Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Hotelul este recomandat familiilor cu copii, dar si celor care doresc sa se relaxeze.
Localizare: ,,Q Hotel' Neptun este situat in nordul statiunii, in aproprierea Garii Neptun. La numai 300 m de hotel este una dintre cele mai frumoase plaje din statiune, ,,La Steaguri'.
Descriere: ,,Q Hotel' dispune de toate facilitatile necesare pentru petrecerea vacantei de vara, asigurand relaxarea mult dorita intr-un ambient placut si racoros: piscina exterioara, jacuzzi, sezlonguri in limita locurilor disponibile, piscina copii, loc de joaca pentru copii.
Camere: Hotelul dispune de 2 corpuri: corpul 1, format din 56 camere duble standard si 7 apartamente standard, si corpul 2, format din 35 camere duble superioare si 5 apartamente (cladire 2016). Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu (dus), minibar, aer conditionat, balcon, parchet si acces internet. Apartamentele sunt formate din dormitor si living (canapea extensibila).

- Camerele duble standard complet renovate si au in dotare TV LCD, minibar, grup sanitar propriu (dus), aer conditionat, acces internet, balcon mic, parchet.
- Camerele duble superioare sunt amplasate in corpul nou si sunt complet renovate, fiind dotate cu mobilier nou , TV LCD, minibar, grup sanitar propriu (dus) , aer conditionat, acces internet, balcon, parchet.
- Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, balcon, aer conditionat, televizor, baie cu dus, internet wireless, parchet, minibar.
- Apartamentele superioare sunt amplasate in corpul nou si sunt complet renovate si sunt la demisol.

Restaurant: Mesele pot fi servite in restaurantul hotelului, care pregateste mancaruri din bucataria romaneasca si internationala. Micul dejun este alcatuit dintr-o diversitate de produse, este servit in regim ,,bufet suedez' si este inclus in tariful de cazare. Restaurantul este prevazut si cu o terasa si bar cu capacitatea de 100 de locuri. Bonurile valorice (fisa cont) pot fi consumate atat la restaurantul hotelului, cat si la barurile din locatie.Demipensiune - fisa cont 140 lei/camera/noapte
Pensiune completa - fisa cont 280 lei/camera/noapte
Atentie! suplimentele pentru a 3-a sau a 4-a persoana nu continu fisa cont.

Servicii gratuite: - piscina exterioara, sezlonguri la piscina - in limita disponibilitatilor
- loc de joaca pentru copii, jacuzzi, gradina, foisor cu barbeque, internet wireless, spatiu pentru pastrat bagaje, pastrare valori, parcare auto - in limita disponibilitatii
- acceptare carti de credit
.
Servicii cu plata: inchiriere jocuri distractive: darts, sah, table, rummy, tintar, carti de joc


Accesul cu animale: Este permis accesul cu animale de companie de talie mic. Tarif 50 lei / noapte





Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020


Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.