Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Recomandat familiilor cu copii
Situare: Hotel Favorit este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja.

Descriere: Se intinde pe o suprafata de 10.000 mp cu o vegetatie bogata, o zone ce ofere liniste si relaxare, aproape de centrul statiunii.
Cele 220 de camere au fost complet renovate in 2013, sunt spatioase si dotate cu un mobilier modern si functional.
Oaspetii nostri se pot delecta cu un mic dejun bogat la Restaurantul Melodia , aflat la doar 50 m distanta. Tot aici se pot servi mese in regim a la carte sau parte a pachetelor cu demipensiune sau pensiune completa.
Locul de joaca pentru copii este situat in imediata apropiere a receptiei hotelului Favorit, intr-o zona racoroasa, cu multe umbre. Este dotat cu pavaj protector reflex.

Camere:
Cele 2200 de camere sunt complet renovate, spatioase si dotate cu un mobilier modern si functional. Toate
camerele beneficiaza de balcon, televizor, frigider incapator si mobilier
functional, cu dulap si spatiu de depozitare. Toate baile camerelor au in
dotare cabine de dus de tip walk-in si obiecte sanitare de ultima generatie.
Camerele au fost modernizate constant si complet in ultimii 4 ani si permit
includerea unui pat suplimentar. Toate camerele au in dotare aer conditionat si
internet wireless gratuit.
Camerele duble matrimoniale Cu o suprafat de 18 mp, camerele matrimoniale au o capacitate maxim de 2 adulti si 2 copii sub 18 ani. Sunt dispuse pe 5 etaje, fr parter si au vedere spre zone impdurite si linistite. Cu un singur pat matrimonial, acest tip de camer permite includerea, contra-cost, a unui pat suplimentar.
Pentru confortul dumneavoastr, camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, frigider incptor, spatii de depozitare si un balcon individual cu mobilier. Bile au un design modern si se remarc prin cabina de dus de tip walk-in, apreciat de toti oaspetii nostri indiferent de varst, si obiecte sanitare de calitate superioar. Balconul individual, dotat cu mobilier, este locul in care v puteti bucura de atmosfera relaxant a litoralului.
Accesul in camere se face din receptia hotelului, fie pe scri, fie cu cele dou lifturi. Alocarea tipului de camer se face in functie de disponibilitatea din momentul cazrii.

Camerele duble twin Acest tip de camer ofer toate facilittile unui hotel de 3 stele si este dotat cu 2 paturi twin, cu o ltime de 90 cm fiecare, ce pot fi unite. Camerele au o suprafat de 18 mp, o capacitate maxim de 2 adulti si 2 copii sub 18 ani si permit includerea, contra-cost, a unui pat suplimentar. Sunt dispuse pe 5 etaje, fr parter, si au vedere spre parcare sau spre o zon impdurit si linistit.
Pentru ca sederea dumneavoastr s fie cat mai confortabil, toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, frigider incptor si spatii de depozitare. Bile au fost transformate complet si v intampin cu o cabin de dus de tip walk-in si obiecte sanitare de calitate superioar. Pentru momente relaxante, v recomandm balconul individual, dotat cu mobilier.
Accesul in camere se face din receptia hotelului, fie pe scri, fie cu cele dou lifturi. Alocarea tipului de camer se face in functie de disponibilitatea din momentul cazrii.

Restaurant:

Masa se va servi in cadrul restaurantui Melodia
Mic dejun - bufet suedez (intre orele 07: 30-10: 00);
Demipensiune (mic dejun + cina) - sistem bufet suedez pentru minim 40 persoane; in caz contrar, cina se va servi in aasistem fisa cont (a la carte din meniul restaurantului).
Optional, turistii pot opta si pentru varianta de pensiune completa, pranzul servindu-se in sistem fisa cont.
Bauturile alcoolice nu sunt incluse in tariful pentru demipensiune sau pensiune complet si se achit separat de ctre turist.



Facilitati:

Hotelul beneficiaz de plaj privat cu sezlonguri contra-cost!!
Aflata la doar 150 m de hotel, plaja privata este dotata cu sezlonguri si umbrele.


Parcare gratuita


Oaspetii Hotel Favorit Venus beneficiaza de parcare gratuita , in limita celor 80 de locuri disponibile. Locurile de parcare nu pot fi
rezervate inaintea sosirii sau in timpul sederii.


Terasa Hotel Favorit


Situata la primul etaj al Hotel Favorit, terasa este dotata cu mobilier special. Poate fi
folosita pe tot parcursul zilei, pana la miezul noptii.


Restaurant Melodia
Oaspetii nostri se pot delecta cu un mic dejun bogat la Restaurantul Melodia , aflat la doar 50 m distanta. Tot aici se pot servi mese in regim a la carte sau parte a pachetelor de demipensiune sau pensiune completa.


Sala de fitness si saune

In cadrul Hotel Melodia
si dotate cu vestiare, dusuri si aparate multifunctionale, sala de
fitness si sauna sunt la dispozitia oaspetilor nostri, contracost.


Loc de joaca pentru copii



Locul de joaca pentru copii este situat in imediata
apropiere a receptiei Hotelului Favorit, intr-o zona racoroasa, cu multe umbre.
Este dotat cu pavaj protector reflex.

Animalele de companie sunt acceptate!
Hotelul beneficiaz de plaj privat cu sezlonguri contra-cost!!



Copii:
(in camera cu 2 adulti):
- 0 - 2.99 ani beneficiaza de reducere 100% la cazare si masa;
- 3 - 11.99 ani insotiti de adulti, beneficiaza de reducere 100% cazare, fara pat suplimentar si achita 50% masa;
- copiii peste 12 ani insotiti de adulti, beneficiaza de o reducere de 20% la cazare, cu pat suplimentar si achita 100% la masa;
- in cazul celui de-al doilea copil cazat in camera, beneficiaza de reducere 60% la cazare, fara pat suplimentar si achita mesele integral .;
In camere se pot caza maxim doi adulti cu doi copii.

Incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020












Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.