Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elite Resort Hotel (Oradea)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Situat in inima Oradei hotelul Elite isi imbie oaspetii cu o plimbare prin Parcul Brtianu, aflat chiar lang hotel, pentru a inspira aer curat si a se hrani cu linistea batranilor copaci. Dealul Ciuperca se gsseste si el in imediata vecinatate si ofera o panorama splendida asupra orasului. Foarte aproape sunt si cel mai nou aquapark din Romania, strandul ordean (modernizat AZn 2015) si Manastirea Sfintei Cruci.

Hotelul Elite pune la dispozitia clientilor sai 36 de camere confortabile si primitoare, piscina exterioara, un restaurant cu preparate romanesti si internationale si o sala de evenimente cu o capacitate de 200 de locuri. In incinta acestui hotel de 4 stele sunt Complexul Balnear Medical Elite Life si Elite Life SPA
Fiecare camera are o amprenta unica. Designul in tonuri Belle Epoque se imbina la fiecare pas cu functionalitatea si serviciile ireprosabile, astfel ca toate incaperile dispun de baie privata, uscator, aer conditionat, frigider cu minibar, seif, televizor LED si WiFi gratuit.

Camerele Buget sunt dotate cu frigider, nu au incluse halate si papucei pentru piscina.
Camerele Standard, Deluxe si Apartamentul sunt dotate cu seif in camera, minibar, halate si papucei pentru piscina.



Servicii de masa : mic dejun a la carte si pentru pranz si cina fisa cont.
De asemeni se poate acorda fisa cont pentru servicii wellness.


Se accepta animale de companie de talie mica, se va achita 50% din contravaloarea camerei.


Complexul Balnear Medical Elite Life
Pe langa aparatura moderna, Elite Life pune accent pe profesionalism si experienta. Echipa medicala de la Elite Life detine o vasta experienta in domeniu, fiind coordonata de reputati medici specialisti in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie. Toate procedurile sunt precedate de o consultative in urma careia se va prescrie un tratament personalizat. In cadrul complexului se trateaza boli reumatologice de tip inflamator cronic, boli reumatismale degenerative, boli neurologice, afectiuni ortopedice si postraumatice, stari si sechele dup operatii, complicatii ale diabetului, dar si boli metabolice.
Se efectueaz nenumarate tratamente si terapii menite sa imbunatateasca starea de sanatate a pacientilor. Astfel, printre terapiile ce se vor efectua se numara electroterapia, magnetoterapia, laserterapia, kinetoterapia, hidrokinetoterapia si unul dintre cele mai moderne tratamente la ora actuala 'terapia Tecar' prin care se stimuleaza autovindecarea. Pacientii vor putea beneficia de tratamente cu ultrasunete, unde scurte, de bai galvanice, masaj manual, drenaj limfatic, tractiuni pentru discopatii cervicale si lombare, impachetari in namol sau termoterapii, tratament cu infrarosu, bai si jacuzzi.

Elite Life SPA
Elite Life SPA este o combinatie unica intre un SPA traditional si un SPA medical. Va puteti astfel relaxa la piscina sau va puteti bucura de diverse tratamente de slabire si remodelare corporala, detoxifiere, relaxare, dar si de tratamente de infrumusetare si rejuvenare. Printre facilitatile puse la dispozitie in cadrul SPA-ului se numara: piscina incalzita, sauna uscata, sauna umeda, sauna salina cu infrarosu, jacuzzi interior si exterior, sala de fitness si sala de relaxare cu design Feng Shui. Mentionam ca SPA-ul Elite Life este premiat de International Fitness Wellness AN D SPA Association ca fiind un SPA de top la nivel national si a fost recent nominalizat la World Luxury SPA Awards 2019, la categoria SPA-uri medicale de lux.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.