Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Relaxare- SPA. Familii cu copii


Situare: Complexul este situat in centrul celei mai verzi si mai atragatoare statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre, Olimp, la doar 50 m de plaja.


Info: Hotelul are un total de 242 camere, dispuse pe 3 etaje, din care 226 duble cu 2 paturi si 8 apartamente. Dintre acestea, 8 duble comunicante (4 perechi), situate in corpul nou, de o suprafata generoasa si cu terasa spatioasa. Usa dubla intre camere le face ideale pentru familiile cu copii.
Hotelul a fost complet renovat in anul 2003,aceasta va pune la dispozitie o parcare privat pazita,cu o capacitate de 80 de locuri,ascensoare ultramoderne,rampe pentru persoanele cu dizabilitati,iar pentru copii gradinita si loc de joaca,magazin de suveniruri,baruri,restaurant,terasa,piscine exterioare incalzite pentru adulti si copii,jacuzii,plaja privata,sporturi nautice.
Dotarea centrului de conferinte consta in echipamente de ultima generatie, dedicate acestui domeniu de activitate: videoproiector, ecran, flipchart, acces internet wireless gratuit, ecrane plasma aferente fiecarei sali de conferinta, rezultata din modularitatea Cocor Ballroom.


Facilitatile
Centrului de Conferinte ,,Cocor' sunt urmatoarele: lobby-bar, foyer amplu cu lumina naturala, destinat servirii pauzelor de cafea, acces la sala direct din exterior,
flexibilitate in ceea ce priveste amenajarea diferitelor tipuri de set-up. Petrecerile, mesele si pauzele de cafea pot fi savurate atat in restaurantul ,,Mon Jardin', cat
si pe terasa acestuia sau la piscina.


Camere: Camerele au in dotare TV, balcon, uscator par, minibar, telefon si seif. Accesul se face pe baza de cartele magnetice. Hotelul are incalzire centrala (perioada functionare
aprilie-octombrie), detectoare fum si linii telefonice internationale. Camerele ofera o priveliste incantatoare a gradinii sau o panorama animata a piscine exterioare.


Servicii de masa: masa se serveste in restaurantul ,,Mon Jardin', care are specific international.
De asemenea, hotelul mai are si un lobby bar - deschis nonstop - si un pool bar, care functioneaza intre orele 9.00-19.00.


Servicii gratuite: acces piscina exterioara cu sezlong, prosop, in limita disponibilitatii. Acces la piscina interioara, in functie de disponibil, inclus intre 29.05-02.07 si 06.09-13.09. Parcare in limita disponibilitatii (100 locuri), gradinita zilnic cu program animatori intre 19.06-06.09.2020.


Servicii c u plata: vanzare marfuri, cabinet medical, magazin artizanat, acces piscina interioara, acces sala fitnes, inchiriere sala conferinte


Tratament:
In centrul SPA se fac diverse proceduri balneo / wellness.
Tipul procedurilor aplicate: medicale, recuperare, intretinere corporala si faciala.


Facilitati copii: Pentru 2 copii pana in 12 ani se accepta cazarea gratuita, in camera cu 2 adulti. Pentru patul suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare, pentru un copil cu varsta intre 3 - 12 ani; pentru cei de peste 12 ani se recomanda cazarea in apartament /2 duble comunicante. Se ofera baby-cot gratuit pentru infant, in limita disponibilitatii. La masa se ofera gratuit masa pentru copiii intre 0 - 2 ani; 50% pentru copiii intre 2 - 12 ani. Acces gratuit KIDS CLUB, cu spectacole si activitati, kindergarden si piscina exterioara copii.

Accesul cu animale de companie: Nu este permis.

Atractii in zona: Herghelia de la Mangalia (3 km distanta, la nord de municipiul Mangalia, la sud de Neptun), Aerodromul Tuzla, situat la cca. 12 km de Neptun, Cetatea Histria, Monumentul ,,Tropheum Traiani' de la Adamclisi sau manastirile din Dobrogea.
De asemenea, aerodromul Tuzla ofera posibilitati de instruire pentru salturile cu parasuta.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.