Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MADARA PARK HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Madara este situat la aproximativ 400 de metri de centrul comercial Nisipurile de Aur, nu departe de Parcul acvatic Nisipurile de Aur. Exista o statie de autobuz in apropiere. Hotelul este situat la 18 km de Varna si la 28 km de aeroportul din Varna.
Plaja: cu nisip, la 450 de metri de hotel. Fundul marii este plat, cu acces lin. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag.
Cazare: Hotelul este format dintr-o cladire cu 6 etaje, cu 2 lifturi, cu aer conditionat central si are 242 de camere. La dispozitia oaspetilor hotelului sunt restaurant, lobby bar, terasa exterioara pana la lobby bar, Bar Sailor, Pizza Corner, sauna, camere de masaj, coafor, baie tangentor, cabinet medical.
DBL 2+0 SMALL BEST PRICE: aprox 20 mp, dotata cu doua paturi, TV satelit, aer conditionat, mini frigider, telefon, seif, balcon, baie cu cabina de dus si uscator de par. Vedere la parc. Capacitate maxima de 2 adulti.
DBL 2+0 SMALL: aprox 20 mp, dotata cu doua paturi, TV satelit, aer conditionat, mini frigider, telefon, seif, balcon, baie cu cabina de dus si uscator de par. Vedere la parc. Capacitate maxima de 1 adult si un copil sau 2 adulti.
DBL2+1: aprox 28 mp. Camerele sunt dotate cu doua paturi, doar un pat suplimentar! (fotoliu extensibil), TV satelit, aer conditionat, mini frigider, telefon, seif, balcon, baie cu cabina de dus si uscator de par. Camerele pot avea vedere la piscina sau la parc. Capacitate maxima de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.
TRIPLE 2+1: aprox 28 mp. Camerele sunt dotate cu trei paturi, TV satelit, aer conditionat, mini frigider, telefon, seif, balcon, baie cu cabina de dus si uscator de par. Camerele pot avea vedere la piscina sau la gradina hotelului. Capacitate maxima de 3 adulti.
JUNIOR SUITE 2+2: Suprafata aproximativa de 33 mp. Sunt dotate cu doua paturi obisnuite, pat suplimentar cu canapea dubla sau pat supraetajat, TV prin satelit, aer conditionat, mini frigider, telefon, seif, baie cu cabina de dus si uscator de par, balcon cu vedere la piscina. Capacitate maxima de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.
FAMILY ROOM 2+2: Camerele family sunt doua camere duble mici de parc cu o usa interconectata. Capacitate maxima de 3 adulti si 1 copil sau 4 adulti.
1-BR APP 2+2:
Suprafata aproximativa de 46 mp. Doua unitati separate - dormitor si living. Dormitorul are un pat dublu. Livingul are pat obisnuit sau/si canapea extensibila, TV satelit, aer conditionat, mini frigider, telefon, seif, baie cu cabina de dus si uscator de par, balcon. Apartamentele au vedere la parc sau la piscina. Capacitatea maxima este de 3 adulti si 1 copil sau 4 adulti.
*Este permisa gazduirea unui copil cu varsta de pana la 1,99 ani. peste gradul de ocupare maxim al camerei. Cu exceptia camerelor DBL SMALL si FAM.
Patutul de copii este oferit gratuit si la cerere prealabila.
Se admit animale de companie de pana la 5 kg. la cerere prealabila si la un cost suplimentar de 30 BGN pe zi. Se admit animale de companie de pana la 15 kg. la cerere prealabila si la un cost suplimentar de 60 BGN pe zi.
Hotelul nu ofera cazare persoanelor cu dizabilitati fizice.
Despre hotel: Hotelul dispune de restaurant principal cu terasa si sala interioara, lobby bar, bar la piscina, magazin, birou de schimb valutar. Pentru intalniri de afaceri, hotelul Madara pune la dispozitie o sala de conferinte cu 50 de locuri.
Sport si Spa: Piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii, centru SPA si salon de infrumusetare, aparate de fitness in aer liber, loc de joaca multifunctional.
Parcare:
nepazita, total 20 locuri, contra cost 20 BGN pe zi, in functie de disponibilitate.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

ALL INCLUSIVE :

*All inclusive incepe cu gustarea de dupa-amiaza in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.
Check-in dupa ora 14:00
Check-out pana la ora 12:00.

Mancare si bauturi:
Bufet in restaurantul principal:
- Mic dejun tip bufet : 07:30 - 10:00. diverse fructe si legume proaspete, branzeturi, fulgi de porumb, cornuri, clatite, oua, bauturi reci si calde.
- Pranz tip bufet: 12:00 - 14:00. o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala cu apa minerala inclusa, bauturi racoritoare, bere si vin la halba, cafea si ceai.
- Cina tip bufet: 18:00 - 21:00. o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala cu apa minerala inclusa, bauturi racoritoare, bere si vin la halba, cafea si ceai.

Bar la piscina Sailor:
- Mic dejun tarziu: 10:00 - 11:00. - carnati, branza, paine, cornuri, fructe
- Gustari: 12:00 - 16:00 h. - sandvisuri, pizza, fructe, biscuiti
- Inghetata din carucior: 12:00 - 16:00 h.
- Snack-pizza:
12:00 - 14:00 h. - Hot dog, cartofi prajiti
14:00 - 16:00. - Pizza, cartofi prajiti

Bauturi:
- Pool Bar: 10:00 - 23:00. - Bauturi alcoolice bulgare, vin, bauturi racoritoare si calde, bere
- Lobby Bar: 10:00 - 23:00 h. - bere la halba si bauturi racoritoare la halba

Sport si divertisment:

Piscina interioara si exterioara
Sezlonguri si umbrele in piscina in aer liber (in functie de disponibilitate)
Wi-Fi in hotel
Biliard, tenis de masa, sah de gradina, table, carti de joc
Aparate de gimnastica in aer liber
Animatie pentru adulti (6 zile pe saptamana in perioada 01.06-20.09)

Pentru copii:
Animatie pentru copii
Club pentru copii pentru copii de la 4 la 12 ani
Locul de joaca pentru copii
Sectiunea pentru copii in piscina exterioara
Loc de joaca multifunctional gratuit - volei, baschet

Servicii suplimentare contra cost:
Bar din hol: 10:00-23:00 - toate bauturile importate, imbuteliate si calde
Seif in camere
Spalatorie, calcat
Servicii spa
Salon de infrumusetare, halat de baie, magazin
Schimb valutar
**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

Facilitati

Restaurant
Lift
Umbrele de soare
Sală de fitness
Darts
Biliard
Închirieri auto
Schimb valutar
Tenis de masă
Club pentru copii
Magazine
Șezlonguri
Parcare la proprietate - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Fitness
Animatori
Divertisment de seară
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Jacuzzi - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Servicii de înfrumusețare
Tv în spațiile comune
Bufet pentru copii
Jocuri și puzzle-uri
Concierge
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Spa/ centru wellness - cu plata
2 baruri
Aqua Aerobic
Baschet
Aerobic
Yoga
Volei
Fotbal
Plajă cu nisip
Articole de toaletă gratuite
Secțiune pentru copii în piscina exterioară
Manichiură & pedichiură - cu plata
Vedere la piscină
Plajă publică
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Bar la piscină
Plajă - la 500 m
Snack Bar
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.