Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Break

City Break

City break-ul reprezinta o excursie scurta (de la 2 la 4 nopti) efectuata intre perioadele de concediu. Aceasta scurta calatorie are ca scop relaxarea si vizitarea unui oras turistic (de regula orase in care se poate ajunge cu avionul in maxim 4 ore de zbor efectiv).Cele mai atractive si mai solicitate city break-uri sunt in  Roma, Paris, Praga, Londra, Viena, Barcelona, Amsterdam, Lisabona, Istanbul, Atena, Madrid, Milano sau Venetia.Ai ocazia sa iti reincarci bateriile, posibilitatea de a te scufunda pe dep...

Citeste mai mult

City Break


City break-ul reprezinta o excursie scurta (de la 2 la 4 nopti) efectuata intre perioadele de concediu. Aceasta scurta calatorie are ca scop relaxarea si vizitarea unui oras turistic (de regula orase in care se poate ajunge cu avionul in maxim 4 ore de zbor efectiv).

Cele mai atractive si mai solicitate city break-uri sunt in  Roma, Paris, Praga, Londra, Viena, Barcelona, Amsterdam, Lisabona, Istanbul, Atena, Madrid, Milano sau Venetia.

Ai ocazia sa iti reincarci bateriile, posibilitatea de a te scufunda pe deplin in cultura locului pe care il vizitezi, de a descoperi traditiile si obiceiurile locale si de a savura cele mai bune specialitati din bucataria locala.