Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Becali (fost Inter)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Relaxare / Business
Localizare: Hotelul Becali fostul Hotel Inter este amplasat in centrul statiunii Venus, perpendicular pe malul marii, avand acces direct pe plaja.

Descriere: In anul 2022 hotelul si-a schimbat managementul, avand o noua denumire BECALI Hotel, pastrand clasificarea de 5 stele dar in acelasi timp, imbunatatind serviciile si facilitatile unitatii. Hotel Becali Venus pune la dispozitia turistilor camere si apartamente elegante si confortabile. Sunt dotate cu balcon, aer conditionat, telefon, televizor plat, cablu TV, internet si minibar. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, aproape toate camerele hotelului au vedere spre mare. Hotelul mai dispune de un elegant restaurant, plaja privata, parcare, loc de joaca pentru copii, acces la sala de fitness, programe artistice cu muzica live.Camere: Hotel Becali Venus pune la dispozitia turistilor camere si apartamente elegante si confortabile, clasificate la 5*. Sunt dotate cu balcon, aer conditionat, telefon, televizor plat, cablu TV, internet si minibar. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului,aproape toate camerele hotelului au vedere spre mare.

- Camerele Duble pot fi cu pat matrimonial sau 2 paturi separate (twin). Camerele beneficiaza de vedere laterala la mare, balcon, aer conditionat, telefon, televizor plat, cablu TV, internet, minibar, halat de baie, uscator de par, produse cosmetice, papuci, baie cu dus sau cada. Numarul maxim de persoane admise in camera este de 2 adulti si 1 copil cu varsta maxima de 14 ani.
- Camerele Single sunt camere duble in care se cazeaza un singur adult. Poate fi cu 1 pat matrimonial sau cu 2 paturi separat (twin). Are vedere laterala la mare sau vedere spre partea de sud a hotelului, balcon, aer conditionat , televizor, cablu tv, internet, minibar.
- Family Room este format din doua camere duble interconectate, dotate cu paturi matrimoniale. Camerele beneficiaza de vedere laterala la mare, balcon, aer conditionat, telefon, televizor plat, cablu TV, internat, minibar, halat de baie, uscator de par, produse cosmetice, papuci. Numarul maxim de persoane admis - 4 adulti. Suprafata: 40 mp
- Junior Suite este un apartament format din living cu fotolii, un dormitor cu pat matrimonial, hol si baie. Camerele sunt despartite prin usa. Are vedere frontala la mare si este dotat cu balcon, aer conditionat, telefon, televizor plat, cablu TV, internet, minibar, halat de baie, uscator de par, produse cosmetice, papuci.

Restaurant: Cele doua restaurante ale hotelului Becali ofera o gama bogata de preparate apartinand bucatariei internationale si regionale. Restaurantul se continua la exterior cu o terasa, care ofera o priveliste frumoasa spre mare. Micul dejun este inclus in tariful de cazare si este oferit oaspetilor conform numarului de persoane declarat la receptie. Servirea meselor se face DOAR in cadrul spatiilor special. Este interzisa introducerea de bauturi si alimente din afara hotelului precum si scoaterea alimentelor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop.
- Sunt interzise : detinerea aparaturii de gatit/incalzit, prepararea alimentelor si consumul acestora in camera, accesul cu consumatori electrici: resouri, radiatoare, fIerbatoare, material pirotehnice, inflamabile, toxice sau alte aparate ce pot dauna sigurantei turistiilor si a hotelului.

Centrul Spa & Beauty va invita sa intrati intr-oatmosfera relaxanta si armonioasa. Tratamentele in Centrul Spa & Beautyrevigoreaza si relaxeaza organismul, stimuleaza circulatia, ard caloriile siremodeleaza corpul, facilitand scaderea greutatii corporale. Centrul Spa &Beauty va ofera pe langa intimitate, discretie si profesionalism, o varietate bogata de tratamente traditionale si exotice, dintre care amintim hammam-ul, masajul cu pietre fierbinti, un real antidot pentru stresul cotidian. De asemenea,va stam la dispozitie cu o gama larga de tratamente cosmetice la care folosimproduse de top.
Plaja privata:
- Sezlongurile, prosoapele si umbrelele sunt servicii oferite gratuit oaspetilor nostri, atat pe plaja cat si la piscina exterioara a hotelului. Pentru a putea avea acces gratuit pe plaja si piscina hotelului este obligatoriu sa purtati la mana bratara de acces. -
- Sezlongurile sunt in limita locurilor disponibile si nu pot fi rezervate anterior, aplicandu-se principiul aprimului venita.Pentru a evita conflictele va rugam sa nu tineti sezlongurile ocupate cu prosoape in momentul in care parasiti plaja sau piscina, pentru mai mult de 1ora. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a oferi sezlongurile oaspetilor care asteapta.
!!! Pentru a evita neintelegerile si pentru ca toti oaspetii sa poata beneficia de acest serviciu, va rugam sa tineti cont ca pentru fiecare camera sunt alocate doua sezlonguri si un loc de parcare.

Parcare:- Becali Hotel pune la dispozitia ospetilor si locuri de parcare pazite 24/24 situate in parcarea laterala si in fata hotelului. Acesta este un serviciu gratuit, in limita disponibilittii si nu poate fi rezervat anterior. - Desi lum toate msurile de precatie, nu ne asumm responsabilitatea in caz de furt sau de daune pe suprafata propriettii noastre.
- Pentru evitarea acestor neplceri, nu lsati obiecte de valoare in interiorul autoturismelor.

Facilitati copii:
- Copiii cu varsta intre 0 - 5 ani (inclusiv) beneficiaza de gratuitate la cazare (daca folosesc paturile existente) si masa
- Copiii cu varsta intre 6 - 10 ani (inclusiv) care stau in orice tip de camera cu parintii si nu solicita pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita micul dejun 28 lei/zi.
- Copiii cu varsta intre 11 - 13 ani (inclusiv) care stau in camera dubla cu parintii, vor achita pat suplimentar - 75 lei/zi si micul dejun 40 lei/zi.
- Copiii cu varsta incepand de la 14 ani sunt considerati si tarifati ca adulti.

Facilitati incluse:
- Tarifele includ mic dejun,
- acces la piscina exterioara
- plaja privata cu sezlonguri, prosoape si umbrele gratuite (in limita locurilor disponibile),
- parcare gratuita (in limita locurilor disponibile),
- acces sauna si sala fitness,
- loc de joaca pentru copii interior si exterior pe plaja hotelului)

Informatii utile:
Accesul cu animale: NU este permis accesul in incinta hotelului, restaurantului, terasei sau plajei hotelului cu animale de companie!
Dress Code: Va rugam sa pastrati o tinuta decenta in receptia si pe holurile hotelului precum si in restaurantele noastre! Nu este permis accesul din zona piscinei in hotel fara incaltaminte sau in sort ori costum de baie.
Check in/out: Intrarea pe camera (check-in-ul) se face incepand cu ora 17:00. Orice solicitare de early check-in inaintea acestei ore se poate face DOAR in functie de disponibilitatea camerelor pregatite si igienizate si nu reprezinta o obligatie a hotelului. Va rugam sa luati la cunostinta ca preluarea camerelor se va face in functie de alocarea lor anterioara si de prioritate (familiile cu copii mici) SI NU DE ORA LA CARE AJUNGETI IN INCINTA HOTELULUI.
- Eliberarea camerei (check-out) se va face inainte de ora 12.00. In cazul in care in ultima zi de sejur camerele se elibereaza in intervalul 12.00 - 15.00, se va aplica o taxa suplimentara reprezentand contravaloarea unui sfert de zi de cazare fara mic dejun, iar pentru intervalul 15.00-17.00 se va aplica o taxa reprezentand contravaloarea unei jumatati de zi de cazare fara mic dejun, la tariful de receptie. Pentru depasirea orei 17:00 se va incasa contravaloarea intreaga a unei nopti de cazare.Aceste solicitri ale clientilor vor fi clarificate si onorate numai in msura in care hotelul nu are confirmri ferme pentru acele spatii de cazare.Oaspetii care elibereaz camerele pan la ora 12.00 pot lsa bagajele la receptie, intr-un spatiu dedicat acestui serviciu, pentru un interval de 24 de ore fr costuri suplimentare. In cazul in care bagajele oaspetilor rman in camera, personalul nostru isi rezerva dreptul de a le transfera in spatiul dedicat, pentru a putea incepe igenizarea camerei pentru viitori oaspeti

Atractii in zona: Herghelia Mangalia, Rezervatia naturala ,,MlastinaHergheliei' Venus-MangaliaIncepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.