Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Larnaca Cipru Oferte Early Booking 2020

Prezentare Larnaca Cipru Oferte Early Booking 2020

Larnaca este una dintre cele mai importante statiuni litorale din Cipru. Plaja este sustinuta de o promenada de la malul marii linistita cu palmieri si o vedere asupra unui squat fort. Doar cativa pasi pe rampa, orasul vechi compact este gazduit de frumosul Agios Lazaros (Biserica Sf. Lazar) si de un cartier turcesc atmosferic si degradat, unde faimosul artizan de ceramica din Larnaca a infiintat un magazin....

Citeste mai mult

Prezentare Larnaca Cipru Oferte Early Booking 2020


Larnaca este un loc relaxat, cu o atmosfera distincta relaxata, care il deosebeste de centrele mai pline de viata din Paphos și Limassol. Mai este, de asemenea, intr-o pozitie primordiala, pentru calatorii spre sud, de-a lungul coastei, pana la unele dintre cele mai bune plaje ale insulei si in interiorul satelor si atractiilor pitoresti din regiunea forestiera Maheras. Plaja principala din Larnaca e Finikoudes. Aici gasesti cele mai multe restaurante, baruri, cluburi. Finikoudes incepe de la Fortul Medieval si tine pana la port. Tot in Finikoudes se gaseste si centrul de informare turistica, unde se ofera toate sfaturile de care aveti nevoie, harti, orarul autobuzelor si chiar carti despre Cipru. Toate gratis.

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!