Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Pam Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Relaxare
Localizare: este amplasat pe faleza statiuniii Olimp, a o distanta de 100 de metri de plaja si 10 minute de centrul statiunii.

Descriere: Hotelul Pam Beach Olimp este construit pe 13 etaje, paralel cu tarmul marii, iar acest lucru va permite sa admirati marea din orice camera a unitatii de cazare. Restaurantul hotelului este locul in care zi de zi puteti gusta diverse preparate culinare din bucataria internationala, iar seara va puteti destinde in acordurile muzicii live. Localul este prevazut cu o terasa partial acoperita, inconjurata de verdeata, care va ofera o vedere minunata asupra marii.
Pe langa facilitatile de cazare si masa, Hotel Pam Beach Olimp dispune de o sala de conferinte cu dotari specifice, internet wireless disponibil gratuit in toata unitatea de cazare si parcare proprie.

Fostul Hotel Muntenia, complet renovat in 2012 si modernizat in 2021, respect toate normele sanitare in vigoare!


NOU 2022!!! - Incepand cu sezonul 2022 hotelul pune la dispozitia turistilor

- piscina exterioar Infinity Pool cu jeturi de hidromasaj, ap srat in design exotic, sezlonguri, umbrelute, baldachine si beach-bar pentru adulti, cat si o zon acvatic pentru copii cu ansamblu de topogane,
- loc de joaca interior (aparate electronice diverse, carusel, spatii de creatie copii ) si exterior (tiroliana, tintar, tenis de masa),
- parcare privata cu plata in limita locurilor disponibile


Accesul la Infinity Pool + piscina pentru copii se va face CONTRA-COST, fiind facilitti suplimentare pentru care clientii pot opta sau nu, precum serviciile SPA (masaj, terapie etc), care de asemenea, sunt optionale si CONTRA-COST.
Turistii
au acces gratuit la ambele piscine, dar sezlongurile / scaunele sezlong
/ baldachinul sunt contra-cost.
Camere:

Pam Beach Olimp are 13 etaje si este construit paralel cu trmul mrii. Acest lucru v permite s admirati Marea Neagr din toate cele 210 camere modernizate in 2021, dintre care 187 duble, 12 triple si 11 apartamente..

Camerele sunt dotate cu televizoare moderne, mini frigider, internet wireless, aer conditionat, telefon, usctor de pr, baie renovat si dotat cu produse de toalet. Copiii pan la varsta de 12 ani sunt cazati gratuit dac nu au nevoie de un pat suplimentar si primesc un meniu Kids Fun pe sezon.
- Camera dubl este dotat cu dou paturi sau unul matrimonial si are o suprafat de 18 m si dispune de baie privat cu dus.
Camerele nu au balcon.
Tarifele de receptie sunt exprimate in Lei, includ TVA, NU includ micul dejun si taxa locala ( de statiune).

Persoanele insotite de animale de companie vor achita 20% din valoarea unui loc de cazare si vor prezenta la receptie actul de sntate al animalului.
- Camera tripla are un pat dublu si un pat de o persoan, are o suprafat de 22 m ptrati si dispune de baie privat cu dus.
Tarifele de receptie sunt exprimate in Lei, includ TVA, NU includ micul dejun si taxa locala ( de statiune).
Persoanele insotite de animale de companie vor achita 20% din valoarea unui loc de cazare si vor prezenta la receptie actul de sntate al animalului.
- Apartamentul este dotat cu un dormitor cu un pat dublu si o camer de zi cu o canapea extensibil si dispune de baie privat cu dus.Tarifele de receptie sunt exprimate in Lei, includ TVA, NU includ micul dejun si taxa locala ( de statiune).
Persoanele insotite de animale de companie vor achita 20% din valoarea unui loc de cazare si vor prezenta la receptie actul de sntate al animalului.Patul suplimentar este de 25% din valoare unui loc de cazare, fr mic dejun.

Camerele duble din incinta Hotelului Pam Beach Olimp sunt dotate cu televizor cu ecran plat si televiziune prin cablu, mini frigider, internet wireless, aer conditionat, telefon,uscator de haine, uscator de par, mocheta, baie renovata si dotata cu produse de toaleta, Suprafara 16 mp..
Suprafata camera tripla: 18 mp, si include pat matrimonial pentru 2 persoane si 1 pat individual pentru a 3-a persoana.
Suprafata apartament: 30 mp
Camerele din acest hotel nu sunt dotate cu balcon.

Masa:

Restaurantul hotelului are o capacitate de peste 200 de locuri si este locul in care zi de zi puteti gusta diverse preparate culinare din bucataria internationala, iar seara va puteti destinde in acordurile muzicii live. Localul este prevazut cu o terasa partial acoperita, inconjurata de verdeata, care va ofera o vedere minunata asupra marii.

Hotelul ofera mic dejun continental in fiecare dimineat, iar restauratul ofer preparate internationale, dar si traditionale romanesti. Masa se poate servi in restaurant sau pe terasa hotelului care are o panoram superb la Marea Neagr.


Facilitati incluse:

- Parcare auto - gratuit - in limita locurilor disponibile
- Terasa Restaurantului, Program Artistic
- Internet wirless la receptie si in camere
- Pastrare valori la receptie
- Camera de bagaje
- Piscina exterioara ( Infinity Pool )
- Loc de joaca pentru copii si spatiu de divertisment
- Sala de conferinte cu dotari specifice

De asemenea, oaspetii pot juca darts gratuit la proprietate sau pot utiliza terenul de tenis la un cost suplimentar. Personalul de la receptie v st la dispozitie cu informatii despre atractiile turistice din zon. Statia de autobuz este la 100 de metri, iar gara Neptun se afl la 2 km de Hotelul Pam Beach. Constanta este situat la 32 de kilometri de proprietate, iar Aeroportul International Mihail Koglniceanu este la 54 de kilometri.

Facilitati copii:

- copiii pana la 2 ani au reducere 100% la micul dejun si cazare
- copiii de la 2 la 7 ani beneficiaza de cazare gratuita (daca nu solicita pat suplimentar) sau achita 50% din tariful de cazare a unui adult - daca solicita pat suplimentar. Mic dejun - 50%
- copiii de la 7 la 12 ani beneficiaza de cazare gratuita (daca nu solicita pat suplimentar) sau achita 50% din tariful de cazare a unui adult - daca solicita pat suplimentar. Mic dejun - 100%
- copiii de peste 12 ani nu beneficiaza de reducere la cazare - in camera dubla nu se cazeaza cu mai mult de 2 adulti in camera si 1 copil de peste 12 ani.


Check-in ora 17.00 si check-out ora 11.00.


Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020






Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.