Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERA HOLIDAY RESORT 3* (Anca - Irina) cm


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Mera Holiday Resort 3*** Venus este alcatuit din doua hoteluri: hotel Anca 3*** (renovat in 2024) si hotel Irina 3***. Este situat in centrul statiunii Venus, in vecinatatea hotelurilor Dana si Raluca, la aproximativ 400 metri fata de plaja.
Hotel Mera Holiday Resort 3*** Venus pune la dispozitie spatii de cazare dotate cu aer conditionat, LCD tv, seif, acces pe baza de card magnetic, baie cu cabina de dus si cosmetice hoteliere, balcon mobilat (pentru camerele de la etaj).
De asemenea, hotel Mera Holiday Resort dispune de plaja privata, situata la aproximativ 800 de metri distanta, iar sezlongurile si umbrelele sunt gratuite, in limita disponibilitatii.
Plaja privata detine si un beach bar gratuit.

Incepand cu anul 2024, hotel Mera Holiday Resort pune la dispozitie si piscina pentru adulti si piscina incalzita pentru copii. Aceastea sunt situate in spatele restaurantului Gambrinus. restaurantului, oaspetii se pot bucura de muzica live.

Toate spatiile de cazare sunt dotate cu pat matrimonial, aer conditionat, sistem de acces pe baza de card/cod, LCD tv, minibar, seif, wi fi, bai cu cabine de dus si obiecte de toaleta, balcon cu mobilier de terasa (pentru camerele de la etaj).
Camerele duble hotel Anca au pat matrimonial (160x200). Camerele de la etaj dispun de balcon. Suprafata 16 mp.
Camerele triple hotel Anca au, pe langa patul matrimonial (160x200), si un pat de o persoana (100/200). Camerele de la etaj au balcon. Suprafata 20 mp
Apartamentele hotel Anca sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila de 2 persoane si sunt dotate cu balcon mobilat. Ambele camere au inclus TV LCD si aer conditionat. Suprafata 26 mp

Camerele duble hotel Irina au pat matrimonial (160x200). Camerele de la etaj dispun de balcon. Suprafata 16 mp.
Camerele triple hotel Irina au, pe langa patul matrimonial (160x200), si un pat de o persoana (100/200). Camerele de la etaj au balcon. Suprafata 20 mp.
Apartamentele hotel Irina sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila de 2 persoane si sunt dotate cu balcon mobilat. Ambele camere au inclus TV LCD si aer conditionat. Suprafata 26 mp.


Serviciile All Inclusive includ: piscina pentru adulti (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii - alocarea se face in functie de ordinea sosirii), piscina incalzita pentru copii, animatori, muzica live, umbrele si sezlonguri pe plaja privata (situata la 800 de metri - transport inclus cu autobuz Mera Hotels) in limita locurilor disponibile (alocarea se face in functie de ordinea sosirii), prosoape pentru plaja/piscina, wi fi internet, baby cot (in limita disponibilitatii), beach bar All Inclusive, parcare privata in limita disponiblitatii.
- serviciile de masa se servesc sub forma de bufet suedez, in cadrul restaurantului si includ: mic dejun (07.00-09.30), pranz (13.00-15.00), gustare (16:30- 18:00), cina (19.00-21.00), bauturi non alcoolice oferite la restaurant si pe terasa intre orele 07.00-22.00 (apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare), vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11.00-22.00, bauturi alcoolice (whiskey, vodka, crema de whiskey) oferite la restaurant in timpul mesei de pranz si cina.
La beach bar sunt disponibile bauturi non alcoolice (racoritoare, apa, cafea) si bere, toate la dozator in intervalul 08.00-19.00.
Toate bauturile mentionate nu sunt imbuteliate si se servesc in pahare de unica folosinta.
In ziua de check in, prima masa servita va fi pranzul (13.00-15.00), iar in ziua de check out, ultima masa va fi micul dejun.
Programul pentru transportul catre plaja va fi afisat in receptie, iar acesta se va efectura pe ruta Venus - Saturn.
Purtarea bratarii ce ofera acces la facilitatile mentionate in pachetul All Inclusive, primita la receptie in momentul cazarii, este obligatorie pe toata perioada sejurului. La check out (cel tarziu ora 11.00), aceasta se preda, iar accesul la facilitati nu mai este permis.



Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi.

Hotel Mera Holiday Resort detine parcare privata oferita gratuit, in limita disponibilitatii. Accesul in parcare este permis incepand cu ora 13:00.


Animalele de companie nu se accepta.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.