Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SELENA BEACH

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Selena Beach se deschide in 2005 si este situat in zona Budzhaka, intre orasul Sozopol si golful Paradise, la 2000 de metri de centrul orasului si la 50 de metri de plaja Bamboo, care este un golf linistit si linistit, cu nisip fin, situat langa plaja Harmani.

Plaja: cu nisip, la 50 de metri de hotel. Fundul marii este plat, cu acces lin.

Cazare: Hotel Selena Beach este format din doua vile cu trei etaje si un corpus principal cu parter si trei etaje suplimentare, nu dispune de lift in niciuna dintre cladiri si ofera cazare in 52 de camere, dintre care 12 camere duble cu vedere la parc, 29 de camere duble cu vedere la mare, 9 garsoniere si 5 apartamente cu un dormitor. Toate camerele au balcon. Ultima renovare este in 2023.

DOUBLE ROOM 2+1: Aprox 19 mp. Camerele duble sunt cu orientare nordica, estica sau sudica si au un pat dublu sau doua paturi de o persoana, un fotoliu, aer conditionat, o conexiune telefonica directa, frigider, acces gratuit la internet Wi-Fi, un televizor si o baie luxoasa cu un cabina de dus, toaleta si uscator de par, balcon cu vedere la parc. Capacitatea maxima este de 3 adulti.

DOUBLE ROOM 2+1 SIDE SEA::Aprox 19 mp. O parte din camerele duble este situata la nivelul piscinei si ofera acces direct la gradina hotelului. Aceste camere au un pat dublu sau doua paturi de o persoana, un fotoliu, aer conditionat, conexiune telefonica directa, frigider, acces gratuit la internet Wi-Fi, un televizor si o baie luxoasa cu cabina de dus, toaleta si uscator de par, balcon cu vedere la mare. Capacitatea maxima este de 3 adulti.

DOUBLE ROOM 2+1 LUX SEA: Aprox 20 mp. Aceste camere au fost renovate si au un pat dublu sau doua paturi de o persoana, un fotoliu, aer conditionat, o conexiune telefonica directa, frigider, acces gratuit la internet Wi-Fi, un televizor si o baie luxoasa cu cabina de dus, toaleta si par. uscator, balcon cu vedere la mare. Capacitatea maxima este de 3 adulti.

STUDIO 2+1 KITCHENETTE: Aprox 24 mp. Studiourile au un pat dublu sau doua paturi de o persoana, o canapea extensibila, o linie telefonica directa, acces gratuit la internet Wi-Fi, o bucatarie cu chiuveta, mini-frigider, plita, cuptor cu microunde, ceainic electric, un televizor cu canale prin satelit si o camera de lux. baie cu cabina de dus, aer conditionat, toaleta si uscator de par, balcon. Acest tip de spatii de cazare dezvaluie o vedere spre mare sau spre parc, iar o parte dintre ele se afla la nivelul piscinei si ofera acces direct la gradina hotelului. Capacitatea maxima este de 3 adulti.

FAMILY ROOM 2+2: Aprox 24 mp. Camerele de familie sunt o camera mare, cu un pat dublu si o canapea extensibila. Exista un telefon cu linie directa, acces gratuit la internet Wi-Fi, aer conditionat, TV prin satelit si o baie de lux cu dus, toaleta si uscator de par. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii sau 4 adulti.

APPARMENT 2+2 KITCHEN: Aprox 38 mp. Apartamentele cu un dormitor sunt compuse dintr-un dormitor cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana, un living cu o canapea extensibila dubla si o bucatarie cu chiuveta, mini-frigider, plita, cuptor cu microunde, ceainic electric, aer conditionat, o baie luxoasa cu un cabina de dus, toaleta si uscator de par si terasa si dispune de un televizor cu canale prin satelit, o linie telefonica directa si acces gratuit la internet Wi-Fi. O parte dintre apartamente au vedere la mare, iar unele dintre ele sunt situate la nivelul piscinei si ofera acces direct la gradina hotelului. Dormitorul si camera de zi sunt separate printr-o usa. Capacitatea maxima este de 4 adulti. Patutul de copii este disponibil la cerere prealabila si contra unei plati suplimentare de 8 BGN pe zi. Hotelul nu dispune de spatii, adaptate pentru cazarea persoanelor cu dificultati de mobilitate. Nu este permisa cazarea cu animale de companie. Despre hotel: La dispozitia oaspetilor exista un restaurant principal Selena Beach, care ofera mancaruri gustoase si elegante din bucataria mediteraneana, deserturi unice, mancaruri traditionale bulgare la pranz si gratar la cina, doua piscine cu o sectiune pentru copii, un sauna, tenis de masa, o cutie de valori, un computer la receptie, parcare si o zona in aer liber pentru copii


. ALL INCLUSIVE LIGHT La hotelului SELENA BEACH *** pentru sezonul de vara 2023 include: Mancare si bauturi: - Mic dejun tip bufet combinat cu bucatarie deschisa in aer liber: 08:00 - 10:00 - Bauturi la micul dejun: cafea neagra, diferite tipuri de ceai, lapte proaspat, cafea instant si cappuccino, ciocolata calda, sucuri vrac, apa de masa - Pranz tip bufet: 12:30 - 14:30 (bucatarie traditionala bulgara si internationala la alegerea turistului: supa, salata, fel principal si desert) - Cina tip bufet combinata cu gatit in aer liber: 19:00 - 21:00 (bucatarie traditionala bulgara si internationala) - Bauturi incluse in pachet: 08:00 - 23:00 - Diverse bauturi racoritoare de la o masina post-mix, apa de masa, sucuri de la o masina, vin (alb, rosu, trandafir), bere (vrac), ceai, cafea instant, cappuccino, lapte, ciocolata calda. * All Inclusive Light incepe cu pranzul din ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ziua plecarii. Check-in: dupa ora 14:30 Check-out: pana la ora 11:30 Sport si divertisment: Utilizarea gratuita a celor doua piscine exterioare Utilizarea gratuita a umbrelelor si sezlongurilor de la piscine (in functie de disponibilitate) Jacuzzi exterior Acces gratuit la internet Wi-Fi in intregul hotel Pentru copii: Loc de joaca pentru copii Scaune inalte in restaurant Sectiunea pentru copii in piscina exterioara Servicii contra plata suplimentara: Seif: 5 BGN pe zi Toate tipurile de bauturi alcoolice din import si locale, imbuteliate - vinuri, bere, bauturi racoritoare, cocktailuri si sucuri, cafea espresso, ceai import ambalat si altele intre orele 08:00 si 23:00 la bar Umbrele si sezlong pe PLAJA Parcare: gratuita, nepazita, in functie de disponibilitate **In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet operationale la inceputul si la sfarsitul sezonului.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.