Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VENUS Hotel cm


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Venus 3*** Venus (fost hotel Orlando) este situat in zona nordica a statiunii, la intrarea in Venus dinspre Cap Aurora.
Construit la aproximativ 50 de metri de plaja, si renovat in 2020, Hotel Venus oferă camere cu vedere frontală spre mare sau cu vedere panoramică spre stațiune, dotate cu băi proprii cu uscător de păr, LCD tv, minibar, aer condiționat, wi- fi.
in 2024, hotelul Venus a fost supus unui proces de renovare, fațadă și exteriorul fiind refăcute, iar interioarele văruite și aparatele de aer condiționat schimbate. De asemenea, s-au montat prize de încărcare a mașinilor electrice.

Pe lăngă spatiile de cazare, turiștii au la dispoziție o piscină amenajată cu sezlonguri, umbrele si bar si loc de joacă exterior pentru copii.
Hotelul Venus dispune de restaurant propriu cu terasă in aer liber, ce servește preparate din bucataria traditională si internatională. Pe terasă, seară, se organizează diferite spectacole si programe artistice.


Camerele hotelului Venus sunt spatioase (30 mp) si sunt dotate cu pat matrimonial (180x200) sau doua paturi twin (120x200), acces pe baza de card magnetic, aer conditional, televizor LCD, minibar, seif, baie cu cadita de dus, uscator de par, uscator de rufe, podele cu gresie si plase de tantari. Camerele nu au balcon. Camerele pot avea vedere la mare sau vedere la statiune.
Repartizarea camerelor se face la recepție, in funcție de disponibilitatea la momentul cazării.


Micul dejun se servește in sistem bufet suedez, cu apă, cafea si ceai nelimitat. In extrasezon, sub 30 de oaspeți, micul dejun se servește în sistem variante de meniu.
Demipensiunea include micul dejun in sistem bufet suedez si o fișă cont in valoare de 90 lei/cameră/zi.
Pensiunea completă include micul dejun in sistem bufet suedez si o fișă cont in valoare de 180 lei/cameră/zi.

Servicii incluse:
- acces la piscina exterioară - sezlongurile sunt gratuite in limita locurilor disponibile, iar programul este 09.00-18.00.
- acces la locul de joacă
- divertisment pentru adulti si copii
- wi-fi in spațiile comune.


Parcarea privată a hotelului Venus este gratuită, in limita disponibilitații.
Pentru acest hotel se achită la recepție in ziua cazării, o Taxă de stațiune in valoare de 5 lei/adult/zi.

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.