Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 7 hoteluri

Putna, Romania

Hotelul EDELWEISS dispune de 28 de camere camere single duble precum si un apartament spatioas Dotarea este deosebita si cu mult bun gust toate camerele sunt dotate cu baie TV si telefon minibar internet

Putna, Romania

In localitatea Putna din Tara Fagilor-Bucovina se afla pensiunea Musatinii acolo unde Stefan cel Mare a construit prima sa manastire loc drag voievodului si dupa moarteLocatia asigura turistilor 66 de locuri de cazare in 4 apartamente 4 camere tripl . . .

Putna, Romania

Pensiunea Muatinii este situata in satul fermecator Putna aproape de Suceava oferind cazare confortabila intr-o proprietate nou construitaRestaurantul are locuri pentru pana la 150 de persoane iar acolo pot fi organizare nunti alte evenimenteVa putet . . .

Putna, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea Musatinii este singura din Putna care asigura confortul unei pensiuni de 4 stele cu dotari si servicii care se ridica la standarde europene de servicii hoteliere si alimentatie publica Pensiunea pune la dispozitia turistilor camere single d . . .