Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul se afla in inima orasului vechi Nessebar, chiar langa biserica Sf. Ioan cu o istorie de peste 1000 de ani.

Facilitati:
Hotelul ofera cazare confortabila, cu vedere unica la Biserica Sf. Ioan, la Baile Romane si la mare.

Camere: Hotelul a fost construit in 2010, este o cladire cu 4 etaje, cu 1 lift. Camerele Hotelului Saint John sunt mobilate luxos, intr-o combinatie unica de mobilier traditional si modern, si a fost renovat ultima data in 2020. Hotelul are 25 de camere. Majoritatea sunt camere duble cu un dormitor sau doua paturi separate cu balcon la fiecare dintre ele, camere duble pentru doua persoane fara balcon, garsoniere 2+1 cu balcon - al treilea adult sau copil este cazat pe o canapea extensibila, junior. apartament 2+1 fara balcon - al treilea adult sau copil este cazat pe o canapea extensibila.
DOUBLE ROOM 2+0 BALCONY:aprox 30 mp. Mobilier de lux, dormitor sau doua paturi de o persoana, minibar, unele camere au masa de toaleta; dulap, noptiere, aer conditionat, Internet prin cablu si Wi-Fi gratuit, TV, telefon, terasa cu doua scaune si o masa, baie cu cabina de dus. Nu exista optiune de a pune un pat suplimentar. Capacitate maxima 2 adulti.
DOUBLE ROOM 2+0 WITHOUT BALCONY:aprox 26 mp. Mobilier de lux, dormitor sau doua paturi de o persoana, minibar, aer conditionat, dulap, Internet prin cablu si Wi-Fi gratuit, televizor, telefon, noptiere, masuta cu doua taburete, baie cu cabina de dus. Nu exista optiune de a pune un pat suplimentar.
Camerele tip mansarda sunt fara terasa - cu 2 ferestre mari de tavan. Exista si vedere orizontala! Capacitate maxima 2 adulti.
JUNIOR SUITE WITHOUT BALCONY: aprox 30 mp. Mobilier de lux, dormitor, canapea, care se transforma in pat suplimentar, masuta de cafea, unele camere au masuta de toaleta. Doua dulapuri, dulap, mini bar, aer conditionat, internet prin cablu si Wi-Fi, TV, telefon, baie cu cabina de dus, doua scaune si o masa. Capacitatea maxima este de 3 adulti.
STUDIO 2+1 BALCONY: aprox 35 mp. Mobilier de lux, un dormitor, o canapea care se transforma in pat suplimentar, o masuta de cafea, unele camere au o masuta de toaleta; doua noptiere, dulap, mini bar, aer conditionat, Internet prin cablu si Wi-Fi, TV, telefon, baie cu cabina de dus, terasa cu doua scaune si o masa. Capacitatea maxima este de 3 adulti.

Animalele de companie nu se accepta.
Patutul de copii este oferit gratuit, la cerere.
Hotelul nu dispune de camere adaptate pentru persoane cu dizabilitati. O cazare este posibila doar cu insotitor si la confirmarea clientului.


Langa hotel, 24 Restaurant and Club care ofera preparate din bucataria bulgara si internationala, inspirata de dragostea cunoscatorilor de mancare, este la dispozitie oaspetilor nostri. Are 80 de locuri intr-o sala interioara si intr-o gradina cu vedere la vechea biserica Sf. Ioan. Pentru turismul de afaceri si de conferinte va punem la dispozitie o sala de conferinte dotata modern cu o capacitate de 25 de locuri cu oferte pentru pauze de cafea si catering.
SPA: Noua zona termala include o baie de aburi, sauna finlandeza, sauna cu plante cu infrarosu, care este disponibila de luni pana vineri de la 14:00 la 19:00 si sambata si duminica de la 11:00 la 19:00. la ora solicitata anterior la receptie.

Check-in - dupa ora 14:00.
Check-out - pana la ora 12:00.

Sport si divertisment - gratuit:
Acces Wi-Fi in intregul hotel
Seif in camere
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.