Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Lisabona Portugalia

Capitala portugheza isi bucura turistii cu veri calduroase ce se intind pana in septembrie, cu primaveri insorite si cu toamne si ierni blande, dar destul de imprevizibile. Varful sezonului turistic dureaza de la sfarsitul lui iunie pana la finalul lui august. Insa, daca nu esti amator de temperaturi ce depasesc chiar si 40 de grade Celsius, nu e o perioada potrivita pentru tine....

Citeste mai mult

Prezentare Lisabona Portugalia

Capitala portugheza isi bucura turistii cu veri calduroase ce se intind pana in septembrie, cu primaveri insorite si cu toamne si ierni blande, dar destul de imprevizibile. Varful sezonului turistic dureaza de la sfarsitul lui iunie pana la finalul lui august. Insa, daca nu esti amator de temperaturi ce depasesc chiar si 40 de grade Celsius, nu e o perioada potrivita pentru tine.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 hoteluri

Lisabona, Portugalia

Capitala portugheza isi bucura turistii cu veri calduroase ce se intind pana in septembrie cu primaveri insorite si cu toamne si ierni blande dar destul de imprevizibile Varful sezonului turistic dureaza de la sfarsitul lui iunie pana la finalul lui . . .

Lisabona, Portugalia

Hotelul tip boutique 262 este situat într-o zonă plină de viaţă din Lisabona la doar câţiva paşi de cartierul plin de stil Cais do Sodré şi la 600 de metri de Chiado Piaţa Comerţului este la 7 minute de mers pe jos iar zona are vedere la arcul de pe . . .