Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NORIA RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Noria Resort este un hotel de 4 stele, situat in Neama Bay, Egipt aflat la 400 m de plaja si la 14 km de aeroportul Sharm El Sheikh. Situat in centrul statiunii Neama Bay in Sharm El Sheikh, hotelul este construit intr-un stil roman traditional oferind turistilor diverse modalitati de relaxare si petrecere a timpului liber. *Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Optionala): Adult: 50 euro/pers, Copil 6-11.99: 25 euro, Copil 0-5.99: gratuit *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este optionala, si se poate alege la momentul rezervarii! Localizare:
Noria Resort este un hotel de 4 stele, situat in Neama Bay, Egipt aflat la 400 m de plaja si la 14 km de aeroportul Sharm El Sheikh.

Web page:
http://www.noriaresort.com/

Spa & Welness:
Turistii care aleg acest hotel se pot relaxa si uita de stresul cotidian, Noria Resort punand la dispozitia lor un centru spa.

Drinks & Food:
Hotelul dispune de un restaurant principal unde pot fi servite atat preparate locale cat si din bucataria internationala, cafenea, narghilea, bar in lobby, bar la piscina, beach bar si o discoteca.

Sport si Divertisment:
Se pot practica diverse sporturi cum ar fi polo, volei, biliard, tenis. Alte activitati sportive contra cost sunt: echitatie, schi nautic, surfing, scufandari, schi jet-uri.

Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543