Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila de Argint


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila De Argint*** este amplasata intr-una din cladirile cu istorie si imensa valoare de pe Domeniul Regal Peles, str. Aleea Pelesului nr. 2. A fost complet renovata si utilata la standarde moderne in primavara lui 2019 si isi intampina oaspetii cu camere spatioase, calde, confortabile, dotate cu:
Paturi Queen Size
Canapele extensibile
Saltele, toppere, perne si pilote gama Dormeo
Smart TV Led 123
Mini-frigidere Daewoo
Espressor de cafea/ceai cu 2 cafele si 2 ceaiuri incluse
Lenjerii de pat si prosoape de cea mai inalta calitate
Baie privata in fiecare camera (cu cabina de dus sau cada)
Uscator de par
Articole de toaleta gratuite
Jocuri de societate
Wi-Fi gratuit
Acces la doua foisoare situate pe cursul paraului Peles, in padure
Parcare gratuita
La parter se afla restaurantul Cutitul De Argint, unde se poate servi, contra cost, atat mic-dejun, pranz sau cina cat si bauturi in interiorul restaurantului, pe terasa sau in foisoarele special amenajate.Serviciile se achita direct la restaurant.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.