Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vincci Rosa Beach este un complex de 4 stele care se află pe malul mării, în Monastir, și oferă plajă privată, piscină în aer liber și piscină interioară. Facilitățile de la Vincci Rosa Beach includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 398 camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele de la Vincci Rosa Beach au în dotare aer condiționat și Tv. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Vincci Rosa Beach oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și italiană sunt oferite zilnic la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Vincci Rosa Beach are în dotare cadă cu hidromasaj. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de înfrumusețare și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. Vincci Rosa Beach organizează seri de muzică live. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Vincci Rosa Beach dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Habib Bourguiba din Monastir, situat la o distanță de 3 km.

Cele mai apropiate atracții de Vincci Rosa Beach sunt: Flamingo Golf Course - 7,9 km, Sousse Archaeological Museum - 10,0 km, Sousse Great Grand Mosque - 10,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
Restaurant 3 - Bucătărie: tunisiană, Meniu: à la carte

Facilitati

Umbrele de soare
Sală de fitness
Tenis de masă
Camere pentru nefumători
Club pentru copii
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
3 restaurante
Frigider
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Fitness
Masaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Mic dejun tip bufet
Aerobic
All Inclusive
3 baruri
Tratamente corporale - cu plata
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Volei
Plajă cu nisip
Meniu à la carte
Piscină pentru copii
Șezlonguri sau paturi de plajă
Șezlonguri
Piscină exterioară
Piscină interioară
Plajă privată
Plajă - la 20 m
Acces imediat la plajă
Aer condiționat
Sală de fitness - cu plata
Muzică/ spectacole live
Umbrele de plajă
Recepție non-stop
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Grădină
Terasă
Plajă
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Saună - cu plata
Seri cu cină tematică
Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostri sau de pe site-urile de prezentare ale acestora.
Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii.
Zilnic incercam sa actualizam aceste informatii dar nu garantam ca sunt complete sau ca nu contin erori. Va recomandam sa cereti informatii actualizate consultantilor nostri sau sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment.
Oferta instant! Sună și primești imediat detalii despre vacanta ta.

0244 543 543

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.