Info & Comenzi: 0244 543 543
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HBA1000


Vrei să începi rapid o afacere profitabilă, alături de unul dintre marii touroperatori de turism din România?

Fără investiții, fără efortul de a construi ceva de la zero și fără riscuri poți trece acum direct la treabă, pe profit. Ai nevoie doar de un SRL sau PFA, un calculator conectat la internet și un telefon mobil. Atât! Restul este doar pasiune pentru vacanțe și un venit suplimentar pentru tine.

Noi suntem BIBI Vacanta, una dintre agențiile de turism de top din România și îți deschidem perspectiva unei noi afaceri profitabile. Avem o experiență de peste 30 de ani pe piața turismului românesc, unde am adus dezvoltare, inovație și încredere. Lucrăm cu peste 600 de hoteluri din țară la care poți face oricând rezervări, direct în sistemul nostru național . Avem o rețea de peste 1200 agenții partenere în țară și străinătate. Și … continuăm, împreună cu tine, să ne dezvoltăm.

Ce presupune noua ta afacere?

Pornind de la buna noastră reputație în piața, experiența și volumul mare de vacanțe vândute, tu vei avea suficiente motive să-ți atragi cu încredere toți prietenii să cumpere o vacanță de la tine. Nu ai nevoie de un sediu la stradă sau cheltuieli inutile. Este suficient să ai un SRL sau PFA, un calculator conectat la internet și un telefon. De aici începe succesul tău. Este foarte simplu.  

De unde vine succesul garantat?

De la faptul că noi vedem lucrurile Win-Win. Adică noi îți punem la dispoziție un pachet complet care te ajută să vinzi vacanțe, exact ca un profesionist cu experiență:

  •           Accesul la mii de oferte de vacanță oriunde în România, prin sistemul nostru performat de rezervări;
  •           Ai acces la peste 100 dintre cataloagele noastre online ce pot fi distribuite prin whatsapp, e-mail sau facebook;
  •           Ai consultanță permanentă din partea noastră, prin sistemul call-center.

Trebuie să știi că accesul tău la toate aceste facilități este și va fi mereu GRATUIT.

Acum, tu trebuie doar să pui mâna pe telefon, să treci întâlniri sau email-uri pentru a-ți convinge prietenii să cumpere vacanțe de la tine. Poți să convingi toți oamenii de pe scară, din bloc, de pe strada, din cartierul sau orașul tău. Asta tu știi cel mai bine. Noi îți asigurăm tot suportul necesar.

Și pentru că tot vorbeam despre noua ta afacere pe profit, află că toată munca ta va fi recompensată cu 50% din valoarea comisionului realizat din vânzări. Adică ai acces gratuit la toate resursele noastre plus 50% din comisionul realizat.

Nu crezi că poate fi o afacere profitabilă pentru tine, cu zero riscuri? 

Hai în echipa BIBI – HBA Agents și convinge-te că poți să faci bani din pasiunea pentru turism!

Vrei să vezi dacă experiența și abilitățile tale te califică în faza interviurilor? 

..........................

DĂ CLICK  AICI https://bit.ly/3Proiect-HBA și completează datele tale de contact.

..........................

Ulterior, dacă vei fi selectat(ă), vom continua să lucrăm împreună la noua ta afacere profitabilă.

 

Echipa BIBI Vacanța.

NOTĂ : Acest proiect NU se adresează celor care lucrează la o agenție de turism, dar cu siguranță o experiență anterioară în turism te recomanda pentru aceasta oportunitate.