Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAFIR BLUE RESORT SATURN cm (Cleopatra, Narcis, Semiramis)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Safir Blue Resort 3* - Saturn este alcatuit din 3 hoteluri a Cleopatra 3* (277 camere), Narcis 3* (320 camere) si Semiramis 3* (185 camere).
Cele 3 hoteluri dispun de o curte comuna cu o suprafata de peste 10.000 mp, o piscina generoasa de peste 1.500 mp, precum si de o plaja privata de peste 5.000 mp.

Descriere camere
Camera dubla matrimoniala Hotel Cleopatra a are o suprafata de 15 mp, un pat matrimonial (160/200 cm).
Recomandare: Camera Dubla matrimoniala poate gazdui 2 adulti si 1 copil care va dormi in pat cu adultii.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa.
Camera Dubla Twin Hotel Cleopatra - are o suprafata de 15 mp, doua paturi individuale ( 80/200 cm).
Camera dubla king Hotel Cleopatra a are o suprafata de 15 mp, un pat matrimonial (160/200 cm) si o canapea extensibila pentru o singura persoana.
Recomandare: Camera dubla superioara este destinata cazarii a 2 adulti si 1 copil.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa.
Apartament Hotel Cleopatra, cu o suprafata de 25 mp este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu o canapea extensibila. Acest apartament dispune de o singura baie.
Recomandare: Apartamentul poate gazdui pana la 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa.
Camerele duble matrimoniale/twin Hotel Narcis, cu o suprafata de 14 mp, sunt situate atat la parterul hotelului, fara balcon, cat si la etaj - cu balcon si dispun de pat matrimonial (160/200 cm) sau twin (2*80/200 cm).
Dotari: acces in camera cu cheie mecanica, aer conditionat, TV LCD, baie cu cabina de dus, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa pentru camerele situate la etaj.
Recomandare: Camera Dubla matrimoniala poate gazdui 2 adulti si 1 copil care va dormi in pat cu adultii.
Camerele duble matrimoniale/twin Hotel Semiramis, au o suprafata de 14 mp sunt situate la etaj, au balcon si sunt dotate cu pat matrimonial (160/200 cm) sau twin (2*80/200 cm).
Dotari: acces in camera cu cheie mecanica, aer conditionat, TV LCD, baie cu cabina de dus, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa.
Recomandare: Camera Dubla matrimoniala/twin poate gazdui 2 adulti si 1 copil care va dormi in pat cu adultii.

Restaurant si baruri
Cum experienta turistica nu poate fi niciodata completa fara a integra si latura ei culinara, restaurantul Safir Blue Resort va ofera in regim All inclusive o gama diversificata de preparate, atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala. Maestrii laboratorului propriu de patiserie va vor delecta cu cele mai proaspete si gustoase produse.

Servicii incluse (ALL INCLUSIVE):
Piscina pentru adulti si copii, tobogane acvatice; umbrele si sezlonguri la piscina in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina); parcare in limita locurilor disponibile; animatori; muzica live; umbrele si sezlonguri la plaja in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la plaja); internet WIFI; pat bebe tip tarc la cerere, in limita disponibilitatii; Beach Bar All inclusive.

Servicii de masa all inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant):
micul dejun intre orele 7.00 - 09:30
gustarea intre orele 10:30 a 12:00
pranzul intre orele 13:00 - 15:00
gustarea intre orele 16:30 a 18:00
cina intre orele 19:00-21:00

- apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant si pe terasa intre orele 07:00 - 22:00
- vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11:00 - 22:00
- vodka, coniac, lichior, vermut oferite la restaurant in timpul mesei de pranz (13:00 a 15.00) si al cinei (19:00 a 21:00)
Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate, acestea se servesc in pahare de unica folosinta (plastic/carton).

Serviciile din ziua sosirii incep cu pranzul (13:00 a 15:00), moment in care veti primi bratara care va ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul all inclusive. Alocarea camerelor se efectueaza incepand cu ora 16:00. Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 11:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.

Pe scena Safir Blue Resort vor urca in fiecarea seara artisti locali, intre orele 21:00 si 22:30.
In incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o tinuta decenta, fara obiecte si accesorii de plaja.
Este interzisa parasirea restaurantului sau terasei cu alimente si/sau bauturi, vesela, tacamuri, etc.

Piscina si plaja
Piscina exterioara este una dintre cele mai frumoase din zona, avand o suprafata de 1500 mp si un design modern.
Va puteti relaxa pe sezlongurile confortabile de pe marginea piscinei sau puteti profita de plaja privata care este disponibila la iesirea din curtea resortului.
Copiii se pot distra atat in sectorul din piscina special conceputa pentru ei, cu o adancime maxima de 50 cm, cat si la sectorul din piscina cu tobogane acvatice a 2 canale, pentru cei mari.
Oaspetii Safir Blue Resort au la dispozitie in mod gratuit sezlonguri, umbrele si masute la plaja si piscina in limita locurilor disponibile. Plaja privata este situata la aproximativ 50 m si dispune de beach bar cu bauturi incluse in pachetul achizitionat.

Kids Club & Kids Park
Safir Blue Resort a pregatit pentru cei mai mici oaspeti ai sai o serie de experiente incantatoare, punandu-le la dispozitie mai multe spatii destinate exclusiv lor: un loc de joaca in interior si doua locuri de joaca in aer liber, unde se pot bucura de o multime de jocuri si activitati.

Parcare
Safir Blue Resort ofera GRATUIT locurile de parcare in limita disponibilitatii. Accesul autoturismelor in parcarile Resortului va fi posibil incepand cu ora 13:00.

Fumatul
Fumatul este interzis in incinta Resortului, exceptand balcoanele camerelor si spatiile din Resort amenajate/dotate cu scrumiere. Turistii care nu respecta aceasta regula vor suporta rigorile legii nr. 15/2016 (amenda de la 100 lei la 500 lei).

Animalele de companie
Este interzis accesul cu animale de companie in incinta Resortului. Safir Blue Resort are dreptul sa refuze cazarea clientilor insotiti de animale de companie sub sanctiunea anularii rezervarii si a platii unei penalitati, echivalentul a 100% din valoarea intregului sejur rezervat. Aceeasi sanctiune se aplica si in cazul in care se constata prezenta in hotel a animalelor sau pasarilor de companie dupa efectuarea cazarii.

Taxele locale se achita la receptie.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.