Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Serena Residence Apart Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Apart Hotel Serena Residence este situat in zona pitoreasca Mapi, la doar 300 de metri de frumoasa plaja Kavatsi si la 3 km de centrul orasului Sozopol.

FACILITATI CAMERE: Serena Residence este un complex care are 19 garsoniere luxoase si 72 de apartamente cu un dormitor. Fiecare dintre apartamentele si studiourile are o terasa, aer conditionat individual si o baie privata. Complexul are sase intrari cu lifturi.
Garsoniera este formata dintr-o camera cu doua sau trei paturi obisnuite, un fotoliu sau o canapea extensibila. Este dotata cu TV prin satelit, telefon, control individual al aerului conditionat, frigider, chicineta, internet gratuit prin cablu, ceainic electric, cabina de dus, uscator de par in baie si terasa cu vedere la piscina sau la padure. Toate studiourile sunt la parter. Capacitate maxima de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.

APARTMENT 2+3: aprox de la 43 la 47 mp. Sunt disponibile 2 paturi principale si 2 paturi suplimentare. Au doua camere, un dormitor si un living cu canapea extensibila. Sunt dotate cu TV prin satelit, telefon, control individual al aerului conditionat, frigider, chicineta, internet gratuit prin cablu, ceainic electric, cabina de dus, uscator de par in baie si terasa cu vedere la piscina sau la padure. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 3 copii sau 3 adulti si 3 copii.

APARTMENT 4+2 FAMILY: aprox de 52 mp. Sunt disponibile 4 paturi principale si 2 paturi suplimentare. Au doua camere, un dormitor si un living cu doua paturi principale, o canapea extensibila si un fotoliu pliant. Sunt dotate cu TV prin satelit, telefon, control individual al aerului conditionat, frigider, chicineta, internet gratuit prin cablu, ceainic electric, cabina de dus, uscator de par in baie si terasa cu vedere la piscina sau la padure. Capacitatea maxima este de 4 adulti si 2 copii.
Patutul este oferit gratuit si cu rezervare prealabila.

Animalele de companie (cainii) sunt permise pana la 5 kg., iar daca au 6 luni, au obiceiuri bune de igiena, sunt deparazitati si vaccinati. Pasaportul este prezentat la receptie in ziua de check-in. Taxa de curatare si dezinfectare: 10 BGN pe zi.
Nu exista conditii pentru persoanele cu dizabilitati.
Despre hotel: Serena Residence ofera oaspetilor sai servicii suplimentare ca o sala de conferinte cu 50 de locuri si o sala de sport. Exista, de asemenea, un restaurant principal cu terasa si zona de nefumatori, precum si o terasa panoramica a restaurantului. Barul de la piscina ofera relaxare intr-o atmosfera placuta, cocktailuri si muzica buna.
Sport: Piscina exterioara pentru adulti si copii, sezlonguri si umbrele in jurul piscinei, fitness, mini fotbal, tenis de masa, parcare nepazita pentru oaspetii complexului.
Pentru copii: Animatie pentru copii, sala de joaca pentru copii, loc de joaca pentru copii cu leagane si scena, sectiunea pentru copii a piscinei.

Preturile Hotelului SERENA RESIDENCE *** pentru sezonul de vara 2023 includ:


Masa:
Mic dejun in restaurantul principal: 08:00 - 10:00

Check-in: dupa ora 15:00
Check-out: pana la ora 11:00

Sport si divertisment:

Piscina in aer liber
Umbrela si sezlong gratuit la piscina (in functie de disponibilitate)
Internet Wi-Fi gratuit in zonele comune

Pentru copii:
Loc de joaca cu leagane si scena
Sectiunea pentru copii a piscinei
Animatie pentru copii in perioada 15.06 - 15.09.2023

Servicii suplimentare contra cost:
Masaj si tratamente de infrumusetare (necesita rezervare)
Biciclete de inchiriat
Inchiriaza o masina
Excursii

Parcare: gratuita, nepazita, locuri limitate
**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet operationale la inceputul si la sfarsitul sezonului.

ALL INCLUSIVE al Hotelului SERENA RESIDENCE *** pentru sezonul de vara 2023 include:

Mese si bauturi:
- Mic dejun in restaurantul principal: 08:00 - 10:00
Micul dejun include bauturi calde de la un automat (cafea, cappuccino, lapte cu cacao, cafea makiato), ceai (plante si fructe), suc si apa de la masina, proaspat si iaurt, paine (minim doua tipuri), paste in asortiment gustari (carnati). /branza si unt), carnati (frankfurts/sunca, sunca/slanina, musli si fulgi de porumb, miere, dulceata, gemuri, gem, legume de sezon si fructe de sezon.
- Pranz in restaurantul principal: 12:30 - 14:00
Bufet rece: Bar de salate care ofera salate proaspat preparate de legume proaspete, aperitive reci, supe reci, supa rece (tartar), aditivi, sosuri si condimente.
Bufet cald: Supa, carne sau neindulcita, fara masa (minim doua tipuri), feluri principale cu carne (cel putin doua tipuri cu carne de porc/pui sau alta carne), cartofi caldi/sosuri iute, deserturi (produse de patiserie, fructe proaspete de sezon si gheata). crema).
- Gustare de dupa-amiaza de la 16:00 la 16:30, inclusiv bauturi calde si reci, mici dulci si sarate, fructe.
- Cina in restaurantul principal: 19:00 - 21:00
Bufet rece: Bar de salate care ofera salate proaspat preparate de legume proaspete, aperitive reci, supe reci, supa rece (tarator), aditivi, sosuri si condimente.
Bufet cald: Mancaruri nefocalizate (minim doua tipuri), peste si peste, feluri principale cu carne (minim doua tipuri cu carne de porc/pui sau alta carne), cartofi/orez/legume calde, gratar, paste/paste, sosuri calde, deserturi (cofetarie, fructe proaspete de sezon si inghetata).

Sunt servite bauturi:
In restaurantul principal de la 12:30 la 14:00 si de la 18:30 la 21:00
Bar la piscina intre orele 11:00 si 18:30.
Bauturile din sistemul All Inclusive sunt tuica, vodca, gin, mastic, rom si menta (productie bulgara), bere la halba, vin alb si rosu vrac, sucuri si masina de apa, mixuri de fast-food fara alcool, productie de pepsi.

*All Inclusive incepe cu gustarea de dupa-amiaza in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.
Check-in: dupa ora 15:00
Check-out: pana la ora 11:00

Sport si divertisment:

Piscina in aer liber
Umbrela si sezlong gratuit la piscina (in functie de disponibilitate)
Internet Wi-Fi gratuit in zonele comune

Pentru copii:
Loc de joaca cu leagane si scena
Sectiunea pentru copii a piscinei
Animatie pentru copii in perioada 15.06 - 15.09.2023

Servicii suplimentare contra cost:
Masaj si tratamente de infrumusetare (necesita rezervare)
Biciclete de inchiriat
Inchiriaza o masina
Excursii

Parcare: gratuita, nepazita, locuri limitate
**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet operationale la inceputul si la sfarsitul sezonului.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.