Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cesare Augusto


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Hotelul primitor este situat aproape de Piazza Tasso, sufletul orasului Sorrento. Partial inconjurat de o gradina cu pini, hotelul are o pozitie strategica, in apropiere de stradutele pitoresti din centrul vechi al orasului si de magazinele de pe Corso Italia. Cele 120 de camere au o marime adecvata si sunt dotate cu acces wifi gratuit.


Localizare: in apropiere de centrul orasului Sorrento si de Piazza Tasso, la 50 km de aeroportul din Napoli.


Facilitati hotel: piscina in aer liber pe acoperisul hotelului cu sezlonguri si umbrelute care ofera avantajul unei privelisti panoramice asupra Golfului Napoli, restaurant, snack bar la piscina, garaj (cu plata suplimentara), internet wifi gratuit.


Dotari camere: baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, minibar, seif (cu plata), TV satelit, internet wifi gratuit, balcon.


www.hotelcesareaugusto.com

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.