Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANCA cm


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Anca (fostul hotel Thasos) este situat intr-o zona linistita a statiunii Venus, in apropierea hotelurilor Dana si Mera Resort si la o distanta de 300 de metri fata de malul marii.
Descriere: Complex Anca a fost renovat integral in 2019 la conditii de 3 stele, manageriate 2 ani la rand sub numele de Thasos. Anul 2022 hotelurile au fost preluate de Agentia Arcadia , si au recapatat numele de odinioara, au un management nou si de la an la an se aduce un plus valoare pentru ca turistii sa aiba parte de un concediu cat mai placut si relaxant.

Camere: Hotelul detine 135 camere duble si triple si 6 Apartamente, toate dotate si modernizate la conditii de 3 stele. In sezonul 2022, camerele vor fi redecorate si improspatate si vor avea un plus valoare si un alt aer mult mai calduros.
- Camera dubla: pat mare matrimonial, baie propriecu dus, Tv Lcd, frigider mediu minibar cu congelator, Aer conditionat, internet wireless. Toate camerele au balcon, in afara de cele de la parter. Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 1 copil 0-13.99 ani
- Camera tripla: pat mare matrimonial si un patsingle de o persoana de 100/200, baie proprie cu dus, Tv Lcd, Aer conditionat,frigider mediu minibar cu congelator, internet wireless, balcon. Capacitate maxima camera tripla: 2 adulti si 2 copii 0-13.99 ani sau 3 adulti.
- Apartamentele: contin un living cu canapea extensibila de 2 persoane adulte, si separat cu usa glisanta, un dormitor cupat mare matrimonial. Ambele incaperi au Tv Lcd si Aer conditionat. De altfel toate apartamentele sunt situate la etaj si au frigider, internet wireless,balcon. Nu vor lipsi totodata si feonurile care se vor fi disponbile cu cerere de la receptie si care vor fi deajuns pentru toate camerele. Capacitate maxima Apartament: 3 adulti si 2 copii 0-13.99 ani sau 4 adulti.

Servicii masa:
- Micul dejun si restul meselor se vor servi la Restaurant Gambrinus inconditiile si normele impuse pe pandemie Covid. Toate mesele vor fi servite in sistem autoservire!

Servicii si Facilitati:
- Loc de joaca pentru copii care va fi implementat in anul 2022.
- Loc de recreere amenajat pentru turisti, foarte frumos decorat.
- Parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile, parcare pe care o extindemtot in acest an 2022.
- RestaurantGambrinus ce deserveste cele 2 hoteluri (Anca si Irina) cu un management nou si preparatefoarte bune.
- Camera pentru bagaje.
- Se accepta animale de companie contra unei taxe de 30 Lei/zi
- La cerere pat suplimentar contra unei taxe de 40 Lei/zi.

Politici copii:
Facilitati copii in camera dubla:
- 2 adulti si 1 copil 0 - 4.99 ani -beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 1 copil 5 - 13.99 ani - achita supliment cazare 50 lei/zi, fara pat suplimentar.
Facilitati copii in camera dubla cu pat suplimentar/cameratripla:
- 2 adulti si 2 copii 0-5.99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare.
- 2 adulti si 2 copii 6-13.99 ani, primul copil are cazare inclusa in tariful camerei duble cu pat suplimentar, al 2-lea copil achita supliment de cazare 50 lei/zi, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-5.99 ani, 1copil 6-13.99 ani), ambii copii beneficiaza de gratuitate la cazare.
- 3 adulti se pot caza in camera tripla conformtarifelor din tabelul de mai sus.

Facilitati copii in camera dubla deluxe/apartament:
- 2 adulti si 2 copii 0-13.99 ani - beneficiazade gratuitate la cazare.
- 3 adulti se pot caza in camera dubladeluxe/apartament conform tarifelor din tabelul de mai sus. Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 1 copil 0-13.99 ani Capacitate maxima camera tripla: 2 adulti si 2copii 0-13.99 ani sau 3 adulti. Capacitate maxima Apartament: 3 adulti si 2copii 0-13.99 ani sau 4 adulti
Micul dejun este optional, se serveste sub forma de bufet suedez, inclusiv cafele, racoritoare si seincaseaza in felul urmator:- copil 0-5,99 ani - beneficiaza de gratuitate (in conditiile in care adultiiau achizitionat mic dejun);- copil 6-11,99 ani - achita 25 delei/zi;- peste 12 ani / adult - achita 35de lei/zi.

Daca se doreste la cerere se poate solicita pat suplimentar la tarifele de:
- Lunile iunie si septembrie: 40Lei/zi
- Lunile iulie si august : 50 Lei/zi. Se ofera la cerere patut de copil,in limita disponibilitatii la tariful de 35 Lei/zi.

Parcare (in limita locurilor disponibile).
Alte specificatii:
- Check In:16.00 16.30 (facem tot efortul sa va cazam cat mai repede cu putinta)
- Chek Out:11.00 (cu posibilitatea sa va lasati bagajele la camera pentru bagaje, gratuit)
Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.