Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Mera Resort Venus este unul dintre cele mai îndrăgite refugii contemporane pentru un sejur de neuitat. Distracție, aventură, intimitate și relaxare, chiar la malul Mării Negre, în tot mai apreciata stațiune din Venus! Bucură-te în zilele tale de vacanță de o atmosferă primitoare și completă, datorită facilităților all-inclusive ale celor 2 hoteluri și 49 de vile din cadrul Mera Resort Venus, dar și de plaja cu golfuri, ape minerale sulfuroase, valuri liniștite, nisip auriu, briză și soare! Resortul este situat pe Strada Dem Rădulescu, la doar 5 minute de plajă și la doar 3 kilometri de Portul Turistic Mangalia!

Localizare

Situat în Venus, la doar 100 de metri de plaja cu nisip, Mera Resort are WiFi gratuit, un loc de joacă pentru copii și piscină sezonieră în aer liber. Complexul are o terasă, iar unele camere oferă vedere la mare sau la lac

Facilitati Hotel

Servicii incluse (all inclusive):
Piscine pentru adulți; Umbrele și sezlonguri la piscine în limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face în ordinea sosirii la piscină); Parcare în limita locurilor disponibile; Parc de joacă pentru copii, mini Aquapark pentru copii; Piscină pentru copii incalzita; Piscina cu tobogane acvatice – 3 canale, Teatru de vară pentru copii; Club animație copii; Jocuri și concursuri adulți și copii (piscine, terasă); Animatori; Muzică live; Program artistic; Tenis de masă, Rummy, Table, Sah, Biliard; umbrele și sezlonguri la plajă în limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face în ordinea sosirii la plajă); prosoape plajă/piscină; Internet WIFI; Pat bebe tip țarc la cerere, în limita disponibilității; Asistență pentru excursii opționale; Beach Bar All inclusive.


Servicii opționale (contra cost):
SPA (Piscină interioară cu cascada cervicala si inot impotriva curentului, Saună filandeza, Salina, Biosauna, Baie de vapori, Dusuri emotionale, Bazine kneipp, Cabinet masaj single si in cuplu , Cabinet cosmetic; Fantana de gheata; Hammam);
Bar piscină à la carte;
Minibar in camera.


Servicii de masă all inclusive (în regim bufet, oferite la restaurant):
- micul dejun se servește zilnic între orele 7.00-09:30
- prânzul se servește zilnic între orele 12:30 -14:30;
- gustarea se servește zilnic între orele 10:30 – 12:00; 16:00 – 18:30
- cina se servește zilnic între orele 19:00-21:00
- apă plată, apă minerală, cafea și băuturi răcoritoare oferite la restaurant și pe terasă între orele 7:00-22:00. Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate.
- vinul casei și bere draft oferite la restaurant și pe terasă între orele 11:00-22:00;- lichior, vermut, vodcă, coniac, oferite la restaurant în timpul mesei de prânz (12:30 – 14.30) și cină (19:00 – 21:00);


IMPORTANT: Serviciile din ziua sosirii încep cu prânzul, moment în care veți primi brățara care vă oferă acces la facilitățile resortului menționate în pachetul all inclusive. Check-out-ul se realizează cel târziu la ora 12:00 și presupune predarea cardurilor de acces și a brățarilor. După această oră nu va mai fi permis accesul la facilitățile resortului.

Facilitati Camere

Cele două corpuri de hotel care fac parte din Mera Resort, Mera Blue și Mera Sky, au camere și apartamente confortabile de 4 stele, fiind una dintre cea mai populare cazări din Venus, în regim all inclusive. Două tipuri de camere - camera standard twin și camera standard matrimonială.

 

 

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.