Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Irlanda

Prezentare Irlanda

INSULA de Smarald este teritoriul a două ţări: cea mai mare parte a insulei este ocupată de Republica Irlanda, iar cea mai mică de Irlanda de Nord, care aparţine Regatului Unit al Marii Britanii.Ploi abundente au înveşmântat Irlanda într-o vegetaţie de un verde intens, de unde şi denumirea de Insula de Smarald. Frumuseţea peisajului este întregită de lacurile şi râurile ce o brăzdează, dar şi de dealurile-i nesfârşite şi ţărmurile-i stâncoase.Istoria poporului irlandez este una zbuciumată. Se presupune, de pildă, că în perioada 1845-1851, când mana cartofului a distr...

Citeste mai mult

Prezentare Irlanda


INSULA de Smarald este teritoriul a două ţări: cea mai mare parte a insulei este ocupată de Republica Irlanda, iar cea mai mică de Irlanda de Nord, care aparţine Regatului Unit al Marii Britanii.
Ploi abundente au înveşmântat Irlanda într-o vegetaţie de un verde intens, de unde şi denumirea de Insula de Smarald. Frumuseţea peisajului este întregită de lacurile şi râurile ce o brăzdează, dar şi de dealurile-i nesfârşite şi ţărmurile-i stâncoase.
Istoria poporului irlandez este una zbuciumată. Se presupune, de pildă, că în perioada 1845-1851, când mana cartofului a distrus culturile de cartofi de pe insulă, au murit de foame şi au fost răpuşi de boli un milion de oameni. Pentru a scăpa din ghearele sărăciei, mulţi irlandezi au emigrat în ţări precum Australia, Canada, Marea Britanie şi Statele Unite. În prezent, circa 35 de milioane de americani pot spune că au origini irlandeze.
Irlandezii sunt oameni călduroşi şi ospitalieri. Între divertismentele lor preferate se numără călăria şi sporturile de echipă, precum crichetul, rugbiul, fotbalul  şi fotbalul galic. Femeilor îndeosebi le place un sport de echipă numit camogie, foarte asemănător cu hocheiul pe iarbă.
Locuitorii Irlandei îndrăgesc conversaţia şi la fel de mult, muzica. Dansul irlandez a cucerit de fapt întreaga lume. În timp ce-şi ţin trunchiul drept, dansatorii execută cu picioarele mişcări rapide şi foarte precise.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 circuite

IRLANDA 2021 - O tara cu personalitate

Itinerariu: Irlanda

Durata: 8 nopti

Plecari: 11 august

de la 2500 / camera * 2 adulti | perioada 11.08.2021 - 18.08.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii