor la ora solicitata, ziare
si reviste, comenzi taxi, parcare, pastrarea obiectelor de valoare, loc de
joaca pentru copii, umbrele in caz de ploaie, acces la piscina in aer liber si
piscina acoperita, sala sport, sauna finlandeza, sauna, salina, internet wireless
in holul receptiei, acces la piscina interioara si exterioara, acces la sala
sport, acces internet wireless in holul
receptiei




Servicii
cu plata: sauna finlandeza, servicii telefonice si fax, spalat - calcat
lenjerie, fotocopiere, room service, centru SPA in cadrul complexului (masaj,
tratamente corporale, sauna, cosmetica, coafor)



- Sali de conferinta - Hotelul 2D Resort & SPA este pregatit pentru a gazdui teambuilding-uri si conferintele de presa dorite de catre clienti. Astfel, va punem la dispozitie o sala de conferinte spatioasa (max 150 de locuri) si 4 sali pentru workshop-uri si teambuilding-uri. Locatiile sunt dotate cu sisteme de climatizare, videoproiector, ecran, microfon si acces la Internet. Exista si posibilitatea amenajarii spatiilor pentru coffee break pentru fiecare sala in parte.




AGREMENT


-
piscina proprie in aer liber
(adulti si copii) cu bar de zi;


-
piscina acoperita;


-
centru SPA in cadrul complexului(masaj,tratamente
corporale,sauna,cosmetica,coafor),contra cost;


-
loc de joaca pentru copii;


-
in imediata apropiere: teren de tenis,lacul
Neptun,gradina de vara,centru comercial;


-
plaja la aproximativ 300 m.





Facilitati copii:


Gratuitate la cazare pentru copii pana in 12 ani daca
stau in camera cu 2 adulti.


Patul suplimentar se ofera la solicitare si se incaseaza 75 lei/zi indiferent
de perioada;


Micul dejun
,pranz,cina: + 0-2 ani
beneficiaza de gratuitate


2-12 ani se incaseaza 50% din valoarea unei mese;


>12 ani
se incaseaza 100% din
valoarea unei mese.





OFERTA SPECIALA!


Un copil
intre 0-12 ani,insotit de doi
adulti care au cazare si all inclusive ,are gratuitate la masa si cazare (nu se acorda
pat suplimentar).


Al doilea copil
pana in 12 ani are gratuitate la cazare si achita 50%din serviciile de masa.




Animale
de companie: Hotelul
accepta animale de companie care poseda carnet de sanatate,
doar in camere standard parter si pentru
care se achita suplimentar 45 lei/zi indiferent
de perioada.





Atractii
in zona: In apropiere exista o cafenea turceasca cu terasa, un teren de tenis,
gradina de vara Neptun, centrul comercial, loc de joaca pentru copii si zona de
agrement de pe lacul Neptun.

PRAGUL 1 - INSCRIERI TIMPURII 2023
Varianta 1
- oferta early booking pentru aceasta perioada, 06.09.2022 - 01.12.2022, cu discount de 20%;
- tarifele cu care puteti vinde sunt aceleasi din anul in curs, adica grila tarife contract 2022 la care se aplica
discountul;
- plata valorificarilor se va face pana la data de 15.12.2022;
- in cazul anularii rezervarilor se penalizeaza 100 %.
Varianta 2 a Flexibil
- oferta early booking pentru aceasta perioada, 06.09.2022 - 01.12.2022 , cu discount de 15%;
- tarifele cu care puteti vinde sunt aceleasi din anul in curs, adica grila tarife contract 2022 la care se aplica
discountul;
- plata avansului de 50% pana la data de 15.12.2022 si plata diferentei pana la data de 30.04.2023;
- in cazul anularii rezervarilor dupa data de 30.04.2023, se penalizeaza 100 %.
* tarifele sunt nete si au TVA inclus;
* taxa de statiune nu este inclusa se achita separat la receptia hotelului;
* copii cu varsta pana in 12 ani, cazati cu doi adulti in camera, au gratuitate la cazare si masa;
* copii cu varsta intre 12- 18 ani, cazati cu doi adulti in camera, achita 75 lei/ zi pat suplimentar si 100% din
valoarea meselor;
* un adult cazat cu doi adulti in camera, achita 75 lei pat suplimentar si 100% din valoarea meselor;
Mentionam de asemenea ca rezervarile facute prin aceasta oferta sunt nerambursabile si netransmisibile,
valorificarile trebuie transmise pana in data de 01 decembrie 2022 iar plata acestora se va face pana in data de 15 decembrie 2022.













Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.