Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Recomandat pentru confort / familii cu copii / business

Situare: Hotelul ,,Afrodita' este situat la 10 m de plaja.


Info: Unul din cele mai moderne si primitoare hoteluri din statiunea Venus (deschis in 2006) si cu siguranta printre cele mai bune, hotel Afrodita isi rasfata clientii in camere moderne si luxoase, renovate in 2016, avand vedere la mare, beneficiind de servicii calitative si avand garantia unui concediu exclusivist la tarife foarte avantajoase! Detine piscina in aer liber, sali de fitness si o sala de conferinte (cu o capacitate de 180 locuri si dotata cu TV, proiector cu ecran si telecomanda, sistem audio, camera traducatori) si piscina exterioara.

Camere: Hotelul ofera cazare in 114 camere duble, 5 camere single si 5 apartamente. Toate camerele duble sunt sunt dotate cu grup sanitar propriu, cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon cu acces international, incalzire centralizata, acces Internet, acces pe baza de cartela, balcon cu scaune si masuta. Majoritatea camerelor sunt dotate cu pat matrimonial. Exista camere pentru nefumatori. Distributia camerelor pe etaje se efectueaza doar la receptia unitatii de cazare.
In hotelul ,,Afrodita' exista 3 tipuri de camere, avand tarife diferentiate:
- camere duble matrimonialedispun de aer conditionat, minibar, Tv/cablu, telefon cu acces international, acces internet, uscator de par, balcon. Suprafata 20 mp.
- camere duble twin. dispun de aer conditionat, minibar, Tv/cablu, telefon cu acces international, acces internet, uscator de par, balcon. Suprafata 20 mp.
- Apartamente care sunt formate din living (canapea extensibila) + dormitor (pat matrimonial), grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon cu acces international, incalzire centralizata, acces Internet, acces pe baza de cartela, terase cu scaune si masuta.

Restaurant: Hotelul dispune de un restaurant cu specific romanesc si international, cu o capacitate de 180 locuri, terase spre mare si terasa bar.
Micul dejun este servit sub forma de bufet suedez iar mesele principale in sistem fisa cont (demipensiune 60 lei/pers/zis pensiune completa 110 lei/pers/zi)

Facilitati: Sala de conferinte (180 locuri) - aranjament teatru, ecran, videoproiector, flipchart, sonorizare, microfon fix si mobil, aer conditionat si lumina ambientala.

Servicii gratuite: acces la piscina si pe plaja hotelului amenajate cu sezlonguri si umbrelute, parcare supravecheata video (in limita locurilor disponibile), internet wireless, seif in camera, depozitare bagaje, apel trezire, apel taxi, servicii de copiere si fax

Servicii cu plata: masaj, masa de biliard

Facilitati copii:
- Copiii intre 0-2 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
- Un copil intre 2-12 ani neimpliniti, insotit de 2 adulti si cazat in camera dubla, beneficiaza de gratuitate la cazare si reducere la masa (20 lei mic dejun/copil/zi).
Pentru patul suplimentar se achita 50% dintr-un loc de cazare.
- Un copil intre 0-12 ani neimpliniti, cu un adult cazat in camera dubla, beneficiaza de reducere 50% la cazare si masa, din tariful unui loc.
- Copiii de peste 12 ani beneficiaza de pat suplimentar achitandu-se 60% din valoarea unui loc, iar micul dejun se achita integral (35 lei/pers/zi).
La persoanele insotite de copii, voucherele trebuie se aiba atasate copie dupa certificatul de nastere al copilului si copie dupa cartea de identitate a parintilor.
Programul 'Inscrieri Timpurii' se desfasoara pana la data de 31.03.2023. Tarifele sunt valabile DOAR pentru camerele duble standard si nu se valorifica camere in regim single.


OFERTE SPECIALE:
7 nopti=6 nopti- oferta se poate aplica pana la 10.07 si de la 27.08.2023
-ultima noapte din sejur este cea gratuita
- in ultima noapte doar cazarea este gratuita, mesele si micul dejun se achita integral!

Informatii importante:
- patul suplimentar(pat pliant) este optional si contracost,indiferent de cati copii au si de varsta lor.
-check-in ora 18.00/check-out ora 12.00
-hotelul dispune de o parcare gratuita si supravegheata video,dar limitata (maxim 25 locuri),mult sub capacitatea de cazare
-hotelul dispune de o plaja privata,cu sezlonguri si umbrele gratuite,dar accesul in apa marii nu se poate face direct din dreptul plajei amenajate (100m stanga/dreapta).Pe site-ul hotelului exista un tur virtual care ii conduce pana pe plaja,pentru a putea vizualiza exact cum arata.
-nu se rezerva anticipat sub nicio forma nr camerei,twin sau matrimoniala, etajul,ci doar tipul camerei in functie de vedere,asa cum sunt si tarifate.Incercam sa tinem cont de orice solicitare/dorinta a clientului,dar numai in functie de disponibilitatea de la data sosirii.

Animale de companie: Accesul nu este permis.
Atractii in zona: Moscheea ,,Esmahan Sultan', Cetatea Histria, Muzeul de Arheologie Callatis Mangalia
Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.