Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

UMANI HOTEL & BEACH

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Umani Hotel & Beach este situat in Nisipurile de Aur, Bulgaria, intr-o zona linistita a statiunii.

Facilitati:
Optiunile flexibile de camera sunt ideale pentru cupluri, familii si sejururi corporative. Plaja Umani este situata la 250 m. Complexitatea peisajului nu este potrivita pentru utilizatorii de scaune cu rotile, dar hotelul are o camera pentru persoanele cu dizabilitati. Umani Hotel & Beach este distins cu Premiul I la prestigioasa competitie nationala pentru 2022 Cladirea Anului, categoria Hoteluri de vacanta si spa.

Umani Hotel & Beach a fost deschis in iulie 2022. Hotelul de patru stele ofera 52 de camere si apartamente elegante, cu o ambianta relaxata si naturala si un design captivant. 2 lifturi in hotel, 1 la parcarea exterioara. Receptie, Wi-Fi gratuit in zonele publice ale hotelului si in camere, restaurant principal cu terasa in aer liber, lobby bar, meniu la piscina special, room service, serviciu de spalatorie si calcatorie.

Sport si divertisment
Gratuit:
piscina exterioara (10,5 x 3,3 m / adancime max 1,5 m, sezlonguri si umbrele de soare, prosoape de plaja la cerere. Sezlonguri si umbrele de soare pe plaja Uman (o umbrela per camera si un sezlong de persoana incluse in tarif). )
Cu plata: room service, servicii de spalatorie si calcatorie.

Cazare
Ora de check-in: dupa ora 14:00.
Ora de check-out: pana la 12:00 a.m.

Camere:
DBL vedere la mare: aprox. 33 mp, (max.2+2/3+1), 1 pat king size (1,80 x 2,00 m) sau 1 pat king size (1,80 x 2,00 m) si 1 canapea dubla extensibila (1,40 x 1,90 m) 1 (180200);
DBL vedere la piscina: aprox. 33 mp, (max.2+2/3+1), 1 pat king size (1,80 x 2,00 m) sau 1 pat king size (1,80 x 2,00 m) si 1 canapea dubla extensibila (1,40 x 1,90 m) ;
DBL vedere la parc: aprox. 28 mp, (max. 2+0), 1 pat king size (1,80 x 2,00 m)
Toate camerele ofera Wi-Fi gratuit, aparat Nespresso, minibar, TV cu ecran plat, aer conditionat, seif, baie cu dus si uscator de par si balcon.
*1 camera potrivita pentru persoane cu dizabilitati

Animalele de companie nu se accepta.
Parcare - pazita, gratuita, in functie de disponibilitate.
*Toate taxele platite la nivel local pot fi modificate la discretia hotelului.

Restaurant:
Mancare si bauturi
Mancaruri locale, mediteraneene si internationale, mancaruri din peste si fructe de mare alese manual, vinuri, beri artizanale si multe altele. Hotelul are un restaurant in hotel, un bar in hol si un meniu selectat pentru piscina in aer liber.
Mic Dejun include: cazare, mic dejun tip bufet cu cafea, ceai si bauturi racoritoare, acces Wi-Fi, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja Umani*, piscina exterioara si sezlonguri, optiune de parcare gratuita pentru oaspeti (in functie de disponibilitate), prosoape de plaja la cerere, TVA si taxa de statiune.
Demipensiune include: cazare, mic dejun tip bufet cu cafea, ceai si bauturi
racoritoare, cina a la carte cu un meniu selectat (bauturi nu sunt incluse), acces Wi-Fi, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja Umani*, in aer liber piscina si sezlonguri, optiune parcare gratuita (in functie de disponibilitate) prosoape de plaja la cerere, TVA si taxa de statiune.
Pensiunea completa include: cazare, mic dejun tip bufet cu cafea, ceai si bauturi racoritoare, pranz si cina a la carte cu un meniu selectat (bauturi nu sunt incluse), acces Wi-Fi, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja Umani* , piscina exterioara si sezlonguri, optiunea de parcare gratuita (in functie de disponibilitate) prosoape de plaja la cerere, TVA si taxa de statiune.
*O umbrela pe plaja per camera si un sezlong de persoana sunt incluse in tarife.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.