Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Delta este situat in centrul orasului Tulcea, pe promenada Dunarii, aproape de gara principala, de autogara, de muzee si de alte institutii importante.

Hotel Delta isi pastreaza usile deschise pe parcursul intregului an, atat pentru turistii ce calatoresc in scop de afaceri, cat si pentru cei care vor sa cunoasca frumusetile naturale din Delta Dunarii, traditiile si modul de viata al localnicilor din satele din imprejurimi.
La hotel Delta, oaspetii se bucura de servicii impecabile si o cazare confortabila. Vederea spre portul Tulcea, situat in imediata apropiere, imbie spre excursiile mult visate in Delta Dunarii.
De la mancare apetisanta si cocktailuri savuroase la masaje sau excursii captivante in fascinanta Delta a Dunarii, complexul Delta ofera facilitati care il scot pe turist din cotidian si il transpun intr-o atmosfera destinsa, ideala pentru a se bucura din plin de una dintre cele mai frumoase zone din Romania.

Hotelurile Delta 3 si 4 stele, sunt singurele hoteluri din Tulcea care pun la dispozitie camere cu balcon si vedere la Dunare.

Accesul in parcare si in Hotelul Delta 3* se face din Strada Isaccei prin parcarea cu bariere automate.
Turistii au la dispozitie 71 camere de cazare la standard de 3*, dispuse pe 6 nivele situate deasupra mezaninului in cladirea A, dintre care:
- 62 Camere Standard cu pat dublu sau doua paturi separate;
- 9 Camere ideale pentru trei persoane.
Camera standard twin vedere oras 3* - Avand o capacitate de doua persoane, o suprafata de 20 mp si dotat cu doua paturi separate, camera standard twin are vedere catre oras si reprezinta alegerea ideala pentru un hotel de 3*.
Camera matrimoniala cu vedere la Dunare 3* - Avand o capacitate de doua persoane, o suprafata de 25mp si dotata cu un pat matrimonial, camera standard matrimoniala ofera imbinarea perfecta intre confort si functionalitate. Acest tip de camera ofera vedere directa catre Parcul Delta si vedere laterala catre Dunare, beneficiind si de terasa proprie.
Junior Suite 3* - Cu o suprafata de 50mp, formate dintr-un living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si baie proprie cu cada, apartamentele Junior Suite ofera maxim de confort. Mai mult, balconul dimensionat generos ofera o priveliste spectaculoasa catre Dunare si portul turistic. Livingul si dormitorul comunica intre ele printr-un culoar, fara usa despartitoare. Camerele sunt potrivite pentru cel mult 3 persoane.
Camera twin cu vedere la Dunare 3* - Avand o capacitate de dou persoane, o suprafata de 25mp si dotat cu doua paturi separate, camera standard twin ofera o priveliste spectaculoasa directa catre Parcul Delta si laterala catre faleza Dunarii, beneficiind si de terasa proprie.
Camerele de 3* au in dotare aer conditionat, telefon, tv LCD, wi-fi, minibar, baie proprie cu cada, uscator de par si birou de lucru.

Accesul in parcare si in Hotelul Delta 4 stele se face din sensul giratoriu. Unitatea pune la dispozitie 140 de spatii de cazare dispuse pe 6 nivele situate deasupra mezaninului, in 2 corpuri de cladire, dintre care:
- 5 apartamente Junior Suite 4*,
- 7 camere DeLuxe 4*,
- 3 camere Superioare 4*,
- 121 Camere Standard 4*
- 4 camere Standard Comunicante pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora.

Camerele de 4* dispun de aer conditionat, telefon, tv LCD, wi-fi, minibar, seif, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, cantar, birou de lucru, halat de baie, papuci de unica folosinta, cana electrica, ceai si cafea.

Camera standard matrimoniala vedere Dunare 4* - suprafata 30 mp, pat matrimonial si vedere catre Dunare + balcon.
Camera standard matrimoniala cu vedere la oras 4* - suprafata 30 mp, pat matrimonial si vedere oras.
Camera standard twin vedere Dunare 4* - suprafata 30 mp, doua paturi separate, ofera vedere la Dunare.
Camera standard twin vedere oras 4* - suprafata 30 mp, doua paturi separate si vedere oras.
Camera superior 4* - Desi nu are balcon, camera superioara are un intreg perete de sticla cu vedere spre Dunare si se afla la etaje superioare. Are o capacitate de doua persoane, suprafata de 30 mp, baie proprie cu cada si pat ultra king size (210 cm x 200 cm).
Camera deluxe 4* - Suprafata 45 mp, pat matrimonial, zona de relaxare pe canapea neextensibila, fotolii si baie proprie cu cada, si o priveliste impresionanta catre Dunare, prin peretele de sticla.Junior Suite 4* - suprafata 80 mp, format dintr-un living cu canapea extensibila, scaun de masaj si baie de serviciu, un dormitor cu pat matrimonial si baie proprie cu jacuzzi, apartamentele Junior Suite ofera maximul de confort pentru una, doua sau trei persoane. Livingul si dormitorul comunica intre ele printr-un culoar, fara usa despartitoare. Situate la etajele 5 si 6, apartamentele Junior Suite ofera o priveliste panoramica spre portul turistic si spre Dunare.

Restaurantul Delta se compune din:
- 3 saloane de evenimente (Restaurant Delta si Laguna Ballroom, care se despart printr-un perete modular profesional, si Delta Grand Ballroom, situat la etajul 1 al cladirii restaurantului, deasupra primelor doua saloane);
- 2 saloane de mic dejun, cate unul in ambele hoteluri;
- o terasa semi-inchisa, in Hotel Delta 3*;
- o terasa deschisa, in perimetrul salonului Restaurant Delta.
Turistii au la dispozitie una dintre navele hotelului pentru a impresiona clientii sau partenerii cu o croaziera in Delta Dunarii pe parcursul careia se poate servi dejunul sau cina.
Barul din lobby este locul perfect in care turistii isi pot incheia seara, iar bauturile fine si cocktailurile savuroase, precum si terasa discreta de pe malul Dunarii fac acest bar o destinatie in sine.

Restaurantul Delta pune la dispozitia oaspetilor sai o lista impresionanta de vinuri romanesti servite cu prietenie, amabilitate si pricepere de personal calificat.
Terasa restaurantului propune racoare pe malul Dunarii, pe parcursul zilelor toride de vara, si privelisti spectaculoase cu apusurile de soare oglindite in apa fluviului.

2 Sali de conferinte moderne, bine echipate pentru a gazdui orice tip de eveniment sau seminar.

Centrul Spa al hotelului este realizat din placerea de a oferi bucurie si relaxare. Turistii au la dispozitie: piscina interioara, hammam (sauna cu aburi), jacuzzi, sala de fitness sau masaj.

Pentru tonifiere prin exercitii fizice, hotelul dispune de o sala de fitness, dotata cu: bicicleta interior tip spinning, banda de alergare, cross-trainer, aparat de vaslit, aparat multifunctional ce permite antrenarea tuturor grupelor de muschi sau greutati pentru efectuarea unor antrenamente fizice complexe. Sala este dotata cu aer conditionat, TV LCD si efecte de lumini.


Accesul animalelor de companie in interiorul unitatii hoteliere nu este permis.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.