Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Londra Marea Britanie Oferte Early Booking 2020

Prezentare Londra Marea Britanie Oferte Early Booking 2020

Londra este unul dintre cele mai vizitate orase din lume, iar milioane de turisti care ajung aici in fiecare an par ca nu se mai satura de minunatele atractii turistice din capitala Angliei. Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit, si unul dintre cele mai importante orase ale lumii....

Citeste mai mult

Prezentare Londra Marea Britanie Oferte Early Booking 2020


         Londra gazduieste carnavaluri si parade celebre, cum ar fi Carnavalul din Notting Hill, sau paradele de Sfintul Patrick sau Sfintul Gheorghe.
In Londra se gasesc peste 30 de teatre, majoritatea concentrate in West End. Cele mai multe sunt comerciale si pun in scena musical-uri si alte piese populare. Teatre "ne-comerciale" sunt National Theatre, The Globe (reconstructie fidela a vechiului teatru al lui Shakespeare), Old Vic si Young Vic. 
       Londra gazduieste nu mai putin de 240 de muzee. Cele mai cunoscute sunt British Museum (antichitati din toata lumea), Victoria and Albert Museum (arte decorative si aplicate), Imperial War Museum, precum si Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul de Siinta, ambele din Kensington, sau Muzeul Londrei. 
      Londra este una din cele patru mari capitale ale modei, alaturi de Paris, Milano si New York. Supermagazine celebre ca Harrods, Selfridges sau Harvey Nichols, sunt prezente aici, alaturi de o multime de boutique-uri si magazine ale designerilor de top.

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!