Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLAGMAN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Flagman este situat la doar 70 m de coasta marii in orasul Sozopol si la aproximativ 500 m de centrul acestuia.
Facilitati Construit in 1997, renovata in 2014, 5 etaje, 1 lift, 56 unitati. Receptie cu seif de inchiriat, Wi-Fi gratuit in zonele publice si in camere, piscina exterioara, Restaurant principal cu terasa deschisa, restaurant a la carte, lobby bar, sala de conferinte (100 locuri), acces pentru persoanele cu handicap la rampa hotelului.

Cazare In total 56 de unitati. Camere duble - 25 mp, (max.2+1) paturi twin sau pat matrimonial, canapea extensibila. Studio - 30 mp, (max.2+2/3+0) pat matrimonial, canapea extensibila. Apartament 1 dormitor (max.2+2) - 40-60 mp, un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila.

Apartament cu 2 dormitoare (max.4+2) - 60-80 mp, 2 dormitoare si living cu canapea extensibila, 2 bai cu dus, uscator de par si prosoape. Toate unitatile au aer conditionat, telefon, TV, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par, prosoape, balcon mobilat, vedere la piscina sau strada. Copii: baby cot (contra cost de 6 bgn pe zi), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii din piscina exterioara, loc de joaca pentru copii. Sport si divertisment Gratuit: piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele de soare, Wi-Fi in zonele publice. Animalele de companie (pana la 10 kg) sunt acceptate cu confirmare prealabila din partea hotelului si cu taxa locala de 10 bgn pe zi. Parcare Parcare disponibila langa hotel la un cost suplimentar - 12 leva/zi.

ALL INCLUSIVE
Restaurantul principal: Mic dejun / bufet - 08.00-10.00 Pranz / bufet - 12.00-14.00 Cina / Bufet - 18.00-20.00 Gama larga de produse lactate, carnati, preparate cu oua, legume, supe, preparate din carne si vegetariene, salate, sosuri, paine si brutarie, deserturi, fructe. Bauturi oferite la micul dejun: apa minerala, bauturi calde (ceai, cafea, cacao, lapte), bauturi racoritoare. Bauturi oferite la pranz si cina: apa minerala, bauturi calde (ceai, cafea, cacao, lapte), bauturi racoritoare, bere la halba, vin brosat, alcool local. Lobby Bar: 10.00-22.00 - bauturi calde, bauturi racoritoare, vin brosat de bere la halba si alcool local. 16.00-17.00 - pizza, sandviciuri, gustari.

Piscina exterioara cu sectiune pentru copii. Sezlonguri si umbrele de soare la piscina. Servicii cu cost suplimentar: Toate tipurile de alcool din import, bere imbuteliata, vin, bauturi racoritoare. Seif la receptie Sala de conferinta
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.