Cauți idei pentru vacanța de Paște? Vezi detalii aici!

  • 6 aprilie 2023

idei vacanta Paste
Bibi - Menținerea costurilor de vacanță cât mai mici posibil este scopul nostru. Cu depozitele noastre reduse, asigurarea și plata pentru vacanța ieftină de Paște nu a fost niciodată mai ușoară. Cu o gamă largă de oferte pentru majoritatea destinațiilor românești, și chiar și în afara României, rezervarea unei vacanțe ieftine cu Bibi vacanță este ușoară! 

Atât timp cât nu ați renunțat la cocktailuri, soare și mâncare nelimitată pentru Postul Mare, atunci o vacanță de Paște all-inclusive va fi o evadare perfectă în 2023. Copiii au câteva săptămâni libere de la școală și, în loc de parc, ouă de Paște și un coș, de ce să nu-i iei la o vânătoare de ouă de Paște pe una dintre locațiile noastre exclusive? Nu există o modalitate mai bună de a sărbători familia de Paște decât o sărbătoare de Paște de neuitat. Ai observat ouăle de ciocolată pe rafturile supermarketurilor sau ai observat că zilele devin mai lungi? Sunt semne că primăvara și Paștele sunt chiar după colț. Și ce modalitate mai bună de a sărbători asta decât răsfățându-te cu o sărbătoare? 

Când este Paștele? Câteva idei pentru o escapadă cu familia 


Conform calendarului ortodox, Sărbătoarea de Paște 2023 se sărbătorește pe 16 aprilie. În acest context, ar fi bine să vă planificați din timp vacanța. De asemenea, rețineți că programa școlară prevede vacanța de primăvară între 15 aprilie și 1 mai. Un bun prilej de a planifica o vacanță cu cei mici. Ținând cont de perioada Paștelui, Grecia poate fi o destinație ideală pentru a-ți petrece vacanța de Paște 2023. Temperaturile variază între 16 grade și 25 de grade. Nu este un moment ideal pentru a face baie în Marea Mediterană, dar vă puteți bucura de peisaj și puteți explora tărâmurile ascunse în căutarea zeilor. 

Poți opta pentru un City Break la Atena, o vacanță la Salonic sau un sejur pe una dintre frumoasele insule ale Greciei. Stațiunile din Antalya pot fi o altă alegere foarte bună. Marile stațiuni de lux sunt pregătite să primească primii turiști din sezonul estival 2023. Nu uita de frumoase insule din Europa, precum Corsica, Malta, Capri, Ibiza, Mallorca, Cipru. Italia oferă câteva alternative grozave unde puteți călători în timpul sărbătorilor de Paște 2023. Explorați Toscana zburând la Pisa sau Florența. Relaxați-vă într-unul dintre hotelurile din Coasta Amalfi. De asemenea, poți merge și la Băile Felix!

Spania continentală este foarte populară în perioada sărbătorilor de Paște din 2023: Madrid, Barcelona, ​​​​Malaga sau Sevilla. 

Iată câteva idei de sărbători pascale ieftine, pentru mai multe oferte vizitați pagina noastră de sărbători ieftine! Creați amintiri care durează toată viața!

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare