Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Atena Grecia Oferte Early Booking 2020

Prezentare Atena Grecia Oferte Early Booking 2020

Orasul Atena isi ia denumirea de la zeita Atena, care simbolizeaza în mitologia greaca intelepciunea. Legenda spune ca zeii Atena si Ares au descoperit orasul si se certau pentru a pune stapanire pe el. Ares a oferit locuitorilor un cal pentru razboi, iar Atena a imblanzit calul si a daruit maslinul. ...

Citeste mai mult

Prezentare Atena Grecia Oferte Early Booking 2020


O cafea greceasca sau un suc proaspat de portocale la una din cafenelele Atenei, un souvlaki la 3 euro sau pur si simplu o plimbare prin cartierul Plaka sunt cateva idei pentru un city break cu un buget rezonabil in capitala Greciei. Construit pe ruinele antice, orasul Atena este cunoscut atat ca leaganul clasic al civilizatiei europene, cat si ca un oras modern, plin de viata. Stanca sacra a Atenei gazduieste templele considerate drept cele mai importante monumente ale lumii deoarece au influentat arhitectura intregii omeniri de-a lungul timpului. Aceste adevarate opere de arta au fost construite la sfarsitul secolului 5 i . Hr., cand, in timpul domniei lui Pericle, Atena antica isi cunostea apogeul. Templele sunt decorate cu sculpturi deosebite ale zeilor si au fost construite in cinstea Atenei, zeita patroana a orasului.

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!