Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



La Hotelul HEBE, ''izvor de sanatate'', veti fi intampinati de oameni primitori, bucurosi sa va aiba ca oaspeti. Hotelul Hebe grupeaza in aceeasi locatie peisajul mirific, climatul relaxant, cazarea, masa si tratamentul.Facilitati:Situat antr-una dintre cele mai frumoase statiuni balneare din Romania, Sangeorz-Bi, hotelul Hebe ofer cazare in camere single, duble sau apartamente, internet WiFi, o receptie deschisa nonstop, un restaurant cu bar si o zona de wellness, 2 sali de conferinta, parcare




Hotel Hebe ofera turistilor urmatoarele facilitati 215 camere duble si 5 apartamente: restaurant Dietetic si Clasic; bar de zi, 2 sali de conferinta cu o capacitate de 50 si respectiv 130 de locuri, sauna, sala de fitness, sala kinetoterapie, baza de tratament si parcare.

Toate camerele dispun de baie privata, minibar, telefon, LCD, cablu TV. Apartamentele sunt formate din living cu canapea si dormitor cu pat matrimonial
.
Masa se serveste in regim fisa cont sau meniu ditetic.
Baza de tratament ofera : bai minerale, dus subacval, parafina, solux, ionogalvanizari, raze ultrascurte, raze ultraviolete, raze infrarosii, curenti diadinamici, ultrasonoterapie, bai galvanice, magnetodiaflux, curenti Trabert, curenti interferentiali, curenti tens,masaj, cultura fizica medicala, aerosol cu medicamente, injectii cu apa minerala, acupunctura, reflexoterapie.Hotelul este recomandat pentru cei cu :boli ale tubului digestiv, ale glandelor anexe ale tubului digestiv, boli de nutritie si metabolism, boli asociate.


Pentru efectuarea tratamentului turistii vor trebui sa prezinte : bilet de trimitere
de la medicul de familie sau specialist si dovada platii asigurarilor de
sanatate (dovada de asigurat a talon de pensii, adeverinta de salariat, etc.),
CARDUL DE SANATATE.





Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.