Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Hotelul Perla dispune de 91 de spatii de cazare din care 74 camere standard, 4 camere superior, 11 suite, 2 apartamente personalizate. Toate camerele acestui hotel ofera aer conditionat Lai TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele unitati de cazare au zona de relaxare. Camerele includ baie privata. Printre facilitatile suplimentare se numara papuci si uscator de par. Hotelul pune la dispozitie acces gratuit la internet WiFi.

Restaurantul Tirolez cu o capacitate de 80 de locuri,este locul ideal pentru a incepe ziua cu un mic dejun diversificat sau doar o cafea. Restaurantul International cu o capacitate de 200 de locuri, ofera preparate atent selctionate din bucataria traditionala sau internationala. Aici se pot servi, pranzul cina sau dineuri. Lobby barul cu o capacitate de 20 de locuri, sau club Perla cu o capacitate de 140 de locuri sunt zonele unde te poti relaxa alaturi de familie sau prieteni.
Hotelul dispune si de un Centru de conferinte cu 3 sali de evenimente ce detin o capacitate intre 15 a 80 locuri, complet echipate, ideale pentru evenimente corporate precum: training, seminarii, conferinte, intalniri de afaceri.


Centru de relaxare si agrement ofera turistilor o piscina interioara,o piscina pentru copii, jacuzi, sauna umeda si sauna uscata, fitness, doua saloane de masaj.

Baza de tratament Perla, detine 7 cabinete ce ofera servicii de recuperare medicala pentru urmatoarele profile de patologie:
a reumatismalcronic degenerative
a respirator
a hepato-digestiv
a renal
a circulator
a terapie shockwave pentru durerea musculocheletala cronica (aparat BTL a 6000 SWT Topline a premiul Red Dot Design 2014). Dar si pentru profile de estetica a terapia cu unde acustice (X-Wave) pentru tratarea celulitei.



Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.